‌در مورد پروژه‌های طرح ایجاد صنایع غذایی در سطح روستاها

تاریخ تصویب: ۱۳۶۳/۰۲/۰۵
تاریخ انتشار: ۱۳۶۳/۰۳/۰۱

۳۵۱۴ – ۱۳۶۳.۰۲.۲۱

‌هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۶۳.۲.۵ بنا به پیشنهاد شماره ۸۲.۵۷۵-۴۸۱.۸-۱ مورخ ۱۳۶۳.۱.۱۹ سازمان برنامه و بودجه و به استناد ماده ۴۸ قانون‌ برنامه و بودجه موارد ذیل را در مورد پروژه‌های طرح ایجاد صنایع غذائی در سطح روستاها به شماره طبقه‌بندی ۴۰۴۰۱۲۱۲ تصویب نمودند.

۱ – با توجه به اعلام آمادگی بانک کشاورزی در خصوص احراز مالکیت و بهره‌برداری از پروژه‌های:
1 – گاو شیری روانسر
2 – بوقلمون قره‌سو
3 – کارخانه خوراک دام روانسر
4 – مرغ تخم‌گذار ورله
5 – کارخانه تهیه کنسرو و میوه و سبزی و سردخانه گرمسار
6 – کشتارگاه کارخانه دام و مرغداری دیزباد نیشابور از مجموع پروژه‌های طرح ایجاد صنایع غذائی در سطح روستاها.

[اصلاحی ۱۳۷۰/۷/۱۴]

‌کلیه تأسیسات انتفاعی و تولیدی مربوط به پروژه‌های فوق‌الذکر به آن بانک واگذار می‌گردد. نحوه انتقال مالکیت بدین گونه است که ارزش کلیه اموال و تأسیسات‌ انتفاعی و تولیدی ایجاد شده از محل اعتبارات عمرانی در پروژه‌های فوق‌الذکر بر مبنای قیمت روز تحویل پروژه‌ها که توسط کارشناس یا کارشناسان منتخب موضوع مواد (۱۰۸) و (۱۱۷) قانون محاسبات عمومی کشور‌ ارزیابی می‌گردد به صورت افزایش سرمایه بانک کشاورزی (‌سهم دولت) منظور و آن قسمت از‌ اعتبارات وام دریافتی برای هر یک از پروژه‌های فوق می‌بایست حداکثر ظرف مدت ده سال پس از رسیدن به سوددهی توسط بانک کشاورزی بازپرداخت و به‌ خزانه دولت واریز گردد.

۲ – با توجه به اعلام آمادگی بانک استان آذربایجان غربی در خصوص احراز مالکیت و بهره‌برداری از پروژه‌ها.
1 – کشتارگاه گاو و گوسفند و مرغ مهاباد
2 – کارخانه خوراک دام مهاباد
3 – سردخانه ۳۰۰۰ تنی مهاباد

‌از مجموع پروژه‌های طرح ایجاد صنایع غذائی در سطح روستاها نیز کلیه تأسیسات انتفاعی و تولیدی مربوط پروژه‌های فوق به آن بانک واگذار می‌گردد. نحوه‌ انتقال مالکیت عیناً مطابق مفاد بند ۱ فوق و مشابه بانک کشاورزی خواهد بود. ضمناً وزارت کشاورزی موظف است که در مورد پروژه‌های شهرستان مهاباد بانک‌ استان را به عنوان مجری پروژه تعیین نماید.

۳ – [اصلاحی ۱۳۷۰/۷/۱۴]
در صورتی که هر یک از بانکهای فوق مبالغی را بابت تکمیل پروژه‌های فوق‌الذکر هزینه نمایند، سازمان برنامه و بودجه موظف است که آن مبالغ را در بودجه‌ کل کشور سال و یا سالهای بعد در وجه بانکهای مذکور منظور نماید و بر اساس موافقت‌نامه‌هایی که با آن سازمان مبادله می‌گردد اعتبارات منظور شده را تخصیص دهد

۴ – [اصلاحی ۱۳۷۰/۷/۱۴]
وزارت کشاورزی و بانکهای کشاورزی و استان آذربایجان غربی موظفند که صورت ریز کلیه اعتبارات عمرانی هزینه شده و همچنین صورت ریز اموال و‌ تأسیسات انتفاعی و تولیدی موضوع این تصویب‌نامه و همچنین اعتبارات وامی هر یک از پروژه‌های فوق را ضمن هماهنگی با ارگانهای ذیربط به تائید وزارت‌ امور اقتصادی و دارائی و سازمان برنامه و بودجه برسانند. این تاییدنامه ملاک کلیه محاسبات مورد عمل بانکهای فوق‌الذکر خواهد بود.

هزینه‌های پرداختی ذیحسابی وزارت کشاورزی طبق صورت وضعیتهای موجود به حساب هزینه قطعی منظور می‌شود و مابه‌التفاوت این هزینه‌ها و ارزش‌ اموال و تأسیسات انتفاعی و تولیدی واگذار شده که توسط کارشناس یا کارشناسان منتخب موضوع مواد (۱۰۸) و (۱۱۷) قانون محاسبات عمومی کشور ارزیابی‌ گردیده است، به عنوان خسارات جنگ تحمیلی محسوب خواهد شد.

‌میرحسین موسوی – نخست‌وزیر