ماده اول) مواد ۳ و ۸ لایحه قانونی مطبوعات مصوب ۱۳۳۱/۱۱/۱۵ لغو و بشرح ذیل اصلاح میشود:
ماده ۳ـ درخواست کننده اجازه باید دارای این شرایط باشد:
الف ـ ایرانی باشد.
ب ـ سن او از سی سال کمتر نباشد.
ج ـ سابقه محکومیت جنائی و یا محکومیت جنحه که موجب سلب حقوق اجتماعی باشد نداشته و محجور نباشد.
دـ سواد خواندن و نوشتن فارسی بقدر کافی داشته باشد.
هـ ـ معروف بدرستی و امانت و حُسن شهرت باشد.
تبصره ـ در صورتی که مؤسس یا مدیر روزنامه یا مجله فاقد یکی از شرایط مذکور در بند(الف) یا بند (ج) یا بند(هـ) این ماده بشود اجازه انتشار روزنامه یا مجله او از درجه اعتبار ساقط میگردد.
ماده ۸ ـ در هر شماره رونامه و مجله باید نام و نام خانوادگی مؤسس و در صورتی که مدیر و سردبیر جداگانه داشته باشد نام و نام خانوادگی مدیر و سردبیر و همچنین نام و نشانی چاپخانهای که در آن بطبع میرسد قید شود و در مورد کتب و رسالات نیز نام مؤلف یا مترجم و ناشر و همچنین نام و نشانی چاپخانة که در آن بچاپ رسیده پشت کتاب یا رساله باید چاپ شود.
تبصره ۱ ـ مدیر هر روزنامه یا مجله مکلف است یک نسخه از روزنامه یا مجله خود را برای دادستان شهرستانی که روزنامه یا مجله در آن حوزه چاپ میشود مستقیماً و یا بوسیله پست سفارشی دو قبضه فرستاده و رسید بگیرد.
تبصره ۲ ـ مدیران مطبوعات مکلفند یک نسخه از روزنامه یا مجله خود را در تهران بوزارت کشور (اداره انتشارات) و در شهرستانها بفرمانداری محل ارسال و رسید دریافت کنند»
ماده دوم ) وزارت کشورـ دادگستری و فرهنگ مأمور اجرای این لایحه قانونی میباشند.
بر طبق قانون تمدید مدت اختیارات مصوب سیام دی ماه ۱۳۳۱ لایحه قانونی متمم لایحه قانونی مطبوعات مصوب ۱۵/۱۱/۳۱ مشتمل بر ۲ ماده تصویب میشود.
بتاریخ بیستم خردادماه ۱۳۳۲
نخست وزیر ـ دکتر محمد مصدق