ماده واحده – پروتکل شرح عبور خط مرز بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی در دریاچههای پشت سد ارس و سد انحرافی میل و مغان که در اجرای ماده ۵ پروتکل الحاقی بموافقتنامه راجع بحل مسائل مرزی و مالی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی مورخ دوم دسامبر ۱۹۵۴ (یازدهم آذر ماه۱۳۳۳) در مورد تعیین و تثبیت مرز جدید بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی در دریاچههای پشت سد مخزنی ارس و سد انحرافی میل و مغان در تاریخ پنجم دسامبر ۱۹۷۰ (چهاردهم آذر ماه ۱۳۴۹) در تهران به امضاء رسیده است تصویب و اجازه مبادله اسناد تصویب آن داده میشود.
قانون فوق مشتمل بر یک ماده و متن پروتکل ضمیمه پس از تصویب مجلس سنا در جلسه روز دوشنبه ۲۰ر۱۰ر۱۳۵۰ در جلسه روز سه شنبه بیست و ششم بهمن ماه یکهزار و سیصد و پنجاه شمسی به تصویب مجلس شورای ملی رسید.
رئیس مجلس شورای ملی – عبدالله ریاضی
پروتکل
شرح مسیر خط مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد (ارس) و دریاچه سد انحرافی میل و مغان بر روی رود ارس که در سال ۱۳۴۹ علامت گذاری شده است و پروتکل های علائم مرزی که در این ناحیه از مرز نصب گردیده است.
پروتکل
شرح مسیر خط مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان که در سال ۱۳۴۹ علامت گذاری شده است.
مقدمه
علامت گذاری مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان بسال ۱۳۴۹ شمسی (مطابق ۱۹۷۰ میلادی) توسط کمیسیون مشترک ایران و شوروی مأمور تعیین مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان روی رود ارس انجام شده است.
علامت گذاری مرز دولتی در دریاچههای فوقالذکر بر اساس پروتکل الحاقی موافقت نامه بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی مربوط به حل مسائل مرزی و مالی مورخ یازدهم آذر ماه ۱۳۳۳ شمسی (۲ دسامبر ۱۹۵۴ میلادی) دربارة مسیر جدید خط مرز بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان روی رود ارس که بتاریخ هفدهم اردیبهشت ماه ۱۳۴۹ شمسی (۷ ماه مه سال۱۹۷۰ میلادی) در مسکو بامضاء رسیده انجام گرفته است.
کمیسیون مشترک ایران و شوروی در کار خود همچنین از دستورالعمل و طرحهای تهیه شده و به تصویب رسیده کمیسیون بشرح زیر پیروی کرده است:
1- از دستورالعمل راجع به امور توپوژئودزی در علامت گذاری مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه های رود ارس.
2 – از دستورالعمل راجع به ترتیب تعیین و علامت گذاری مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان.
3 – از دستورالعمل راجع به تنظیم قطعی اسناد علامت گذاری مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان.
علامت گذاری مرز دولتی در دریاچه «ارس» از علامت مرزی شماره ۷/۲ لغایت علامت مرزی شمارة ۱۸ بطول ۶۴/۵۹ کیلومتر انجام شده است.
محل و موقعیت علائم مرزی شمارههای ۲/۷ و ۸، ۱/۸، ۹ تغییر نیافته است.
بجای سی و یک علامت مرزی شمارههای ۹/۱، ۱۰، ۱۰/۱، ۱۰/۲، ۱۰/۳، ۱۱، ۱۱/۱، ۱۱/۲، ۱۱/۳، ۱۲، ۱۲/۱، ۱۲/۲، ۱۲/۳، ۱۲/۴، ۱۳، ۱۳/۱،۱۳/۲، ۱۴، ۱۴/۱، ۱۴/۲، ۱۵، ۱۵/۱، ۱۵/۲، ۱۵/۳، ۱۶، ۱۶/۱، ۱۶/۲، ۱۶/۳، ۱۷، ۱۷/۱، ۱۸ که بهنگام علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز در سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵(سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) کار گذاشته شده بود سی و سه علامت جدید مرز بشمارههای ۹/۱، ۱۰، ۱۰/۱، ۱۰/۲، ۱۰/۳،۱۱، ۱۱/۱، ۱۱/۲، ۱۱/۳، ۱۱/۴، ۱۲، ۱۲/۱، ۱۲/۲، ۱۲/۳، ۱۲/۴، ۱۲/۵، ۱۲/۶، ۱۲/۷، ۱۲/۸، ۱۲/۹، ۱۲/۱۰، ۱۲/۱۱، ۱۲/۱۲، ۱۳، ۱۴، ۱۴/۱،۱۵، ۱۶، ۱۶/۱، ۱۶/۲، ۱۶/۳، ۱۷، ۱۸ نصب شده است.
علائم مرزی شمارة ۹، ۱/۹، ۱۰، ۱/۱۰، ۲/۱۰، ۳/۱۰، ۱۱، ۱/۱۱،۱۱/۲،۱۱/۳،۱۱/۴ عبارتند از دو ستون بتون مسلح که در هر دو کرانه دریاچه سد «ارس» کار گذاشته شدهاند. شکل، ساختمان و رنگ آمیزی علائم مرزی مذکور عین علائم مرزی است که بهنگام علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی بسالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵ (سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶( نصب شده است.
علائم مرزی شمارة ۱۲، ۱۲/۱، ۱۲/۲، ۱۲/۳، ۱۲/۴ هر یک عبارتند از دو ستون بتون مسلح میان تهی با ارتفاع مختلف که در دریاچه در هر دو کرانه بستر سابق رود ارس کار گذاشته شده و دو ستون بتون مسلح محوری بارتفاع ۲/۰ متر که در هر دو کرانه دریاچه در یک محور با ستونهای محوری نصب شده است.
ستونهای بتون مسلح میان تهی علائم مرزی شمارههای ۱۲، ۱۲/۱، ۱۲/۲، ۱۲/۳ به رنگهای مصوب برای ستونهای مرزی ایران و اتحاد جماهیرشوروی رنگ آمیزی گردیدهاند و دارای آرم دولتی ایران و آرم دولتی اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی می باشند.
ستون میان تهی شماره ۱۲/۴ که در قلمرو ایران کار گذاشته شده به رنگ مصوب برای ایران رنگ آمیزی گردیده و ستون میان تهی همین علامت که در خط مرز نصب شده از طرف ایران به رنگ مصوب برای اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و از طرف شوروی به رنگ مصوب برای ایران رنگ آمیزیگردیده و ستون مذکور دارای آرم دولتی ایران و آرم دولتی اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی می باشد.
علائم مرزی شمارههای ۱۲/۵، ۱۲/۶، ۱۲/۷، ۱۲/۸، ۱۲/۹، ۱۲/۱۰، ۱۲/۱۱،۱۲/۱۲ عبارتند از سه ستون بشرح زیر: یک ستون بتون مسلح میان تهی مختلف الارتفاع که مرکز علامت مرزی می باشد و در خود خط مرز کار گذاشته شده است و دو ستون بتون مسلح محوری به ارتفاع ۲ متر که در هردو کرانه دریاچه در یک محور با ستون میان تهی نصب شدهاند.
ستونهای بتون مسلح میان تهی که در خط مرز نصب شدهاند بهمان ترتیبی رنگ آمیزی شدهاند که ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ مستقر در خط مرز رنگ شده است. ستونهای مذکور دارای آرم دولتی ایران و آرم دولتی اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی می باشند.
ستونهای محوری علائم مرزی شماره ۱۲، ۱۲/۱، ۱۲/۲، ۱۲/۳، ۱۲/۴، ۵/۱۲، ۶/۱۲، ۱۲/۷، ۱۲/۸، ۱۲/۹، ۱۲/۱۰، ۱۲/۱۱، ۱۲/۱۲ در خاک ایران برنگ سفید و در خاک شوروی برنگ قرمز رنگ آمیزی شده است.
به ستونهای بتون مسلح میان تهی که در هر دو کرانه بستر سابق رود ارس یا در خود خط مرز کار گذاشته شدهاند همان شمارهای داده شده که علامت مرزی مربوط به آن دارد. به ستونهای محوری که در کرانه چپ دریاچه نصب شده رقم «۱» و تیره (-) به اول شماره علامت مرزی مربوط به آن اضافه می شود، به ستونهای محوری که در کرانه راست دریاچه کار گذاشته شده رقم «۲» و تیره(-) به اول شماره علامت مرزی مربوط به آن اضافه میشود.
