هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۶۳.۷.۲۹ بنا به پیشنهاد شماره ۵۲۴۵ مورخ ۱۳۶۳.۷.۳ وزارت بهداری و تائید شماره ۲۴۸۷.۱۹۱۶.۲۴ مورخ ۱۳۶۳.۳.۲۱ وزارت امور اقتصادی و دارایی و شماره ۶۳.۱۳۳۰.۵۲ مورخ ۱۳۶۳.۳.۲۸ سازمان برنامه و بودجه، آییننامه قانون راجع به اصلاح ماده ۲۱ قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و داروئی و مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب ۱۳۶۲.۸.۸ مجلس شورای اسلامی را بشرح زیر تصویب نمودند.
ماده ۱ – وزارت بهداری موظف است بر اساس ضوابط زیر نسبت به وصول مبالغ تعیین شده بابت هر پروانه که به استناد قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب سال ۱۳۳۴ صادر میکند اقدام نموده و مبالغ وصولی را به ترتیب مقرر در این آییننامه به حساب خزانهداری کل واریز نماید.
ماده ۲ – مبلغی را که بابت هر پروانه وزارت بهداری موظف به وصول آن میباشد عبارت خواهد بود از:
الف – پروانه تأسیس لابراتوار و یا کارخانه داروسازی در هر نقطه از کشور پنجاه هزار ریال.
ب – پروانه مسئول فنی لابراتوار و یا کارخانه داروسازی در تهران پنجاه هزار ریال و در سایر استانها بیست هزار ریال.
ج – پروانه ورود و یا ساخت دارو مبلغ پنجاه هزار ریال.
د – پروانه تأسیس داروخانه در تهران – شیراز – اصفهان – مشهد – تبریز – ساری – رشت – اهواز پنجاه هزار ریال و برای سایر شهرها چهل هزار ریال و برای بخشها سی هزار ریال.
ه – پروانه مسئول فنی داروخانه در تهران پنجاه هزار ریال و در شیراز – اصفهان – مشهد – تبریز – ساری – رشت – اهواز پنجاه هزار ریال و برای سایر شهرها چهل هزار ریال و برای بخشها ده هزار ریال.
و – پروانه تأسیس آزمایشگاه تشخیص طبی در تهران – شیراز – اصفهان – مشهد – تبریز – ساری – رشت – اهواز پنجاه هزار ریال سایر شهرها چهل هزار ریال و برای بخشها سی هزار ریال.
ز – پروانه تأسیس بیمارستان، درمانگاه در سراسر کشور پنجاه هزار ریال.
ح – پروانه مسئول فنی بیمارستان و درمانگاه پنجاه هزار ریال
ط – پروانه تأسیس مؤسسات رادیولوژی و فیزیوتراپی و مسئول فنی آنان در تهران پنجاه هزار ریال در اصفهان – شیراز – مشهد – تبریز – رشت – ساری – اهواز مبلغ سی هزار ریال و برای سایر شهرستانها و بخشها بیست هزار ریال.
ماده ۳ – برای سایر پروانههایی که به موجب قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و داروئی و مواد خوردنی و آشامیدنی و طبق مقررات مربوطه صادر خواهد شد و در ماده ۲ این آییننامه برای آن مبلغی تعیین نشده است. در تهران پنجاه هزار ریال در مراکز استانها سی هزار ریال و برای شهرستانها و بخشهای دیگر مبلغده هزار ریال وصول خواهد شد.
ماده ۴ – وزارت بهداری موظف است کلیه وجوه حاصله از اجرای این آییننامه را به حساب تمرکز وجوه خزانه نزد بانک جمهوری اسلامی ایران را به وزارت مذکور و سازمان برنامه و بودجه واریز نماید.
ماده ۵ – خزانه مکلف است بنا به تقاضای وزارت بهداری هر سه ماه یک بار جمع مبالغ واریز شده به حساب تمرکز وجوه خزانه نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را به سازمان برنامه و بودجه اعلام نماید.
ماده ۶ – وزارت بهداری معادل مبالغ دریافتی هر سال را برای منظور نمودن در بودجه
سال بعد به سازمان برنامه و بودجه اعلام میدارد و سازمان مزبور مکلف است در اجرای
بند ب ماده واحده مورخ ۶۲.۸.۸ مجلس شورای اسلامی معادل مبالغ دریافت شده را با
توجه به اعلام وصولی خزانه در ضمن ردیف خاص در لایحه بودجه کل کشور منظور نماید.
میرحسین موسوی – نخستوزیر