آیین‌نامه اجرایی بند (ک) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۷۴ کل کشور

تاریخ تصویب: ۱۳۷۴/۰۵/۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳۷۴/۰۶/۰۱

۵۸۳۲ت۱۴۹۳۱ه – ۱۳۷۴.۰۵.۱۴

‌هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۷۴.۵.۴ بنا به پیشنهاد شماره ۵۶.۴۲۲.۱۲۶۱ مورخ ۱۳۷۴.۱.۲۱ وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد بند (ک) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۷۴ کل کشور، آیین‌نامه اجرایی بند یاد شده را به شرح زیر تصویب نمود:

‌ماده ۱ – [اصلاحی ۱۳۷۴/۱۲/۹]
هدایای نقدی که برای مصارف خاص به وزارتخانه‌ها، مؤسسات دولتی و شرکتهای‌ دولتی اهدا می‌شود، مشمول بند (ک) مزبور بوده و مصرف آن طبق مقررات این آیین‌نامه خواهد بود.

‌ماده ۲ – برای واریز هدایای نقدی موضوع این آیین‌نامه، حساب بانکی نزد شعب یکی از بانکهای مجاز توسط خزانه با درخواست ذیحساب و در مورد‌ دستگاه‌هایی که طبق قانون فاقد ذیحساب هستند با درخواست مسئول امور مالی که توسط دستگاه ذیربط به وزارت امور اقتصادی و دارایی معرفی شده یا‌خواهد شد افتتاح می‌گردد و هر یک از دستگاه‌های مذکور مکلفند کلیه وجوه اهدایی موضوع ماده (۱) این آیین‌نامه را به حساب مذکور واریز نمایند.

‌تبصره – مانده وجوه مصرف نشده موضوع تصویب‌نامه شماره ۷۲۹۶۲ت۴۸۳ه مورخ ۱۳۷۳.۱۲.۱۷ از تاریخ ابلاغ این آیین‌نامه به حسابهای مفتوح یاد شده‌ منظور می‌شود و بر اساس مفاد این آیین‌نامه قابل مصرف خواهد بود.

‌ماده ۳ – وجوه مربوط به هدایا برای مصارف خاص پس از واریز به حساب یاد شده با حداقل دو امضای مجاز که یکی از آنها حسب مورد امضای ذیحساب یا‌ مسئول امور مالی مربوط خواهد بود قابل استفاده است.‌

ماده ۴ – هدایای نقدی اهدا شده موضوع این آیین‌نامه منحصراً در موارد تعیین شده توسط اهدا کننده قابل مصرف است.

‌ماده ۵ – مسئولیت تشخیص و تعهد و تسجیل و صدور حواله به عهده وزیر یا بالاترین مقام دستگاه اجرایی مربوط یا مقامات مجاز از طرف آنهاست.

‌ماده ۶ – نصاب و نحوه انجام معاملات با رعایت صرفه و صلاح، همچنین میزان پیش‌پرداخت و تنخواه‌گردان و سپرده حسن انجام کار و نوع و میزان تضمین‌ پیش پرداخت و حسن انجام کار و نیز مدارک لازم برای اسناد هزینه‌های انجام شده از محل وجوه موضوع این آیین‌نامه مطابق مقررات پیش‌بینی شده در قانون”‌نحوه هزینه کردن اعتباراتی که به موجب قانون از رعایت قانون محاسبات عمومی و سایر مقررات عمومی دولت مستثنی هستند” مصوب سال ۱۳۶۴ و‌ آیین‌نامه‌های اجرایی مربوط خواهد بود.

‌ماده ۷ – اموالی که از محل هدایای نقدی موضوع این آیین‌نامه خریداری می‌شود جزء اموال دولتی محسوب شده، مشمول مقررات آیین‌نامه اموال دولتی است.

ماده ۸ – [الحاقی ۱۳۷۴/۹/۱۲]
دستگاه‌های موضوع ماده (۱) این آیین‌نامه موظفند حساب هدایای موضوع ماده یاد شده را هر شش ماه یک بار به طور جداگانه از حسابهای بودجه‌ برنامه‌ای تهیه و تنظیم و پس از تأیید بالاترین مقام دستگاه، به همراه اسناد مربوط نگهداری نمایند.

‌حسن حبیبی – معاون اول رییس جمهور