‌قانون تأمین کسری اعتبار بیمارستانها، برنامه بیمه درمان کارمندان دولت و طرح توسعه شبکه‌های بهداشتی و درمانی‌ کشور

تاریخ تصویب: ۱۳۷۱/۰۷/۲۶
تاریخ انتشار: ۱۳۷۱/۰۸/۰۵

‌ماده واحده – به دولت اجازه داده می‌شود مبلغ پنجاه میلیارد (۵۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰) ریال اعتبار از سازمان تأمین اجتماعی اخذ نماید و در چارچوب‌ قوانین و مقررات مربوط، در موارد زیر پس از مبادله موافقتنامه با سازمان برنامه و بودجه هزینه نماید.

۱ – حداقل مبلغ سی میلیارد (۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰) ریال جهت تأمین کسری اعتبار مورد نیاز طرح‌های تکمیل ساختمان و تجهیز بیمارستانهای موضوع‌ ردیفهای ۳۰۳۰۳۳۳۴، ۳۰۳۰۳۳۳۷، ۳۰۳۰۳۳۳۸، ۳۰۳۰۳۳۳۹، ۳۰۳۰۳۳۴۰، ۳۰۳۰۳۳۴۱، ۳۰۳۰۳۳۴۲، ۳۰۳۰۳۳۶۶، ۳۰۳۰۳۳۲۸ مندرج در پیوست‌ شماره یک قانون بودجه سال ۱۳۷۱ کل کشور.

۲ – حداکثر مبلغ سه میلیارد (۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰) ریال جهت طرح تکمیل و احداث و تجهیز یکصد پایگاه اورژانس موضوع ردیف ۳۰۳۰۳۳۳۰‌ پیوست قانون بودجه سال ۱۳۷۱ کل کشور.

۳ – حداکثر مبلغ هفت میلیارد (۷۰۰۰۰۰۰۰۰۰) ریال جهت تأمین کسر اعتبار مورد نیاز طرح‌های تجهیز مراکز بهداشتی درمانی و توسعه شبکه‌های‌ بهداشتی درمانی کشور موضوع ردیفهای ۳۰۳۰۲۲۱۹ و ۱۲۹۰۱۸ مندرج در قانون بودجه سال ۱۳۷۱ کل کشور.

۴ – حداکثر مبلغ ده میلیارد (۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰) ریال اعتبار جهت تأمین کسری اعتبار مورد نیاز برنامه بیمه درمانی کارمندان دولت موضوع ردیف ۳۰۴۰۳۰۰۰ قانون بودجه سال ۱۳۷۱ کل کشور.

‌تبصره ۱ – دولت موظف است به منظور بازپرداخت اعتبار موضوع ماده فوق که از سازمان تأمین اجتماعی اخذ می‌نماید و نیز بازپرداخت قسمتی‌ از دیگر بدهیهای خود به سازمان تأمین اجتماعی، شرکت سهامی داروپخش و کارخانجات تابعه آن را با کلیه سهام و امکانات اموال و دارایی‌ها و‌ کارکنان و تعهدات آن را به سازمان تأمین اجتماعی واگذار و منتقل نماید.

‌تبصره ۲ – دستگاه‌های اجرایی استفاده‌کننده از اعتبار موضوع ماده فوق موظفند حداکثر ظرف مدت یک ماه پس از تاریخ تصویب این قانون‌ موافقتنامه‌های مربوطه را با سازمان برنامه و بودجه مبادله نمایند.

‌تبصره ۳ – علاوه بر سازمان برنامه و بودجه، کمیته‌ای مرکب از نمایندگان کمیسیونهای بهداری و بهزیستی و مسکن و شهرسازی و دیوان محاسبات‌ مجلس شورای اسلامی بر نحوه توزیع و مصرف اعتبارات اختصاص داده شده به هر یک از طرح‌های مقرر شده در ماده فوق نظارت خواهند داشت.

‌تبصره ۴ – این قانون از تاریخ تصویب لازم‌الاجرا خواهد بود.


‌قانون فوق مشتمل بر ماده واحده و چهار تبصره در جلسه روز یکشنبه بیست و ششم مهرماه یک هزار و سیصد و هفتاد و یک مجلس شورای اسلامی‌ تصویب و در تاریخ ۱۳۷۱.۷.۲۶ به تأیید شورای نگهبان رسیده است.

‌رئیس مجلس شورای اسلامی – علی‌اکبر ناطق نوری