هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۳۷/۱۰/۱۳ بنا بپیشنهاد شماره … وزارت دارائی مستنداً به بند (ب) از ماده ۲۱ قانون اصلاح قانون مالیات بر درآمد مصوب اول تیرماه ۳۷ حدود اراضی واقع در دور هر یک از شهرهای مشمول مالیات را که در اجرای تبصره یکم ماده قانونی بالا قبلاً اسامی آنها در تصویبنامه شماره ۱۱۹۷۰ – ۲۷ /۵ /۳۷ ذکر شده است بشرح زیر تصویب نمودند:
۱- شهر اصفهان – حدود
شمال حد شمالی از زینبیه و صحراهای آن شروع و به عاشق آباد منتهی و مشمول قراء زینبیه – بیجی – آزادان- شمس آباد- تهران – آهنگران- مارچین.
غرب: حد غربی از عاشق آباد به دستگرد خیار و شامل قراء عاشق آباد لم چیر- جوزدان- برزون – آتشگاه – نصرآباد- مازنان زهران.
جنوب: حد جنوبی از دستگرد به فنارت و شامل قراء اراضی فرح آباد هزار جریب – هزار دره.
شرق: حد شرقی از فنارویه زینبیه و شامل فزوه – خوراسگان – ارداچی- خاتون آباد – لورک.
۲- شهر اهواز – حدود
الف حدود قسمت شرقی کازرون:
1- شمال از کنار رودخانه کارون روبشرق در امتداد خط مستقیم مفروز تا محل تلاقی با ابتداء حد شمالی اراضی نقشه ۲۵۰ شرکت ملی نفت پلاک ۹۱۳ بخش ۷ اهواز (اراضی زاویه حاجی شیخ لفطه عامری و شرکت ملی نفت داخل در حد است) محدود است به اراضی زرکان و از انجا در امتداد نقشه مزبور تا اخرین نقطه حد شمالی اراضی شرکت نفت (نقطه شمال شرقی) محدود است به اراضی بایره
2- شرقاً از منتهی الیه حد شمالی در امتداد میله های منصوبه شرکت نفت تا محل تقاطع با جاده اسفالت اهواز رامهرمز از آنجا به خط مستقیم مفروز تا محازات قریه دابوهیه محدود است به اراضی بایر خالصه که بثبت عمومی گذارده شده.
بقیه حدود شهر اهواز
3- جنوباً از منتهی الیه حد شرقی (محازی قریه دابوهیه) در امتداد خط مستقیم مفروز تا محل تلاقی با جاده اهواز به خلف آباد (در اینجا خط اهن اهواز به بندر شاهپور با جاده مزبور تماس پیدا میکند) و از انجا در امتداد خط آهن فوق الذکر تا قریه گاومیش بزرگ واقع در غرب راه اهن (این حد شرقی است) و از آنجا رو به غرب بخط مستقیم مفروز تا رودخانه کارون (اراضی قراء گاومیش و کوت عبداله و همچنین اراضی مؤسسه احمدزاده و پسر داخل در حد است) محدود است به اراضی خالصه و شرکت نفت.
ب – قسمت غربی رودخانه کارون.
1- شمال از محل انشعاب نهر اصلی شرکت سهامی باغات کوی شاه از رودخانه کارون در امتداد پیچ و خم نهر مزبور کلیه اراضی کوی باغات شاه داخل در حد است تا محل تقاطع ان با جاده اسفالت اندیمشگ و اهواز بخرمشهر محدود است بنهر مزبور.
2- غرباً از منتهی الیه حد شمالی در امتداد پیچ و خم نهر مزبور و بشرق و از انجا تا قراء ملاشیه در امتداد خط مستقیم مفروز محدود است بنهر مرقوم و اراضی خالصه.
3- غرباً از منتهی الیه حد غربی (قراء ملاشیه) بخط مستقیم مفروز تا برسد به پل نزدیک کیلومتر شش راه آهن و ار انجا در امتداد خط مستقیم مفروز تا محل تلاقی جاده سی متر با جاده ام تمیر و از انجا در امتداد خیابان سی متری تا جائی که معروف است به تل سعید کلا محدود است به اراضی خالصه تپه سید کریم و چنینیه اراضی کوی گلستان داخل در حد است شرقاً از منتهی الیه حد جنوبی تا ابتدا حد شمالی محدود است برودخانه کارون.