در مواردی که یک ستون محوری در نقطهای قرار دارد که تعلق به چندین علامت مرزی دارد در این صورت شمارههای علائم مرزی مربوط به آن روی ستون مذکور ثبت می شود.
علائم مرزی شمارههای ۱۳، ۱۴، ۱۴/۱، ۱۵، ۱۶، ۱۶/۱، ۱۶/۲، ۱۶/۳، عبارت از یک گوی شناور و دو یا چهار یا شش علامت محوری که دو بدو درکرانههای دریاچه نصب شده است. محل مرکز علامت مرزی (لنگر چدنی) بوسیله نقطه تقاطع امتداد علائم محوری تعیین می شود.
گوی شناور برنگ نارنجی رنگ آمیزی گردیده و میله فوقانی آن که روی گوی سوار شده به رنگهای مصوب برای علائم مرزی ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی رنگ آمیزی شده است.
روی گویها از دو طرف متقابل شمارههای علامت مرزی نوشته شده است. روی گویها آرم دولتی نصب نمیشود.
علائم محوری که بمنزله مشخص محل مرکز علامت مرزی (گویها) شمارههای ۱۳، ۱۴، ۱۴/۱، ۱۵، ۱۶، ۱۶/۱، ۱۶/۲، ۱۶/۳ می باشند عبارتند ازسپرهای چوبی عمودی که به پایههای فلزی نصب شده و در پی بتونی کار گذاشته شدهاند.
در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی نمای سپر علائم مرزی برنگ سرخ، رنگ آمیزی گردیده که در زمینه آن با رنگ سفید علامتی به شکل (T)ترسیم شده است.در قلمرو ایران نمای سپر با رنگ سبز سیر رنگ آمیزی شده و روی آن نیز علامت (T) مانند به رنگ سفید ترسیم گردیده است.
علائم محوری بطریق ذیل شماره گذاری می گردند: علائم محوری جلوئی یعنی علائم محوری که به کرانه دریاچه نزدیکتراند با شمارههای فرد «۱»، «۳»یا «۵» شماره گذاری می شوند و شماره علامت مرزی مربوطه بعد از تیره به آن اضافه می شود، علائم محوری عقبی با شمارههای زوج «۲»، «۴» یا «۶»شماره گذاری شدهاند و شماره علامت مرزی مربوطه بعد از تیره به آن افزوده می گردد.
علائم مرزی شمارة ۱۷ و شمارة ۱۸ عبارتند از دو ستون بتون مسلح که هر یک از آنها در ۲/۵ متری مرکز که بین دو ستون مذکور در خود خط مرز واقع گردیده نصب شدهاند.
انواع شکل و اندازه علائم مرزی در آلبوم نقشههای خط مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان روی رود ارس داده شده است.
خط مرز دولتی از علامت مرزی شمارة ۹ تا علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ (طبق شماره گذاری جدید) از بستر سابق رود ارس عبور می کند و در این قسمت با خط مرز که طبق اسناد علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز در سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵)۱۹۵۵ – ۱۹۵۶( تعیین شده تطبیق می کند. مرز دولتی از علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ تا علامت مرزی شمارة ۱۸ (طبق شماره گذاری جدید) که در پائین دست سد مخزنی «ارس» نصب شده بخط مستقیم از نقاط تغییر جهت که در آنها علائم مرزی کار گذاشته شده است عبور می کند.
محل و موقعیت علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ تغییر نکرده است ولی در مورد زاویه سمت آن نسبت به علامت مرزی شمارة ۱۸ و فاصله آن تا علامت مرزی شماره ۱۸ ارقام جدیدی داده شده است.
علامت گذاری مرز دولتی بطول ۳/۲۷ کیلومتر در دریاچه سد انحرافی میل و مغان در بخش علامت مرزی شمارة ۵۱ انجام شده است.
بجای علامت مرزی شمارة ۵۱ که بهنگام علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز در سال های ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵(سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) نصب شده چهار علامت مرزی شمارههای ۵۰/۱، ۵۰/۲، ۵۰/۳ و ۵۱ کار گذاشته شده است.
علائم مرزی شمارة ۵۰/۱ و شمارة ۵۰/۲ عبارتند مجموعاً از سه ستون بشرح زیر: یک ستون بتون مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی است و در خود خط مرز کار گذاشته شده و دو ستون بتون مسلح محوری بارتفاع ۲ متر که در هر دو کرانه دریاچه در یک محور با ستون میان تهی نصب شده است.
علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ دارای ستونهای بتون مسلح بارتفاع ۲ متر است که در انتهای بازوهای هدایت آن نصب شده است.
علامت مرزی شمارة ۵۱ که بالای سد کار گذاشته شده عبارتست از دو ستون بتون مسلح که هر یک در فاصله ۲/۵ متری ستون کوچک یک متری که مرکز علامت مرزی میباشد و بین دو ستون مذکور و در خط مرز واقع شده نصب گردیدهاند.
محل و موقعیت علامت مرزی شمارة ۵۰ تغییر نیافته است ولی در مورد زاویه سمت آن نسبت به علامت مرزی شمارة ۵۰/۱ و فاصله آن با علامت مرزی شمارة ۵۰/۱ ارقام جدیدی داده شده است.
خط مرز دولتی بین علائم مرزی شمارههای ۵۰/۱، ۵۰/۲، ۵۰/۳و ۵۱ (طبق شماره گذاری جدید) بخط مستقیم از نقاط تغییر جهت که در آنها علائم مرزی نصب شده است عبور میکند.
در مورد زاویه سمت و فاصله از علامت مرزی شمارة ۵۱ (طبق شماره گذاری جدید) تا علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ که در سال ۱۳۴۸ (سال ۱۹۶۹) توسط مرزبان ایران و کمیسر مرز اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی نصب شده ارقام جدیدی داده شده است.
کارهای توپوژئودزی عبارت بودند از:
1- تعیین مختصات قائمالزاویه و ارتفاعات مطلق (از سطح دریا) علائمی که مجدداً کار گذاشته شده است.
2- انجام ترازبندی فنی در دشتها و تعیین حد کرانه دریاچه در سطح ۷۷۷/۵ متر و همچنین تعیین ارتفاعات مطلق (از سطح دریا) بعضی از ستونهایعلائم مرزی.
3- انجام نقشه برداری و شناسایی صحرائی نقشههای مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی شمارههای ۶، ۷، ۸، ۹، ۱۰، ۲۹، ۳۰،بمقیاس۲۵۰۰۰ : ۱.
4- تنظیم پروتکلهای علائم مرزی با کروکیهای مربوطه.
اساس ژئودزی برای تعیین مختصات قائمالزاویه و ارتفاعات مطلق (از سطح دریا) علائم مرزی عبارت بود از همان مختصات و ارتفاعاتی که بهنگام علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز ایران و شوروی بسال های ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵ (سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) تعیین شده است. ارتفاعات مطلق (ازسطح دریا) ستونهای علائم مرزی که در سدها و بازوهای هدایت آب نصب شده است از نقشههای اجرائی تأسیسات سد مخزنی “ارس” و سد انحرافی میل و مغان که توسط انستیتوی “گیدروپرویکت” شعبه باکو طرح و تهیه شده اخذ گردیده است.
تعیین مختصات علائم مرزی اساساً با روش پیمایش کثیرالاضلاعی (پولیگن) با استفاده از دستگاه تلورومتر برای اندازه گیری فواصل و همچنین بطریق تقاطع مستقیم و مختلط (کمبینه) و معکوس انجام گرفته است.
در کارهای ژئودزی برای انجام پیمایش کثیرالاضلاعی (پولیگن) و تعیین نقاط مختلف دقتهای زیر بعمل آمده است:
خطاهای زاویهای پیمایشها که طبق فرمولa=á-å محاسبه شده بیش از “۴۰ ۱ -+ نمیباشد،
خطاهای مطلق طولی پیدایشها که طبق فرمول WD=محاسبه شده بیش از ۲/۰-+ متر نمی باشد،
خطاهای نسبی پیمایشها در حدود بین ۱/۱۰۰۰۰تا ۱/۱۵۰۰۰بوده است،
طول پیمایشها بیش از ۲۲ کیلومتر نبوده است.
