‌آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح قانون استفاده از ساعات آزاد اساتید و مدرسین دانشگاه‌ها و درآمد کارگاه‌ها مربوط به مرکز

تاریخ تصویب: ۱۳۶۵/۱۲/۱۰
تاریخ انتشار: ۱۳۶۶/۰۱/۱۵
شماره ثبت: 89180 - 1365.12.14

‌هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۶۵.۱۲.۱۰ بنا به پیشنهاد شماره .۴۲۶۸‌د مورخ ۶۵.۱۲.۵ سازمان امور اداری و استخدامی کشور، آیین‌نامه اجرایی قانون‌ اصلاح قانون استفاده از ساعات آزاد اساتید و مدرسین دانشگاه‌ها و درآمد کارگاه‌ها مربوط به مرکز آموزش مدیریت دولتی را که به تأیید وزارت امور اقتصادی و‌ دارایی و وزارت برنامه و بودجه رسیده است، به شرح زیر تصویب نمودند.

‌ماده ۱ – مرکز آموزش مدیریت دولتی در این آیین‌نامه مرکز نامیده می‌شود مکلف است در اجرای قانون استفاده از ساعات آزاد اساتید و مدرسین دانشگاه‌ها و‌ درآمد کارگاه‌ها مصوب ۶۲.۱۰.۲۵ و اصلاحیه مصوب ۶۵.۵.۲ کلیه درآمدهای موضوع ماده ۲ قانون مذکور و همچنین کمک و شهریه دریافتی موضوع تبصره ۳ ماده ۴۴ قانون استخدام کشوری را در حسابی که از طرف خزانه برای این منظور افتتاح می‌شود واریز نماید. حساب مذکور غیر قابل برداشت بوده و موجودی‌ آن به ترتیبی که خزانه معین خواهد نمود به حساب تمرکز وجوه که به همین منظور افتتاح می‌شود واریز خواهد شد.

‌ماده ۲ – وجوه لازم برای انجام هزینه‌های موضوع این آیین‌نامه معادل پنجاه درصد وجوه واریز شده مرکز آموزش مدیریت دولتی به حساب تمرکز وجوه خزانه‌ موضوع ماده یک در همان سال می‌باشد که از محل حساب تمرکز وجوه مزبور با درخواست وجه ذی‌حساب مرکز توسط خزانه به حساب بانکی مرکز آموزش‌ مدیریت دولتی که به همین منظور از طریق خزانه افتتاح می‌شود واریز خواهد شد.
‌استفاده از حساب مذکور با امضای رییس مرکز یا مقام مجاز از طرف ایشان و ذی‌حساب مرکز خواهد بود.

‌ماده ۳ – وجوهی که به ترتیب مقرر در ماده ۲ این آیین‌نامه در اختیار مرکز قرار می‌گیرد برای مخارج ضروری و پرداخت‌های لازم جهت تقویت و ارتقای سطح‌ آموزش و پژوهش مرکز طبق دستور ریاست مرکز به مصرف خواهد رسید و از شمول قانون محاسبات عمومی و سایر مقررات عمومی دولت مستثنی است.

‌ماده ۴ ـ مسئولیت و تعهد و تسجیل هزینه‌های موضوع این آیین‌نامه به عهده رییس مرکز یا افراد مجاز از طرف ایشان خواهد بود.

‌ماده ۵ – مرکز مکلف است حساب موضوع این آیین‌نامه را به طور جداگانه نگهداری و در موعدی که از طرف دیوان محاسبات کشور تعیین می‌شود به دیوان‌ مزبور و وزارت امور اقتصادی و دارایی ارایه نماید.

‌ماده ۶ ـ کلیه اموال و تأسیساتی که از محل اعتبار موضوع این آیین‌نامه خریداری و ایجاد می‌شود اموال دولتی محسوب می‌گردد.

‌ماده ۷ ـ مانده وجوه استفاده نشده موضوع این آیین‌نامه پس از کسر تمام یا مانده تعهدات حداکثر تا پایان فروردین ماه سال بعد به حساب خزانه واریز می‌گردد.

‌ماده ۸ ـ چنانچه اعتبارات درخواستی مرکز تا میزان پنجاه درصد وجوه واریز نشده به هر علت تا پایان سال در اختیار مرکز قرار نگیرد مبلغ درخواستی جزو‌ اعتبار قابل پرداخت به مرکز آموزش مدیریت دولتی در سال بعد از همین حساب منظور خواهد شد.

‌ماده ۹ ـ ایجاد هر نوع تعهد از محل اعتبار موضوع این آیین‌نامه برای سال‌های بعد تا حدود بیست و پنج درصد وجوه مکتسبه هر سال مجاز می‌باشد.

‌ماده ۱۰ ـ این آیین‌نامه با رعایت قانون نحوه هزینه کردن اعتباراتی که به موجب قانون از رعایت قانون محاسبات عمومی و سایر مقررات عمومی دولت مستثنی‌ هستند مصوب ۱۳۶۴.۱۱.۶ اجرا خواهد شد.

‌میرحسین موسوی – نخست‌وزیر