موظف نمودن وزارت آموزش و پرورش نسبت به اجرای طرحهای آموزشی در استان فارس [مصوب ۱۳۸۸/۲/۱۰]

تاریخ تصویب: ۱۳۸۸/۰۲/۱۰
تاریخ انتشار: ۱۳۸۸/۰۲/۲۸
۴۲۵۳۸/۴۱۳۸۱ – ۱۳۸۸/۲/۲۸

هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۸۸/۲/۱۰ که در مرکز استان فارس تشکیل شد، موافقت نمود:

وزارت آموزش و پرورش موظف است با هماهنگی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و همکاری استانداری و با رعایت قوانین و مقررات مربوط، نسبت به اجرای تصمیمات زیر اقدام نماید:

۱- [نسخ ۱۴۰۰/۶/۷]
احداث و تکمیل کانون های فرهنگی – تربیتی و پژوهش سرای دانش آموزان دختر و پسر به ازای هر ناحیه و شهرستان (یک واحد دخترانه و یک واحد پسرانه) که فاقد موارد یاد شده هستند، از محل تبدیل به احسن نمودن دارایی های مازاد بر نیاز آموزش و پرورش استان.

۲– ایجاد و تکمیل خانه معلم یا مجتمع های آموزشی – رفاهی فرهنگیان در هر یک از شهرستان ها و نواحی آموزش و پرورش استان که فاقد موارد یاد شده هستند از محل تبدیل به احسن نمودن دارایی های مازاد بر نیاز آموزش و پرورش استان در سال های ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹.

۳– تکمیل نمایشگاه علوم و فنون، پژوهشکده معلم، اردوگاه های موجود دانش آموزی استان و ایجاد پنج باب دارالقرآن در استان از محل تبدیل به احسن کردن دارایی های مازاد بر نیاز آموزش و پرورش استان در سال های ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹.

۴– اختصاص مبلغ چهارصد و پنجاه میلیارد (۴۵۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال برای مقاوم‌سازی و تخریب مدارس غیراستاندارد استان توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور.

۵– اختصاص شصت و شش دستگاه مینی بوس برای ایاب و ذهاب دانش آموزان (سی و سه دستگاه از محل مصوبه مربوط به هزار دستگاه مینی بوس و سی و سه دستگاه از محل کمک وزارت کشور به شهرداری ها)

۶– احداث و تجهیز اردوگاه شهید دستغیب پس از طی مراحل قانونی موضوع ماده (۳۲) قانون برنامه چهارم توسعه.

۷– مطالعه و توسعه فضای آموزشی، کمک آموزشی و خوابگاه ها در سیزده آموزشکده فنی و حرفه ای موجود استان پس از طی مراحل قانونی موضوع ماده (۳۲) قانون برنامه چهارم توسعه.

۸– احداث و تجهیز ده مدرسه شبانه روزی جایگزین مدارس تخریب شده در سطح استان در سال ۱۳۸۹.

۹– اختصاص مبلغ یکصد میلیارد (۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال برای تکمیل پروژه های نیمه تمام آموزشی و ورزشی مربوط به پروژه های مشارکتی و پروژه های خیرین مدرسه ساز با تأمین اعتبارات به صورت مساوی توسط وزارت آموزش و پرورش و سرجمع اعتبارات تملک دارایی استان طی سال های ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹.

۱۰– اعطای مجوز برای تأسیس یک باب واحد آموزشی تیزهوشان در هر یک از شهرستان های جهرم، آباده و فسا و داراب طی سال های ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹، با استفاده از فضاهای موجود آموزشی.

۱۱– احداث و تجهیز نه واحد آموزشی شبانه روزی در سطح استان به ترتیب پنج واحد توسط استان و چهار واحد توسط وزارت آموزش و پرورش و چهار باب هنرستان فنی و حرفه ای توسط شرکت مخابرات ایران طی سال های ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹.

تبصره ۱– از هنرستان های احداثی توسط وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات حداقل یک باب به صورت شبانه روزی احداث و تجهیز خواهد شد.

تبصره ۲– محل احداث هنرستان ها و مدارس شبانه‌روزی در محل های عصمتیه نی ریز، ایج استهبان، جویم، خشت، خفر، خنج، داراب، نودان، بالاده، زرین دشت، سپیدان، سروستان، شیبکوه، فراشبند رستم، نورآباد ممسنی، فسا، کوار، مهر، سرچهان بوانات و قطرویه نی ریز و اقلید تعیین خواهد شد.

۱۲– اختصاص مبلغ سی و پنج میلیارد (۳۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال برای تجهیز مدارس استان به تجهیزات فن آوری اطلاعات (IT) و خرید کامپیوتر و تجهیزات آزمایشگاه و کارگاه ها به ترتیب بیست میلیارد (۲۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال آموزش و پرورش، پانزده میلیارد (۱۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال استان.

۱۳– اختصاص مبلغ پانزده میلیارد (۱۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال برای تجهیز مدارس استان به امکانات اسکان موقت گردشگران به ترتیب از محل اعتبارات وزارت آموزش و پرورش، استان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به نسبت مساوی در سال ۱۳۸۸.

۱۴– مطالعه احداث آموزشکده فنی و کشاورزی فسا و آموزشکده های فنی سپیدان و جهرم در سال ۱۳۸۸ و پیش بینی اعتبار در سال ۱۳۸۹ پس از طی مراحل قانونی موضوع ماده (۳۲) قانون برنامه چهارم توسعه.

۱۵– واگذاری ساختمان شماره دو دانشگاه صنعتی شیراز (موضوع عرصه و اعیان بالغ بر چهار هکتار زمین و ساختمان های در دست احداث و ساخته شده واقع در بلوار مدرس – خیابان سردخانه شیراز) به وزارت آموزش و پرورش جهت تأسیس و راه اندازی آموزشکده فنی دختران شهید باهنر شیراز با قیمت کارشناسی و موافقت هیأت امنای دانشگاه. معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور موظف است با همکاری وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فن آوری و آموزش و پرورش اعتبار پیش بینی شده در ردیف مربوط به آموزشکده یاد شده در قانون بودجه سال ۱۳۸۷ و سال های بعد را به منظور احداث فضاهای آموزشی دانشگاه صنعتی شیراز اختصاص دهد.
(این بند جایگزین بند (۱) مصوبه شماره ۳۷۱۹۲/۱۸۷۹۷ مورخ ۱۳۸۶/۲/۱۱ می گردد).

۱۶– اجرای توافق انجام شده با استان مطابق جدول پیوست که به مهر هیأت دولت تأیید شده است و ارایه گزارش مربوط هر دو ماه یک بار به معاونت اجرایی رییس جمهور.

پرویز داودی – معاون اول رییس جمهور


جدول توافقات وزارت آموزش و پرورش با استانداری در دور دوم سفر هیأت محترم دولت به استان فارس

ردیف شرح توافق اعتبار زمان اجرا جمع
ملی استانی
۱ اختصاص تسهیلات بانکی برای مدارس غیرانتفاعی استان از محل تسهیلات زود بازده از طریق استان.