اختلاف بین محل و موقعیت نقطه تعیین شده که از دو مثلث یا از دو طریق مختلف بدست آمده از ۱/۰ متر تجاوز نمی کند.
خطاهای پیمایشهای ارتفاعاتی و اختلاف ارتفاع نقاط که از اندازهگیریهای مختلف بدست آمده بیش از ۲/۰-+ متر نمیباشد.
میزان دقت محاسبه مختصات قائمالزاویه علائم مرزی که مجدداً کار گذاشته شدهاند تا ۱/۰ متر میباشد.
شماره گذاری نقشههائی که تغییراتی در آنها داده شده با شمارههائی که بهنگام علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز در سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵(سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) تعیین شده مطابقت دارد.
نقشه برداری و شناسائی صحرائی مرز دولتی در دریاچه سد مخزنی “ارس” و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در نقشههای شمارة ۶، ۷، ۸، ۹، ۱۰،قسمتی از ۲۹ و ۳۰ بمقیاس ۱: ۲۵۰۰۰ در نوار ۵۰۰ متری خط کرانه دریاچه سد مخزنی “ارس” که تا نشانه ۵/۷۷۷ متری از آب پر شده و در نوار ۵۰۰متری خط کرانه دریاچه سد انحرافی میل و مغان که تا نشانه ۵/۱۴۲ متر از آب پر شده انجام شده است.
در مناطقی که نوار یک کیلومتری خط کرانه رود ارس تعیین شده طبق علامت گذاری و تجدید علامت گذاری سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵ (سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) از نوار ۵۰۰ متری خط کرانه دریاچه تجاوز میکند، عوارض زمین وضعیت محل بهمان ترتیبی باقی گذارده شده که در نقشههای علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز در سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵ (سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) ترسیم گردیده است.
در نقشه شمارة ۲۹ خط مرز طبق مرزبندی سال ۱۳۴۹ (سال ۱۹۷۰) همراه با نوار مرزی متصل به آن در منطقه دریاچه سد انحرافی میل و مغان ترسیم گردیده است. در بقیه این نقشه مرز همراه با نوار مرزی متصل به آن مطابق اسناد علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز در سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵(سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) ترسیم شده است.
نظر باینکه سطح دریاچه سد مخزنی ارس در طول سال بین ۷ تا ۱۳ متر در نوسان خواهد بود بنابراین در دریاچه مذکور دو سطح آن بشرح زیر ترسیم شده: سطح طبیعی که مطابق است با نشانه ۷۷۷/۵متر و پائینترین سطح که مطابق است با نشانه ۷۶۴/۳ متر و همچنین بستر سابق رود ارس که ازنشانه ۷۶۴/۳متری آغاز میشود.
بمنظور جهت یابی بهتر در محل، بهنگام فرو نشستن سطح دریاچهها در فاصله بین سطح طبیعی دریاچه و پائین ترین سطح آن، خط هم ژرفا و بعضی عوارضی که برای مدتهای طولانی باقی خواهند ماند ترسیم شدهاند.
در بستر سابق رود ارس تصویر جزایری که ممکن است بهنگام پائین آمدن سطح دریاچه نمایان شوند حفظ شده است.
برای هر علامت مرزی پروتکل مربوطه تنظیم شده که در پشت آن نیز کروکی آن ترسیم گردیده و به تصویب کمیسیون مشترک رسیده است.
در کروکی، تمام عناصر علامت مرزی نسبت بمرز و عوارض محلی اطراف و زوایای سمتی تا علائم مرزی قبلی و بعدی و فواصل تا عوارضی که پیوسته بعلامت مرزی میباشد نشان داده شده است.
کروکیها بمقیاس نزدیک به ۱: ۱۰۰۰۰ تنظیم و تهیه شده است.
نظر باینکه ستونهای محوری و علائم محوری علائم مرزی از مراکز خود به فاصلهای دور شدهاند که در کادر کروکی ۱۰ سانت در ۱۰ سانت نمی گنجند بنابراین کروکی بسته به عناصر علامت مرزی به چند منطقه جداگانه تقسیم شده و در آنها محل و موقعیت ستونها و یا مسیر خط مرز ترسیم گردیده است.
کمیسیون مشترک ایران و شوروی در نتیجه کارهای توپوژئودزی پروتکل حاضر را که مربوط است بشرح مسیر خط مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد مخزنی «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان که در سال ۱۳۴۹ )سال ۱۹۷۰( مرزبندی شده و ضمایم آنرا تنظیم و چاپ کرده است. ضمایم آن بشرح زیر است:
1- نقشههای خط مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد مخزنی «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان روی رود ارس که بسال ۱۳۴۹ (سال ۱۹۷۰) مرزبندی شده است.
2- پروتکلهای علائم مرزی که در مرز دولتی ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد مخزنی «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل ومغان روی رود ارس که بسال ۱۳۴۹ (سال ۱۹۷۰) مرزبندی گردیده و نصب شده است.
کلمات و اصطلاحاتی که در پروتکل شرح حاضر و ضمائم آن بکار رفته است معانی ذیل را دارد:
1- «مرز» یا «خط مرز» بمعنی مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی که در سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵ (سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) یا در سال ۱۳۴۹ (سال ۱۹۷۰) مرزبندی شده است میباشد.
- پروتکل حاضر و ضمایم مربوط به آن که شرح مسیر خط مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد مخزنی «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان است و بسال ۱۳۴۹ (سال ۱۹۷۰) مرزبندی شده بجای آن قسمت از پروتکل – شرح مسیر مرز دولتی بین ایران واتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی میباشد که بسال ۱۳۳۶ (سال ۱۹۷۵) امضاء شده و مربوط به مسیر مرز از علامت مرزی شمارة ۹ تا علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ و از شمارة ۵۰ تا شمارة ۵۱/۱ میباشد.
پروتکل شرح
مسیر خط مرز بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
در دریاچه سد مخزنی «ارس»
که در سال ۱۳۴۹ علامت گذاری شده است
بخش مربوط به علامت مرزی شمارة ۷/۲
تا علامت مرزی شمارة ۱۸/۱
- پروتکل – شرح
مسیر خط مرز بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
در دریاچه سد مخزنی «ارس» که در سال ۱۳۴۹ (سال ۱۹۷۰ (علامت گذاری شده است
در ناحیه علامت مرزی شمارة ۷/۲ تا علامت مرزی شمارة ۱۸/۱
مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» در قسمتی که بین علامت مرزی شماره ۷/۲ تا علامت مرزی شمارة ۹واقع شده بدون تغییر باقی مانده و محل استقرار علائم مرزی در قسمت مذکور تغییر نیافته است و کاملا با اسناد علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرزی سالهای (۱۳۳۴ – ۱۳۳۵ (سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) مطابقت دارد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۹ که موقعیت آن تغییر نیافته، از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت جنوب شرقی میگذرد و پس از قطع پل ویران شده جزیره شمارة ۶۱ را که به هنگام فرو نشستن سطح آب تا نشانه ۷۷۰/۳ متر نمایان می شود در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شماره ۹/۱ می رسد.
ستون علامت مرزی شمارة ۹/۱ شوروی در ۳۵۴/۰متری خط مرز، در شیب ملایم ساحل چپ دریاچه سد «ارس» و ۷۵۳ متری جنوب شرقی برج آب و ۴۲۰ متری جنوب غربی پل راه آهن مستقر شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون شوروی بشرح زیر است:
Y= 1/8507912 X=9/4357289
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شمارة ۹ و ۹/۱ شوروی برابر است با ۱۵۳۹/۴ متر.
ستون علامت مرزی شمارة ۹/۱ ایران در ۹۳/۵ متری خط مرز، در بریدگی ساحل راست دریاچه سد «ارس»، و در ۳۳۸/- متری شرق انشعاب کانالهای آبیاری و در ۳۸۵ متری شمال – شمال شرقی تقاطع کانالهای آبیاری کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون ایران بشرح زیر است:
Y= 7/8507470 X=5/435716
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شمارة ۹ و شمارة ۹/۱ ایران برابر است با ۱۲۷۶/۲ متر.
