‌قانون اصلاح قانون تأسیس وزارت آبادانی و مسکن

تاریخ تصویب: ۱۳۴۶/۱۰/۱۱
تاریخ انتشار: ۱۳۴۶/۱۰/۲۱

ماده ۱ – از تاریخ تصویب این قانون، اداره کل امور اجتماعی و عمران دهات از وزارت کشور منتزع و به وزارت آبادانی و مسکن منتقل می‌شود. کلیه‌ وظائف و اختیارات وزارت کشور در مورد انجمن ده (‌به استناد مقررات مربوط به انتخابات انجمن ده و کدخدا) به عهده وزارت آبادانی و مسکن واگذار‌ می‌شود.

‌تبصره ۱ – آیین‌نامه‌های اجرایی مربوط به وظائف انجمن ده درباره امور آبادانی روستاها و هم چنین آیین‌نامه‌های مربوط به عمران مناطق عشایری‌ از طرف وزارت آبادانی و مسکن پیشنهاد و پس از تصویب کمیسیون‌های آبادانی و مسکن مجلسین به موقع اجراء گذارده خواهد شد و تا تصویب‌ آیین‌نامه‌های مزبور اداره کل امور اجتماعی و عمران دهات و انجمن و شوراهای مربوطه کماکان بر طبق مقررات سابق وظایف خود را انجام خواهند‌ داد.

[آیین‌نامه وظایف انجمنهای ده در امور آبادانی و نوسازی روستاها]

‌تبصره ۲ – آن تعداد از کارکنان وزارت کشور و آن مبلغ از بودجه و دارایی که باید از وزارت کشور به وزارت آبادانی و مسکن منتقل شود به موجب‌ تصویبنامه هیأت وزیران تعیین خواهد شد.


‌ماده ۲ – از تاریخ تصویب این قانون وظیفه ترویج خانه‌داری از وزارت کشاورزی منتزع و به وزارت آبادانی و مسکن محول می‌شود.
‌کلیه کارکنان و اموال و اعتبارات و تعهدات مربوط به اداره ترویج خانه‌داری از وزارت کشاورزی منتزع و به وزارت آبادانی و مسکن منتقل می‌شود. آن‌عده از کارمندان اداره ترویج خانه داری که فقط عهده‌دار ترویج کشاورزی هستند با اعتبارات مربوط به حقوق و مزایا و وسائل کار طبق پیشنهاد‌ وزارتخانه‌های کشاورزی و آبادانی و مسکن و تصویب هیأت وزیران کماکان در اختیار وزارت کشاورزی باقی خواهند ماند.

[‌لایحه قانونی اجازه انتقال مروجین دستگاه ترویج خانه‌داری از وزارت آبادانی و مسکن به وزارت اصلاحات ارضی و‌ تعاون روستایی]


‌ماده ۳ – از تاریخ تصویب این قانون، اجرای آن قسمت از وظایف و طرح‌های بهداشتی (‌ساختمانی – لوله‌کشی) مربوط به اداره کل بهداشت محیط‌ وزارت بهداری که در روستاها انجام می‌شود و یا خواهد شد با اعتبارات مربوط به وزارت آبادانی و مسکن واگذار می‌گردد.


‌قانون بالا مشتمل بر سه ماده و دو تبصره که در جلسه روز پنجشنبه بیست و سوم آذر ماه یک هزار و سیصد و چهل و شش به تصویب مجلس شورای‌ ملی رسیده بود در جلسه روز دوشنبه یازدهم دی ماه یک هزار و سیصد و چهل و شش شمسی به تصویب مجلس سنا رسید.

‌رییس مجلس سنا – مهندس شریف امامی