‌آیین‌نامه اجرایی تبصره ۳۹ قانون بودجه سال ۱۳۷۳ کل کشور

تاریخ تصویب: ۱۳۷۳/۰۲/۱۸
تاریخ انتشار: ۱۳۷۳/۰۳/۰۷

۲۰۶۸ت۵۵ه – ۱۳۷۳.۰۳.۰۱

‌هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۷۳.۲.۱۸ بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و ترابری و امور اقتصادی و دارایی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی‌ جمهوری اسلامی ایران و به استناد تبصره (۳۹) قانون بودجه سال ۱۳۷۳ کل کشور آیین‌نامه اجرایی تبصره یاد شده را به شرح زیر تصویب نمود:

‌ماده ۱ – بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با معرفی خزانه حسابی را با عنوان درآمدهای ارزی سازمان هواپیمایی کشوری و حساب دیگری تحت عنوان‌ درآمد پاویونهای کشور افتتاح می‌نماید.

‌تبصره ۱ – درآمدهای ارزی پاویونهای کشور به حساب ارزی سازمان هواپیمایی کشوری واریز خواهد شد.

‌تبصره ۲ – خزانه در پایان مهر ماه وجوه واریز شده به حساب درآمد پاویونهای فرودگاه‌های کشور را حسب درخواست سازمان هواپیمایی کشوری به حساب‌ دیگری که نزد بانک طرف حساب سازمان افتتاح خواهد شد واریز می‌نماید تا جهت تأمین هزینه پاویون‌ها مصرف گردد.

‌ماده ۲ – جدول موضوع بند (ب) تبصره ۴۱ قانون بودجه سال ۱۳۷۱ کل کشور به عنوان جدول موضوع بند (ب) تبصره ۳۹ قانون بودجه سال ۱۳۷۳ کل کشور‌ برای اجرا در سال ۱۳۷۳، تنفیذ می‌گردد.

‌ماده ۳ – درآمدهای ارزی و ریالی حاصل از جدول موضوع بند (ب) تبصره ۳۹ قانون بودجه سال ۱۳۷۳ به ترتیب به حساب‌های ۱۲۱ و ۱۲۷ خزانه نزد بانک‌ مرکزی جمهوری اسلامی ایران واریز خواهد شد.

‌ماده ۴ – اداره امور پاویونهای کشور به استثنای پاویونهای دولت و جمهوری در تهران که به عهده نهاد ریاست جمهوری است با سازمان هواپیمایی کشوری‌ می‌باشد.

‌تبصره – چنانچه در اجرای بند (‌الف) تبصره ۳۹ قانون بودجه سال ۱۳۷۳ کل کشور از مقامات و مسافرین خارجی استفاده‌کننده از پاویون‌های دولت و جمهوری‌ در تهران وجوهی دریافت شود، این وجوه به حسابهای مذکور در ماده (۱) آیین‌نامه واریز خواهد شد.

‌ماده ۵ – اعتبار اختصاص یافته از ردیف ۵۰۳۱۹۱ قسمت چهارم قانون بودجه سال ۱۳۷۳ کل کشور به شرح ماده (۶) این آیین‌نامه به ترتیب زیر پس از مبادله‌ موافقت‌نامه با سازمان برنامه و بودجه به مصرف خواهد رسید.

‌الف) [اصلاحی ۱۳۷۳/۸/۱]
معادل پنجاه درصد (۵۰%) جهت تکمیل فرودگاههای عملیاتی کشور در اختیار سازمان هواپیمایی کشور قرار خواهد گرفت.

ب) [اصلاحی ۱۳۷۳/۸/۱]
معادل پنجاه درصد (۵۰%) جهت تکمیل فرودگاه امام خمینی (‌ره) از طریق ابلاغ اعتبار در اختیار وزارت راه و ترابری قرار خواهد گرفت.

‌ماده ۶ – در پایان هر ماه معادل ۵۰ درصد درآمدهای حاصل از ماده (۳) تا سقف مبلغ پنجاه میلیارد (۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به ترتیب مندرج در ماده (۵) این‌ آیین‌نامه، از سوی دستگاه اجرایی ذیربط درخواست وجه شده و خزانه موظف است از محل اعتبار ردیف ۵۰۳۱۹۱ قسمت چهارم قانون بودجه سال ۱۳۷۳ کل‌ کشور مبالغ مذکور را پرداخت نماید.

‌تبصره – در صورت افزایش مجموع درآمد وصولی نسبت به مبلغ یکصد میلیارد (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال، معادل افزایش وصولی ماهانه درآمد مذکور‌ نسبت به یک دوازدهم مجموع برآورد، به میزان مندرج در بندهای (‌الف) و (ب) ماده (۵) آیین‌نامه و حسب درخواست وجه از سوی دستگاه ذیربط، از سوی‌ خزانه از محل اعتبار ردیف ۵۰۳۱۹۱ پرداخت خواهد شد.

‌ماده ۷ – بانک مرکزی در پایان هر ماه معادل ریالی درآمدهای ارزی حاصل از اجرای این آیین‌نامه را به حساب درآمدهای ریالی مربوط واریز می‌نماید.

‌تبصره – دستگاه اجرایی ذیربط می‌تواند از محل درآمدهای ارزی به ترتیب مندرج در ماده ۵ این آیین‌نامه، تجهیزات، کالاها و خدمات مورد نیاز را در قبال‌ پرداخت معادل ریالی آن خریداری نماید.

‌حسن حبیبی – معاون اول رییس جمهور