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شمارة ۹/۱ ایران و شوروی مساویست با ۴۴۷/۵ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۹/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت جنوب – جنوب غربی عبور می کند و جزیره شمارة ۶۱ را که به هنگام فرو نشستن سطح آب تا نشانه ۷۷۰/۳ متر نمایان می شود در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده به علامت مرزی شمارة ۱۰می رسد.
ستون علامت مرزی شمارة ۱۰ شوروی در ۲۱۸ متری خط مرز، در شیب تند ساحل چپ دریاچه سد «ارس» در ۳۲۰ متری شمال غربی برج دیده بانی و در ۳۰۰ متری غرب انشعاب راههای صحرائی قرار داده شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون شوروی بشرح زیر است:
4355682/۱ Y= 8507274/6 X=
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شمارة ۹/۱ تا شمارة ۱۰ شوروی مساویست با ۱۷۲۹/۵ متر.
ستون علامت مرزی شماره ۱۰ ایران در ۷۸/۵ متری خط مرز، در شیب تند ساحل راست دریاچه سد «ارس» و در ۲۸۵ متری شمال شرقی تقاطع جاده خاکی تسطیح شده با راه فرعی و در ۳۱۶ متری شرق – جنوب شرقی پل روی نهر نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون ایران بشرح زیر است:
X=-/8506989 Y= 4/4355602
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۹/۱ و شماره ۱۰ ایران برابر است با ۱۶۸۴/۴ متر.
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۰ ایران و شوروی مساویست با ۲۹۶/۵ متر.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۰ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت شرق عبور می کند و جزایر شمارههای ۶۲ و ۶۳ را که به هنگام فرونشستن سطح آب تا نشانه ۷۷۰/۳ متر نمایان می شوند در طرف ایران و جزیره شماره ۶۴ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده به علامت مرزی شماره ۱۰/۱ می رسد.
ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ شوروی در ۸۸/۰ متری خط مرز، در بریدگی ساحل چپ دریاچه سد«ارس»، در ۱۰۰۶/۰ متری غرب پل راه آهن و در۶۰۰ متری جنوب تقاطع جاده خاکی با راه صحرائی کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون شوروی بشرح زیر است:
Y=4/43557228508687/1 X=
فاصله بین ستون مرزی شمارة ۱۰ شوروی و ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۱ شوروی مساوی است با ۱۴۱۳/۲ متر.
ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۱ ایران در ۳۰۵/۲ متری خط مرز، در شیب ملایم ساحل راست دریاچه سد «ارس»، در ۹۶۹/۰ متری شرق – شمال شرقی تقاطع جاده خاکریز کوتاه با کوره راه و در ۱۱۱۸/۰ متری شمال چشمه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون ایران بشرح زیر است:
4355338/۸ X= 1/8508601 Y=
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شمارة ۱۰ ایران و شمارة ۱۰/۱ ایران برابر با ۱۶۳۳/۵ متر است.
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۰/۱ ایران و شوروی مساویست با ۳۹۳/۲ متر.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۰/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت جنوب – جنوب شرقی عبور میکند و جزیره شمارة ۶۵ را که بههنگام فرو نشستن سطح آب تا نشانه ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۰/۲میرسد.
ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ شوروی در ۳۷۱/۵ متری خط مرز، در شیب ملایم ساحل چپ دریاچه سد « ارس»، در ۲۰۰ متری غرب – شمال غربی تقاطع راه صحرائی با محل آبرفتگی و در ۲۲۲ متری جنوب غربی انبار کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون شوروی بشرح زیر است:
4353815/۸ Y= 8509651/7 X=
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۰/۱ و شماره ۱۰/۲ شوروی برابر است با ۲۱۳۶/۷ متر.
ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ ایران در ۱۷۵/۰ متری خط مرز، در شیب ملایم ساحل راست دریاچه سد «ارس» در ۵۱۴ متری جنوب – جنوب شرقی تپه مجزا و در ۲۹۳ متری شرق تپه مجزا نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون ایران بشرح زیر است:
X= 2/8509134 Y=1/4353640
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱/۱۰ و شماره ۱۰/۲ ایران مساوی ۱۷۸۰/۳ متر است.
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۰/۲ ایران و شوروی برابر ۵۴۶/۵ متر است.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۰/۲ از وسط بستر سابق رود ارس، بطور کلی در جهت جنوب شرقی عبور میکند و جزیره شمارة ۶۶ را که به هنگام فرونشستن سطح آب تا نشانه ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده و بعلامت مرزی شماره ۱۰/۳ میرسد.
ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ شوروی در ۲۰۲/۰ متری خط مرز، در بریدگی ساحل چپ دریاچه سد «ارس»، در ۲۵۳ متری شمال غربی پل راه آهن و۹۷ متری جنوب – جنوب غربی بلند ترین نقطه تپه، کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون شوروی بشرح زیر است:
4352059/۷ Y= 8511334/1 X=
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۰/۲ و شماره ۱۰/۳ شوروی مساویست با ۲۴۳۱/۹ متر.
ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۳ ایران در ۱۰۱۵/۴ متری خط مرز، در ساحل سنگی سمت راست دریاچه سد « ارس»، در ۱۲۷۰ متری شمال – شمال شرقی انشعاب جاده و در ۷۰۵ متری شرق – شمال شرقی آغل نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون ایران بشرح زیر است:
X= 7/8510116 Y=6/4352051
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۰/۲ و شماره ۱۰/۳ ایران برابر ۱۸۶۷/۹ متر است.
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شمارة ۱۰/۳ ایران و شوروی مساوی است با ۱۲۱۷/۴ متر.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۰/۳ از وسط بستر سابق رود ارس، بطور کلی در جهت جنوب – جنوب غربی عبور میکند و جزیرههای شمارة ۶۷ وشماره ۶۸ را که به هنگام فرو نشستن سطح آب تا نشانه ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۱۱ می رسد.
ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ شوروی در ۲۵۰/۰ متری خط مرز در شیب تند ساحل چپ دریاچه سد «ارس»، در بلندی دارای خرابه و در ۵ متری شرق – جنوب شرقی سنگ قبر و در ۸۷۲ متری غرب – جنوب غربی برج دیده بانی کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون شوروی بشرح زیر است:
4350623.۴ = Y 8510529.7 = X
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۰/۳ و شمارة ۱۱ شوروی مساویست با ۱۶۴۶/۲ متر.
ستون علامت مرزی شماره ۱۱ ایران در ۱۴۰/۶ متری خط مرز در ساحل سنگی سمت راست دریاچه سد «ارس»، در ۲۰۵ متری شرق – جنوب شرقی پاسگاه مرزی در ۴۲۱ متری شمال شرقی پل (لوله) در جاده خاکی آبادی نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون ایران بشرح زیر است:
4350261.۲ = Y 8510383.3 = X
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۰/۳ و شماره ۱۱ ایران برابر ۱۸۱۰/۲ متر است.
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۱ ایران و شوروی مساویست با ۳۹۰/۶ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت شرق – جنوب شرقی عبور میکند و جزیره شمارة ۶۹ را که به هنگام فرو نشستن سطح آب تا نشانه ۷۷۰/۳ متر نمایان می شود در اطراف ایران گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۱/۱ می رسد.
ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۱ شوروی در ۳۰۰/۰ متری خط مرز، در شیب تند ساحل چپ دریاچه سد «ارس»، در ۱۶۰۰ متری جنوب شرقی برج دیده بانی و در ۲۲۵ متری شمال – شمال غربی پل (لوله) راه آهن نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون شوروی بشرح زیر است:
4349962.۱ = Y 8512634.9 = X
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۱ و شمارة ۱۱/۱ شوروی برابر ۲۲۰۶/۸ متر است.
ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۱ ایران در ۱۰۶۸/۲ متری خط مرز، در شیب ملایم سنگی سمت راست دریاچه سد «ارس»، در ۷۶۴ متری شمال شرقی انشعاب جاده و در ۴۲۸ متری جنوب شرقی انبار کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون ایران بشرح زیر است:
4349453.۴ = Y 8511364.8 = X
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۱ و ۱۱/۱ ایران مساویست با ۱۲۷۱/۲ متر.
