آیین‌نامه اجرایی ماده ۲ قانون طرز استفاده از درآمد صندوقهای (الف) و (ب) اداره کل تصفیه امور ورشکستگی راجع به سختی معیشت قضات

تاریخ تصویب: ۱۳۴۴/۱۰/۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳۴۴/۱۱/۰۷
شماره ثبت: ۳۱۷۶۲ - ۱۳۴۴/۱۰/۲۹

هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۴۴/۱۰/۲۹ بنا به پیشنهاد شماره ۳۹۰۴۲ـ۴ ـ ۴/۱۰/۴۴ وزارت دادگستری آیین‌نامه مربوط به نحوه پرداخت فوق العاده سختی معیشت قضات را بر طبق ماده ۲ قانون طرز استفاده از درآمد صندوق‌های (الف) و (ب) اداره کل تصفیه امور ورشکستگی مصوب دوم اردیبهشت ماه ۱۳۴۴ بشرح ضمیمه تصویب نمودند.

ماده اول ـ وزارت دادگستری میتواند به قضاتی که در بخشها و شهرستانهای صعب المعیشه زیر انجام وظیفه مینمایند با در نظر گرفتن وضع خدمت یا مدت خدمت، انضباط اداری، بومی و غیربومی بودن و تعداد عائله کارمندان قضائی و مزایائی که فعلا از آن برخوردارند فوق العاده سختی معیشت پرداخت نماید. این نقاط از نظر سختی معیشت به سه درجه تقسیم شده و درجات هر یک از آنها در مقابل نام هر بخش یا شهرستان تعیین گردیده است:

کوهدشت – درجه یک
برازجان – درجه یک
لارستان – درجه یک
خاش – درجه یک
ایرانشهر – درجه یک
سراوان – درجه یک
چابهار – درجه یک
بندر لنگه – درجه یک
پاوه – درجه یک
ممسنی (نورآباد) – درجه یک
بانه – درجه یک
مریوان – درجه یک
سردشت – درجه یک
بوشهر – درجه یک
بندرعباس – درجه یک
زابل – درجه یک
شوشتر – درجه یک
رامهرمز – درجه یک
دزفول – درجه یک
بهبهان – درجه یک
بافت – درجه یک

جیرفت – درجه دو
درگز – درجه دو
اردستان – درجه دو
قروه – درجه دو
ماکو – درجه دو
فیروزآباد – درجه دو
شهر بابک – درجه دو

خارک – درجه سه
هشترود – درجه سه
خلخال – درجه سه
ارسباران – درجه سه
مشکین شهر – درجه سه
نقده – درجه سه
شاهپور – درجه سه
مهاباد – درجه سه
سقز – درجه سه
بیجار – درجه سه
خرم آباد – درجه سه
الیگودرز – درجه سه
اردکان – درجه سه
تربت جام – درجه سه
قائنات – درجه سه


ماده دوم ـ میزان پرداخت فوق العاده برای نقاط درجه یک حداقل ماهی چهار هزار ریال و حداکثر پنجهزار ریال و برای نقاط درجه دو حداقل ماهی سه هزار ریال و حداکثر چهار هزار ریال و برای نقاط درجه ۳ حداقل ماهی دو هزار ریال و حداکثر سه هزار ریال تعیین میشود.


ماده سوم ـ پرداخت این فوق العاده صورت استمراری نداشته و با توجه به وضع کار و خدمت آقایان قضات و همچنین با ملاحظه نقصان اعتبارات مربوطه ممکن است از حداکثر به حداقل تنزل یافته و یا قطع شود و پرداخت مجدد آن با ملاحظه بهبود وضع خدمت قضات یا ازدیاد اعتبارات مربوط بلامانع است.


ماده چهارم ـ برقراری و قطع این فوق العاده یا تغییر مبلغ آن بموجب ابلاغ وزارتی انجام میگردد.


ماده پنجم ـ ترک خدمت بدون اجازه خودبه خود موجب قطع فوق العاده سختی معیشت میشود.


ماده ششم ـ در هر موقع که وزارت دادگستری مقتضی بداند مجاز است با تصویب نخست وزیر محلی را از عداد نقاط صعب المعیشه حذف و یا محل دیگری را با توجه به شرایط زندگی و تغییراتی که ممکن است در آن محل حاصل شود بر آن بیافزاید و یا درجات آن را تغییر دهد.

نخست وزیر