‌تعیین فرم تعهدنامه موضوع ماده ۷ آیین‌نامه اجرایی بند (۹) تبصره ۳ قانون بودجه سال ۱۳۶۸ و تنفیذ آن برای سال ۱۳۶۹

تاریخ تصویب: ۱۳۶۹/۰۵/۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳۶۹/۰۶/۰۳

۱۵۸۵۲ت۱۷۷ه – ۱۳۶۹.۰۵.۲۴

‌هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۶۹.۵.۲۱ بنا به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و وزارت کشور تصویب نمود:

‌فرم تعهدنامه موضوع ماده (۷) آیین‌نامه اجرایی بند (۹) تبصره (۳) قانون بودجه سال ۱۳۶۸ کل کشور که بر اساس تبصره (۱) ماده (۱۴) آیین‌نامه اجرایی تبصره (۳) قانون بودجه سال ۱۳۶۹ کل کشور (‌موضوع تصویب‌نامه شماره ۹۵۷۰ت۶۲ک مورخ ۱۳۶۹.۴.۱۸) برای سال ۱۳۶۹ تنفیذ شده است به شرح پیوست‌ تعیین می‌گردد.

‌حسن حبیبی – معاون اول رییس جمهور


‌فرم تعهدنامه موضوع ماده ۷ آیین‌نامه اجرایی بند (۹) تبصره (۳) قانون بودجه سال ۱۳۶۸ کل کشور “‌موضوع تصویب‌نامه شماره ۴۲۹۲۲ت۲۵۱ مورخ ۱۳۶۸.۴.۶”

“‌تعهدنامه”
‌نظر به اینکه شرکت تعاونی… (‌شرکت) ثبت شده تحت شماره… مورخ…. کلیه دیون
خود اعم از اصل و سود متعلقه به بانکهای عامل، دولت، مرکز گسترش‌ خدمات تولیدی و
عمرانی (‌مرکز گسترش)… و نیز کلیه بدهی‌های مالیاتی و بیمه مربوطه را در تاریخ
به طور کامل پرداخت و تسویه نموده، لذا با استفاده از‌اختیار قانون موضوع بند ۹
تبصره سه قانون بودجه سال ۱۳۶۸، به منظور خروج از زیر پوشش مرکز فوق‌الاشاره شرایط
مشروحه ذیل را پذیرفته و در اجرای این‌امر هیأت مدیره شرکت به موجب مصوبه شماره…
مورخ… تصویب نمود که آقای.‌آقایان… نمایندگی دراند تا این تعهدنامه را از طرف شرکت امضاء نمایند:

‌ماده ۱ – شرکت به طور غیر قابل برگشت تعهد می‌نماید که از تاریخ خروج از زیر پوشش مرکز گسترش لغایت ده سال تمام خورشیدی شکل تعاونی خود را حفظ‌ نماید.

‌تبصره: تعداد سهامداران شرکت ظرف این مدت نمی‌تواند از تعداد سهامداران به هنگام خروج کمتر شود.

‌ماده ۲ – شرکت به طور غیر قابل برگشت تعهد می‌نماید که از تاریخ خروج از زیر پوشش مرکز گسترش… به مدت ده سال تمام هیچ یک از کالاهای سرمایه‌ای‌ خود را به فروش نرساند مگر اینکه قبلاً مجوز مرکز گسترش را کسب نموده باشد.

‌تبصره ۱: کالاهای سرمایه‌ای عبارتند از عرصه و اعیان و آن دسته از ماشین‌آلات تولیدی، تأسیسات وسائط نقلیه، تراکتور، کمباین، لودر، بولدوزر، ابزار و وسائل‌ کار و نظایر آن که در تولید نقش داشته و طبق دفاتر شرکت و اسناد و مدارک مربوطه، در تاریخ خروج از زیر پوشش متعلق به شرکت بوده و فروش آنها موجب‌ تقلیل و خارج شدن داراییهای شرکت و مآلاً موجب کاهش تولید خواهد شد.

‌تبصره ۲: کالاهای سرمایه‌ای که بعد از خروج از زیر پوشش خریداری می‌شود، از شمول محدودیت موضوع این ماده مستثنی است.

‌ماده ۳ – اینجانبان:
نام و نام خانوادگی… فرزند… به شماره شناسنامه…. متولد…
1 –
2 –
3 –
4 –
.
.
.
‌سهامداران شرکت منفرداً و مجتمعاً ضمن امضای این تعهدنامه به طور غیر قابل برگشت و بدون قید و شرط تعهدات موضوع مادتین ۱ و ۲ موصوف را پذیرفتیم.

‌ماده ۴ – شرکت و کلیه سهامداران منفرداً و مجتمعاً به طور غیر قابل برگشت قبول نمودند که ظرف مدت ده سال از این تاریخ اقدام به عملی ننمایند که مغایر با‌ قوانین و مقررات بخش تعاونی باشد.

‌ماده ۵ – شرکت و کلیه سهامداران منفرداً و به نسبت سهام خود در شرکت تعهد نمودند تا در صورت تخلف شرکت موصوف و یا هر یک از سهامداران از‌ تعهدات موضوع مواد ۱ و ۲ و ۴، کلیه خسارات وارده ناشی از عدم اجرای تعهدات مذکور را بر اساس ارزیابی کارشناسی، از اموال شخصی خود به مرکز‌ گسترش استان پرداخت نمایند.

‌ماده ۶ – شرکت با امضای این تعهدنامه از زیر پوشش مرکز گسترش خارج گردید و ضمن پذیرش تعهدات موضوع این تعهدنامه به طور غیر قابل برگشت قبول‌ نموده از تسهیلات مرکز گسترش تحت هیچ عنوانی استفاده ننماید. عمده رعایت مفاد قسمت اخیر این ماده تخلف از ماده تعهدنامه تلقی شده و مشمول‌ تضمین‌های موضوع این تعهدنامه می‌گردد.

‌ماده ۷ – مفاد این تعهدنامه به ترتیبی که ذکر شد، غیر قابل تغییر می‌باشد و هر گونه تغییر در این مورد بدون کسب مجوز قبلی از هیأت وزیران غیر قانونی و بلااثر‌ است.