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۱/۱ ایران و شوروی برابر ۱۳۶۸/۲ متر است.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۱/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت جنوب – جنوب غربی عبور کرده به علامت مرزی شماره ۱۱/۲می رسد.
ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ شوروی در ۴۰۳/۰ متری خط مرز، در شیب ملایم ساحل چپ دریاچه سد «ارس» و در ۶۰۹ متری غرب پل لوله راه آهن و در ۱۰۸ متری جنوب قله کوه دارای نشانه ۸۴۰/۱ کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون ایران بشرح زیر است:
4348621.۹ = Y 8512281.1 = X
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۱/۱ و شماره ۱۱/۲ شوروی مساوی است با ۱۳۸۶/۲ متر.
ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ ایران در ۱۰۱/۶ متری خط مرز، در ساحل سنگی سمت راست دریاچه سد « ارس» در ۸۲۴ متری غرب شرق -جنوب شرقی تقاطع راهها و در ۵۷۰/- متری شمال تقاطع راه فرعی با نهر، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون ایران بشرح زیر است:
4348277.۵ = Y 8511912.4 = X
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۱/۱ و شماره ۱۱/۲ شوروی مساوی است با ۱۲۹۷/۱ متر است.
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۱/۲ ایران و شوروی مساویست با ۵۰۴/۶ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۱/۲ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت جنوب – جنوب شرقی عبور می کند جزایر شماره ۷۰ و شماره ۷۱را که به هنگام فرو نشستن سطح آب تا نشانه ۷۷۰/۳ متر نمایان می شوند در اطراف ایران گذارده به علامت مرزی شماره ۱۱/۳ می رسد.
ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ شوروی در ۲۷۶/۰ متری خط مرز، در شیب تند ساحل چپ دریاچه سد «ارس»، در ۳۴۰ متری جنوب – جنوب غربی قله کوه دارای نشانه ۸۱۲/۲ و در ۱۵۶ متری غرب – جنوب غربی تقاطع جاده صحرائی با محل آبرفتگی، کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون شوروی بشرح زیر است:
4346570.۸ = Y 8513031.0 = X
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۱/۲ و شماره ۱۱/۳ شوروی برابر ۲۱۸۳/۹ متر است.
ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ ایران در ۹۳/۳ متری خط مرز، در بریدگی ساحل سنگی سمت راست دریاچه سد «ارس»، در ۵۲۵ متری خط شرق ـ جنوب شرقی محل تقاطع راه صحرائی با راه فرعی و در ۳۶۷ متری شرق ـ شمال شرقی گوشه گورستان، کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون ایران بشرح زیر است:
4346589.۸ = Y 8512662.1 = X
فاصله بین ستون علائم مرزی شماره ۱۱/۲ و شماره ۱۱/۳ ایران مساویست با ۱۸۴۶/۷ متر.
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۱/۳ ایران و شوروی برابر ۳۶۹/۳ متر است.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۱/۳ از وسط بستر سابق رود ارس ، بطور کلی در جهت جنوب – جنوب شرقی عبور میکند و جزیره شماره ۷۲ را که بههنگام فرو نشستن سطح آب تا نشانه ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۱۱/۴ می رسد.
ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۴ شوروی در ۳۱۴/۰ متری خط مرز، در شیب تند ساحل چپ دریاچه سد «ارس»، در ۸۶ متری جنوب شرقی گوشه خرابه و در ۱۱۵ متری جنوب غربی بلندی دارای نشانه ۸۰۴/۲ کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون شوروی بشرح زیر است:
4345879.۲ = Y 8513444.7 = X
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شماره ۱۱/۳ و شمارة ۱۱/۴ شوروی مساویست با ۸۰۵/۹ متر.
ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۴ ایران در ۲۸۸/۳ متری خط مرز، در شیب تند ساحل سنگی سمت راست دریاچه سد «ارس»، در ۳۹۵ متری شرق -جنوب شرقی محل تقاطع جادههای صحرائی و در ۵۵۵ متری شمال بلند ترین نقطه تپه، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون ایران بشرح زیر است:
4345697.۳ = Y 8512870.5 = X
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شمارة ۱۱/۳ و شمارة ۱۱/۴ ایران برابر ۹۱۶/۶ متر است.
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شمارة ۱۱/۴ ایران و شوروی مساویست با۶۰۲/۳ متر.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۱/۴ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت کلی جنوب عبور می کند و جزیره شماره ۷۳ را که به هنگام فرونشستن سطح آب تا نشانه ۷۶۴/۳ متر نمایان می شود در اطراف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده به علامت مرزی شمارة ۱۲ می رسد.
این علامت مرزی عبارت است از دو ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که با ستونهای میان تهی در یک محور قرار گرفته است.
ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲ شوروی در ۷۵/۰ متری خط مرز در ساحل چپ بستر سابق رود ارس و در ۹۷۷/۶ متری ستون محوری شمارة۱۲ – ۱ شوروی که روی تپه کوچک قرار دارد، کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شمارة ۱۲ شوروی بشرح زیر است:
4344270.۹ = Y 8512994.0 = X
و مختصات قائمالزاویه ستون محوری شمارة ۱۲-۱ شوروی بشرح زیر است:
4344208.۰ = Y 8513969.6 = X
فاصله بین ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ شوروی و ستون میان تهی علامت مرزی شماره ۱۲ شوروی مساویست با ۱۶۷۰/۲ متر.
مختصات قائمالزاویه ستون میان تهی شمارة ۱۲ ایران بشرح زیر است:
4344280.۵ = Y 8512844.8 = X
ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲ ایران در ۷۴/۵ متری خط مرز، در ساحل راست بستر سابق رود ارس و در ۱۶۳۳/۲ متری ستون محوری شمارة ۱۲-۲ ایران که در ساحل راست دریاچه سد «ارس» قرار دارد، نصب شده است.
و مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شمارة ۱۲-۲ ایران بشرح زیر است:
4344385.۵ = Y 8511215.0 = X
فاصله بین ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ ایران و ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲ ایران برابر ۱۴۱۷/۱ متر است.
فاصله بین ستونهای میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲ ایران و شوروی مساوی است با ۱۴۹/۵ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت جنوب عبور می کند و جزایر شمارة ۷۵ و شمارة ۷۶ را که به هنگام فرونشستن سطح آب تا نشانه ۷۶۴/۳ متر نمایان می شوند در طرف ایران گذارده به علامت مرزی شمارة ۱۲/۱ میرسد.
این علامت مرزی عبارت است از دو ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که با ستونهای میان تهی در یک محور قرار دارد.
ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۱ شوروی در ۹۳/۵ متری خط مرز، در ساحل چپ بستر سابق رود ارس و در ۱۱۸۳/۹ متری ستون محوری شماره ۱۲ – ۱ /۱شوروی که در بلندی بی نام قرار دارد، کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شمارة ۱۲/۱ شوروی بشرح زیر است:
4342872.۶ = Y 8513249.7 = X
و مختصات قائمالزاویة ستون محوری شمارة ۱ – ۱۲ /۱شوروی بشرح زیر است:
4342744.۱ = Y 8514426.6 = X
فاصله بین ستونهای میان تهی علائم مرزی شمارة ۱۲ و شمارة ۱۲/۱ شوروی مساویست با ۱۴۲۱/۶ متر.
ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۱ ایران در ۱۸۰/۰ متری خط مرز، در ساحل راست بستر سابق رود ارس و در ۱۳۲۴/۲ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۱ایران که در ساحل راست دریاچه سد «ارس» قرار دارد، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شمارة ۱۲/۱ ایران بشرح زیر است:
4342902.۳ = Y 8512977.8 = X
و مختصات قائمالزاویة ستون محوری شمارة ۲ – ۱۲ /۱ایران بشرح زیر است:
4343046.۰ = Y 8511661.4 = X
فاصله بین ستونهای میان تهی علائم مرزی شمارة ۱۲ و شمارة ۱۲/۱ ایران برابر ۱۳۸۴/۶ متر است.
فاصله بین ستونهای میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۱ ایران و شوروی مساوی است با ۲۷۳/۵ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت جنوب عبور می کند و جزایر شمارة ۷۷ و شمارة ۷۹ را که به هنگام فرونشستن سطح آب تا نشانه ۷۶۴/۳ متر نمایان میشوند در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۱۲/۲ میرسد. این علامت مرزی عبارت است از دو ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که با ستونهای میان تهی در یک محور قرار دارد.
ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۲ شوروی در ۷۰/۰ متری خط مرز، در ساحل چپ بستر سابق رود ارس و در ۲۶۵۴/۰ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۲شوروی واقع در بلند ترین نقطه تپه، کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون میان تهی شمارة ۱۲/۲ شوروی بشرح زیر است:
4341556.۹ = Y 8513044.8 = X
و مختصات قائمالزاویه ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۲شوروی بشرح زیر است:
4343968.۵ = Y 8514153.0 = X
فاصله بین ستونهای میان تهی علائم مرزی شمارة ۱۲/۱ و شماره ۱۲/۲ شوروی برابر است با ۱۳۳۱/۵ متر.
ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۲ ایران در ۶۲/۲ متری خط مرز، در ساحل راست بستر سابق رود ارس و در ۱۴۳/۲ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۲ /۲ایران واقع در ساحل راست دریاچه سد «ارس» کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شمارة ۱۲/۲ ایران بشرح زیر است:
4341436.۵ = Y 8512989.5 = X
و مختصات قائمالزاویه ستون محوری شماره ۱۲ – ۲ /۲ایران بشرح زیر است:
4341306.۳ = Y 8512929.8 = X
فاصله بین ستونهای میان تهی علائم مرزی شمارة ۱۲/۱ و شماره ۱۲/۲ ایران مساوی است با ۱۴۶۶/۰ متر.
فاصله بین ستونهای میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۲ ایران و شوروی برابر ۱۳۲/۶ متر است.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۲ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت شرق – شمال شرقی عبور کرده بعلامت مرزی شماره ۱۲/۳میرسد. این علامت مرزی عبارت است از دو ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که در هر دو ساحل دریاچه سد «ارس» کار گذاشته شده و با ستونهای میان تهی در یک محور قرار دارد.
ستون میان تهی علامت مرزی شماره ۱۲/۳ شوروی در ۸۴/۰ متری خط مرز، در ساحل چپ بستر سابق رود ارس و در ۲۶۱/۱ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۳شوروی واقع در بلندی دارای نشانه ۷۸۱/۰، کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شمارة ۱۲/۳ شوروی بشرح زیر است:
4342402.۰ = Y 8514387.4 = X
و مختصات قائمالزاویة ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۳شوروی بشرح زیر است:
4342661.۷ = Y 8514360.2 = X
فاصله بین ستونهای میان تهی علائم مرزی شمارة ۱۲/۲ و شمارة ۱۲/۳ شوروی مساویست با ۱۵۸۶/۴ متر.
ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ ایران در ۶۶/۳ متری خط مرز، در ساحل راست بستر سابق رود ارس و در ۱۲۳۸/۳ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۲ /۳ایران واقع در ساحل راست دریاچه، کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شمارة ۱۲/۳ ایران بشرح زیر است:
4342252.۶ = Y 8514403.0 = X
و مختصات قائمالزاویه ستون محوری شماره ۱۲ – ۲ /۳ایران بشرح زیر است:
4341021.۰ = Y 8514531.6 = X
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شمارة ۱۲/۲ و شمارة ۱۲/۳ ایران مساویست با ۱۶۳۲/۱ متر.
فاصله بین ستونهای میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ ایران شوروی برابر ۱۵۰/۳ متر است.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت شرق تا نقطه واقع در محور دو ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۴، در ۱۳۱/۰ متری ستون میان تهی که در خط مرز و در ۸۳/۲ متری ستون میان تهی ایران قرار دارد، عبور میکند، و از این نقطه در جهت شمال تغییر مسیر داده مستقیماً منطبق با محور به ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ که در خط مرز مستقر است میرسد.
علامت مرزی شماره ۱۲/۴ عبارتست از دو ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که در هر دو ساحل دریاچه سد «ارس» در یک محور با ستونهای میان تهی، کار گذاشته شده است.
ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ واقع در ساحل چپ بستر سابق رود ارس در خط مرز در ۱۳۱/۰ متری نقطه تغییر جهت مرز، در محور دو ستون میان تهی و محوری علائم مرزی شماره ۱۲/۴ و در ۲۷۹۲/۹ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱۴/ شوروی واقع در ساحل چپ دریاچه، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شمارة ۱۲/۴ واقع در خط مرز بشرح زیر است:
4342378.۵ Y= 8515103.5 X=
و مختصات قائمالزاویة ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۴شوروی بشرح زیر است:
4345149.۳ Y= 8514752.5 X=
فاصله بین ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ شوروی و ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ مستقر در خط مرز مساویست با۷۱۶/۶ متر.
ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ ایران در ۸۳/۲ متری نقطه تغییر جهت مرز واقع در محور ستونهای میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۴در ساحل راست بستر سابق رود ارس و در ۱۵۷۷/۹ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۲ /۴ایران واقع در ساحل راست دریاچه، کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شمارة ۱۲/۴ ایران بشرح زیر است:
4342166.۵ Y= 8515130.3 X=
و مختصات قائمالزاویة ستون محوری شمارة ۱۲ -۲۴/ ایران بشرح زیر است:
4340600.۴ Y= 8515328.8 X=
فاصله بین ستونهای میان تهی علائم مرزی شمارة ۱۲/۳ و شماره ۱۲/۴ ایران برابر ۷۳۲/۵ متر است.
فاصله بین ستون میان تهی علامت مرزی ۱۲/۴ مستقر در خط مرز و ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ طرف ایران مساویست با ۲۱۴/۲متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ مستقر در خط مرز در جهت شمال بخط مستقیم از دریاچه عبور کرده به علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ میرسد. این علامت عبارتست از یک ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که در هر دو ساحل دریاچه سد «ارس» در یک محور با ستون میان تهی کارگذاشته شده است.
ستون بتون مسطح میان تهی که مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ میباشد در دریاچه، در ساحل چپ بستر سابق رود ارس، در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در ۱۸۳۲/۶ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۵شوروی واقع در ساحل چپ دریاچه و در ۲۷۵۲/۴ متری ستون محوری شماره ۱۲ – ۲ /۵ ایران واقع در ساحل راست دریاچه، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ بشرح زیر:
4343331.۱ Y= 8514982.8 X= س
ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۵شوروی بشرح زیر:
4345149.۳ Y= 8514752.5 X=
ستون محوری شمارة ۱۲ – ۲ /۵ایران بشرح زیر:
4340600.۴ Y= 8515328.8 X=
فاصله بین ستون میان تهی علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ مستقر در خط مرز و مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۵ مساوی است با ۹۶۰/۳ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ بخط مستقیم در جهت شرق از دریاچه عبور کرده به علامت مرزی شمارة ۱۲/۶ میرسد این علامت عبارت استاز یک ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که در هر دو ساحل دریاچه سد «ارس» در یک محور با ستون میان تهی، کار گذاشته شده است.
ستون بتون مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۶ میباشد در دریاچه، در ساحل چپ بستر سابق رود ارس، در نقطه تغییر مسیر خط مرز،در ۱۴۱۳/۵ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱۶/ شوروی واقع در ساحل چپ دریاچه و در ۲۷۱۱/- متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۲/ ۶ایران واقع در ساحل راست دریاچه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۶ بشرح زیر:
4343267.۰ Y= 8515819.7 X=
ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۶شوروی بشرح زیر:
4344657.۱ Y= 8516075.7 X=
ستون محوری شمارة ۱۲ – ۲ /۶ایران بشرح زیر:
4340600.۴ Y= 8515328.8 X= ف
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۲/۵ و شمارة ۱۲/۶ مساویست با ۸۳۹/۴ متر.
مرز از علامت مرزی ۱۲/۶ بخط مستقیم در جهت جنوب شرقی از دریاچه عبور کرده بعلامت مرزی شمارة ۱۲/۷ میرسد. این علامت عبارتست از یک ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که در هر دو ساحل دریاچه سد «ارس» در یک محور یا ستون میان تهی، نصب شده است.