۳- شهر آبادان – حدود
۱- حد غربی در امتداد حد جنوبی اراضی متعلق به شرکت ملی نفت ایران طبق نقشه.
2- حد شمالی بمحازات حد شمالی اراضی شرکت ملی نفت ایران شروع گردیده و در نقطه ای که اراضی شرکت ملی تغییر مسیر میدهد این حد نیز تغییر مسیر داده و در همین امتداد تا ساحل رودخانه بهمنشیر تا نقطه ای که مقابل دیوار غربی محوطه مخازن شرکت در امتداد این دیوار میباشد ادامه خواهد یافت.
3- حد شرقی از منتهای حد شمالی آغاز شده و در امتداد دیوار غربی محوطه مخازن شرکت تا ساحل شط العرب ادامه خواهد داشت.
4- حد جنوبی از منتهای خط شرقی در امتداد ساحل شط العرب ادامه یافته و تا نقطه ای منتهی اله اراضی شرکت ملی در ساحل شط العرب جلو خواهد رفت.
۴- شهر خرمشهر – حدود
از طرف شمال بسد خاکی از طرف شرق قسمتی برودخانه کارون و قسمتی به نهر شیخ جابرخان تا اراضی شرکت نفت از طرف جنوب حدود نخلیات تا نهر کوره بطوری که قریه هرطه خارج از حوزه شهر میباشد حد سمت بهمنشیر از انتهای نخلستان که جاده آسفالت ابادان را قطع میکند در امتداد خارجی نخلستان تا نهر شیخ جابر خان و نهر مزبور تا پوزه شیخ جابر خان ادامه خواهد یافت. سمت راست نهر مزبور جاده پوزه است که خارج از حد شهر محسوب میشود با این ترتیب از سمت شط العرب تا پوزه شیخ جابرخان ساکنین رویس – الم الجریدیه کوت شیخ – میر زاویه- شاخته الحیات- فارمینه- محرزی فاضلی- پوزه شیخ جابرخان جزو شهر محسوب خواهد شد از طرف مغرب شط العرب و نهر دربند.
۵- شهر تبریز – حدود
۱- از سمت مشرق دروازه تهران اول جاده شاهگلی الی دروازه اهر انتهای ساختمان محله باغمشه.
2- از سمت جنوب دروازه تهران تا پشت ساختمان سربازخانه و کارخانه خسروی تا انتهای سد اول جاده لالا.
3- از سمت مغرب از سد اول جاده لالا تا انتهای ساختمان ایستگاه راه اهن و انتهای ساختمان قره ملک که منتهی میشود به پل اجی.
4- از سمت شمال از سد پل اجی تا دروازه اهر در امتداد کوه عین علی.
ضمناً تا شش کیلومتر فاصله از چهار جهت از حدود فوق الذکر دور شهر محسوب گردد.
۶- شهر شیراز – حدود
حد شمالی از دامنه کوههای سعدی تا سعدی و از سعدی و کوههای مقابل تا آب زنگی و باغچه خارکش و آب انبار قوزی تا دامنه باباکوهی و دامنه کوههای باغ تخت و دامنه کوههای باغ فاری و دامنه کوههای اسیا سه تائی و قریه ابیوردی و کوههای دامنه چوکیا تا آسایشگاه مسلولین.
حد غربی- از آسایشگاه مسلولین تا باغ رضاخانی و در امتداد باغ رضاخانی تا چنارسوخته و از مقابل چنار سوخته تا کارخانه سیمان.
حد جنوبی – از کارخانه سیمان به خط مستقیم تا جاده بوشهر و از قسمت جنوبی جاده بوشهر به عمق پانصد متر تا فرودگاه فعلی و از فرودگاه به خط مستقیم تا کشتارگاه جدید.
حد شرقی- از کشتارگاه به خط مستقیم تا دامنه کوه قریه فهمندژ.
نخست وزیر