ستون بتون مسطح میان تهی که مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۷ میباشد در دریاچه در ساحل چپ بستر سابق رود ارس، در نقطه تغییر مسیر خط مرز،در ۲۰۳۴/۶ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۷شوروی واقع در ساحل چپ دریاچه و در ۲۲۹۸/۲ متری ستون محوری شماره ۱۲ – ۲ /۷ایران واقع در ساحل راست دریاچه، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۷ بشرح زیر:
4342711.۲ Y= 8516238.2 X= س
ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱/ ۷شوروی بشرح زیر:
4344579.۸ Y= 8517043.0 X=
ستون محوری شمارة ۱۲ – ۲/ ۷ایران بشرح زیر:
4340600.۴ Y= 8515328.8 X= ف
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۲/۶ و شمارة ۱۲/۷ مساویست با ۲۹۵/۷ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۷ بخط مستقیم در جهت جنوب از دریاچه عبور کرده بعلامت مرزی شمارة ۱۲/۸ می رسد. این علامت عبارتست از یک ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که در هر دو ساحل دریاچه سد «ارس» در یک محور با ستون میان تهی، نصب شده است.
ستون بتون مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ می باشد در دریاچه، در ساحل راست بستر سابق رود ارس، در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در ۲۸۵۳/۹ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۸شوروی واقع در ساحل چپ دریاچه و در ۹۶۷/۵ متری ستون محوری شمارٍة ۱۲ – ۲ /۸ایران واقع در ساحل راست دریاچه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ بشرح زیر:
4341250.۷ Y= 8516044.4 X=
ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱/ ۸شوروی بشرح زیر:
4343170.۹ Y= 8518155.8 X=
ستون محوری شماره ۱۲ – ۲۸/ ایران بشرح زیر:
4340600.۴ Y= 8515328.8 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۲/۷ و شمارة ۱۲/۸ مساویست با ۱۴۷۳/۲ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ بخط مستقیم در جهت شرق از دریاچه عبور کرده و بعلامت مرزی شمارة ۱۲/۹ می رسد. این علامت عبارتست از یک ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که در هر دو ساحل دریاچه سد «ارس» در یک محور با ستون میان تهی، نصب شده است.
ستون بتون مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ میباشد در دریاچه، در ساحل چپ بستر سابق رود ارس، در نقطه تغییر مسیر خط مرز،در ۱۸۹۶/۳ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۹شوروی واقع در ساحل چپ دریاچه در ۱۶۷۶/۴ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۲ /۹ایران واقع در ساحل راست دریاچه، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ بشرح زیر:
4341070.۵ Y= 8518302.0 X=
ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱ /۹شوروی بشرح زیر:
4342889.۵ Y= 8518837.9 X=
ستون محوری شمارة ۱۲ – ۲ /۹ایران بشرح زیر:
4339462.۴ Y= 8517828.2 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۲/۸ و شمارة ۱۲/۹ مساویست با ۲۲۶۴/۹ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ بخط مستقیم در جهت شمال شرقی از دریاچه عبور کرده به علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۰ میرسد.
این علامتعبارتست از یک ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری واقع در هر دو ساحل دریاچه سد «ارس» که با ستون میان تهی در یک محور نصب شده است.
ستون بتون مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۰ میباشد در دریاچه، در ساحل چپ بستر سابق رود ارس، در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در ۱۰۴۶/۵ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱/۱شوروی واقع در ساحل چپ دریاچه و در ۲۶۸۲/۹ متری ستون محوری شمارة ۱۲ – ۲/۱۰ایران واقع در ساحل راست دریاچه، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة:
مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۰ بشرح زیر:
4341707.۵ Y= 8519208.1 X=
ستون محوری شمارة ۱۲ – ۱/۱۰شوروی بشرح زیر:
4342743.۳ Y= 8519358.0 X=
ستون محوری شمارة۱۰ /۱۲ – ۲ایران بشرح زیر:
4339052.۲ Y= 8518823.8 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۲/۹ و شمارة ۱۲/۱۰ مساویست با ۱۱۰۷/۷ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۰ بخط مستقیم در جهت جنوب از دریاچه عبور کرده به علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۱ میرسد.
این علامت عبارتست از یک ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری واقع در هر دو ساحل دریاچه سد «ارس» که با ستون میان تهی در یک محور نصب شده است.
ستون بتون مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی شمارة ۱۱/۱۲ میباشد در دریاچه در ساحل راست بستر سابق رود ارس، در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در ۱۲۴۳/۴ متری ستون محوری شمارة۱۱/ ۱۲ – ۱ شوروی واقع در ساحل چپ دریاچه در ۱۴۳۶/۳ متری ستون محوری شمارة۱۱/ ۱۲ – ۲ایران واقع در ساحل راست دریاچه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۱ بشرح زیر:
4340381.۴ Y= 8519367.7 X=
ستون محوری شمارة۱۱/ ۱۲ – ۱ شوروی بشرح زیر:
4341532.۲ Y= 8519838.5 X=
ستون محوری شمارة۱۱/ ۱۲ – ۲ ایران بشرح زیر:
4339052.۲ Y= 8518823.8 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۲/۱۰ و شمارة ۱۲/۱۱ مساویست با ۱۳۳۵/۶ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۱ بخط مستقیم در جهت شرق – جنوب شرقی از دریاچه گذشته به علامت میان تهی مرزی شمارة ۱۲/۱۲ میرسد.این علامت عبارتست از یک ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری مستقر در هر دو ساحل دریاچه سد «ارس» که با ستون میان تهی در یک محور قرار دارد.
ستون بتون مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۲ می باشد در دریاچه، در ساحل چپ بستر سابق رود ارس، در خط مرز که بخط مستقیم بین علائم مرزی شمارة ۱۲/۱۱ و شمارة ۱۳ کشیده شده، در ۲۲۰۴/۱ متری ستون محوری شماره۱۲/ ۱۲ – ۱ شوروی واقع در ساحل چپ دریاچه و در ۹۸۸/۹ متری ستون محوری شماره۱۲/ ۱۲ – ۲ ایران واقع در ساحل راست دریاچه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۲ بشرح زیر:
4339395.۲ Y= 8522275.6 X=
ستون محوری شمارة۱۲/ ۱۲ – ۱ شوروی بشرح زیر:
4341528.۵ Y= -8522830. X=
ستون محوری شمارة۱۲/ ۱۲ – ۲ ایران بشرح زیر:
4338438.۱ Y= 8522026.8 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۲/۱۱ و شمارة ۱۲/۱۲ مساویست با ۳۰۷/۷ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۲ بخط مستقیم در جهت شرق – جنوب شرقی از دریاچه عبور کرده به علامت مرزی شمارة ۱۳ می رسد. اینعلامت عبارت از گوی شناوریست که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی وصل شده و چهار علامت محوری است که دو به دو در ساحل دریاچه سد«ارس» نصب گردیده است.
لنگر گوی که مرکز علامت مرزی می باشد در دریاچه، در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در ۱۰۶۷/۶ متری علامت محوری مقدم شمارة ۱۳ – ۱ ایران و در۱۳۲۵/۲ متری علامت محوری مقدم شمارة ۱۳ – ۳ ایران، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شماره ۱۳ بشرح زیر:
4338572.۴ Y= 8524701.8 X=
مختصات علامت محوری شمارة ۱۳ – ۱ ایران بشرح زیر:
4337582.۵ Y= 8525101.8 X=
مختصات علامت محوری شمارة ۱۳ – ۳ ایران بشرح زیر:
4337804.۴ Y= 8523621.9 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۲/۱۲ و ۱۳ مساویست با ۲۵۶۲/۰ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۳ بخط مستقیم در جهت شمال شرقی بسوی علائم محوری شمارة ۱۴ – ۱ و شمارة ۱۴ – ۲ از دریاچه عبور کرده بهعلامت مرزی شمارة ۱۴ می رسد. این علامت عبارت از گوی شناوری است که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی وصل گردیده و عبارت از چهار علامت محوری است که دو به دو در ساحل چپ دریاچه سد «ارس» نصب شده است.
لنگر گوی که مرکز علامت مرزی می باشد در دریاچه در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در ۳۰۰۲/۲ متری علامت محوری مقدم شمارة ۱۴ – ۱ شوروی و در۳۱۳۲/۸ متری علامت محوری مقدم شمارة ۱۴ – ۳ شوروی، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴ بشرح زیر:
4340113.۴ Y= 8526868.7 X=
علامت محوری شمارة ۱۴ – ۱ شوروی بشرح زیر:
4341853.۴ Y= 8529315.3 X=
علامت محوری شماره ۱۴ – ۳ شوروی بشرح زیر:
4342791.۰ Y= 8525242.3 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۳ و شمارة ۱۴ مساویست با ۲۶۵۹/۲ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۴ بخط مستقیم در جهت جنوب – جنوب شرقی در امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۴ – ۴ و شمارة ۱۴ – ۳ از دریاچه عبور کرده به علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ می رسد. این علامت عبارت از گوی شناوریست که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی وصل شده و عبارت از دو علامت محوری است که هر دو در ساحل راست دریاچه سد «ارس» مستقر شده است.
لنگر گوی که مرکز علامت مرزی می باشد در دریاچه، در خط مستقیم مرز بین علائم مرزی شمارة ۱۴ و شمارة ۱۵ و در۲۷۴۲/۶ متری ستون محوری مقدم شمارة ۱ – ۱۴ /۱ نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ بشرح زیر:
4338515.۲ Y= 8527839.4 X=
ستون علامت محوری شمارة ۱/ ۱۴ – ۱ بشرح زیر:
4337556.۳ Y= 8525269.8 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۴ و شماره ۱۴/۱ مساویست با ۱۸۶۹/۹ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ بخط مستقیم در جهت جنوب – جنوب شرقی در امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۴ – ۴ و شمارة ۱۴ – ۳ از دریاچه عبور کرده و به علامت مرزی شمارة ۱۵ می رسد. این علامت عبارت از گوی شناوریست که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی وصل گردیده و عبارت از چهار علامت محوری است که دو به دو در ساحل راست دریاچه سد «ارس» مستقر شده است.
لنگر گوی که مرکز علامت مرزی می باشد در دریاچه، در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در۳۵۲۶/۵ متری علامت محوری مقدم شمارة ۱۵ – ۱ ایران و در۳۲۱۰/۸ متری علامت محوری مقدم شمارة ۱۵ – ۳ ایران، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۵ بشرح زیر:
4337255.۶ Y= 8528604.4 X=
علامت محوری شمارة ۱۵ – ۱ ایران بشرح زیر:
4333744.۸ Y= 8528271.2 X=
علامت محوری شماره ۱۵ – ۳ ایران بشرح زیر:
4337485.۷ Y= 8525401.8 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۴/۱ و شمارة ۱۵ مساویست با ۱۴۷۳/۷ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۵ بخط مستقیم در جهت شرق در امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۳ – ۲ و شماره ۱۵ – ۳ از دریاچه عبور کرده به علامت مرزی شمارة ۱۶ می رسد. این علامت عبارت از گوی شناوریست که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی وصل گردیده و عبارت از چهار علامت محوری است که دو به دو در ساحل چپ دریاچه سد «ارس» مستقر شده است.
لنگر گوی که مرکز علامت مرزی می باشد در دریاچه، در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در ۷۱۴/۹ متری علامت محوری مقدم شمارة ۱۶ – ۳ شوروی و در۱۳۷۶/۲ متری علامت محوری مقدم شمارة ۱۶ – ۱ شوروی، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶ بشرح زیر:
4337214.۲ Y= 8529182.2 X=
علامت محوری شمارة ۱۶ – ۱ شوروی بشرح زیر:
4338554.۲ Y= 8529496.0 X=
علامت محوری شماره ۱۶ – ۳ شوروی بشرح زیر:
4337797.۱ Y= 8528768.3 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۵ و شماره ۱۶ مساویست با ۵۷۹/۵ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۶ بخط مستقیم در جهت جنوب شرقی در امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۶ – ۴ و شمارة ۱۶ – ۳ از دریاچه عبورکرده به علامت بندی شماره ۱۶/۱ میرسد این علامت عبارت از گوی شناوریست که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی وصل گردیده و عبارت از دو علامت محوری است که هر دو در ساحل چپ دریاچه سد «ارس»مستقر شده است.
لنگر گوی که مرکز علامت مرزی می باشد در دریاچه، در خط مرز که بطور مستقیم از میان علائم مرزی شمارة ۱۶ و شمارة ۱۶/۳ عبور میکند در۱۵۴۷/۵ متری علامت محوری مقدم شمارة۱/ ۱۶ – ۱ شوروی نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ بشرح زیر:
4334724.۶ Y= 8530950.0 X=
علامت محوری شمارة۱/ ۱۶ – ۱ شوروی بشرح زیر:
4335649.۹ Y= 8532190.4 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۶ و شمارة ۱۶/۱ مساویست با ۳۰۵۳/۲ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ بخط مستقیم بسمت جنوب شرقی و در جهت علائم محوری شمارة۳/ ۱۶ – ۳ و شمارة ۳/ ۱۶ – ۴ از دریاچه عبور کرده به علامت مرزی شمارة ۱۶/۲ می رسد. این علامت عبارت از گوی شناوریست که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی وصل گردیده و عبارت از دو علامت محوری است که هر دو در ساحل راست دریاچه سد «ارس» مستقر است.
لنگر گوی که مرکز علامت می باشد در دریاچه، روی خط مرز که مستقیماً از میان علائم مرزی شمارة ۱۶ و شمارة ۱۶/۳ میگذرد، در ۲۴۵۹/۴ متری علامت محوری مقدم شمارة۲/ ۱۶ – ۱ ایران کار گذاشته شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۲ بشرح زیر:
4332155.۷ Y= 8532774.0 X=
علامت محوری شمارة۲/ ۱۶ – ۱ ایران بشرح زیر:
4329740.۲ Y= 8532311.3 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۶/۱ و شمارة ۱۶/۲ مساویست با ۳۱۵۰/۴ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۲/۱۶ از دریاچه بخط مستقیم بسمت جنوب شرقی و در جهت علائم محوری شمارة۳ /۱۶ – ۳ و شمارة۳/ ۱۶ – ۴عبور کرده بعلامت مرزی شمارة ۱۶/۳ می رسد. این علامت عبارت از گوی شناوریست که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی وصل گردیده و عبارت از شش علامت محوری است که دو به دو در هر دو ساحل دریاچه سد «ارس» نصب شده است.
لنگر گوی که مرکز علامت مرزی می باشد در دریاچه، در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در ۱۰۷۱/۶ متری علامت محوری مقدم شمارة۳/ ۱۶ – ۱ شوروی،در ۱۱۴۹/۹ متری علامت محوری مقدم شمارة۳/ ۱۶ – ۳ شوروی، و در ۸۲۸/۲ متری علامت محوری مقدم شمارة۳/ ۱۶ – ۵ ایران نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۳ بشرح زیر:
4329131.۹ Y= 8534920.8 X=
علامت محوری شمارة۳/ ۱۶ – ۱ شوروی بشرح زیر:
4328565.۳ Y= 8535830.3 X=
علامت محوری شمارة۳/ ۱۶ – ۳ شوروی بشرح زیر:
4328194.۴ Y= 8535586.6 X=
علامت محوری شمارة۳/ ۱۶ – ۵ ایران بشرح زیر:
4328528.۶ Y= 8534353.4 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۶/۲ و شمارة ۱۶/۳ مساویست با ۳۷۰۸/۴ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۶/۳ بخط مستقیم در جهت جنوب از دریاچه عبور می کند و بدنة شمالی دریاچه سد «ارس» را قطع کرده به علامت مرزی شمارة ۱۷ می رسد. این علامت عبارت است از علامت مرکزی بشکل یک ستون بتون مسلح بارتفاع یک متر که در خط نرده قسمت سواره رو سد خاکی نصب شده و دو ستون بتون مسلح که هر یک در فاصله ۲/۵ متری مرکز نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة مرکز علامت مرزی شمارة ۱۷ بشرح زیر است:
4328834.۰ Y= 8534969.1 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۶/۳ و شمارة ۱۷ مساویست با ۳۰۱/۸ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۷ بخط مستقیم از بدنه جنوبی سد عبور می کند و میدانچه پائین دست سد را قطع کرده به علامت مرزی شمارة ۱۸میرسد. این علامت عبارتست از علامت مرکزی بشکل یک ستون بتون مسلح بارتفاع یک متر که در کنار میدانچه پائین دست سد ارس نصب شده و دو ستون بتون مسلح که هر یک در فاصله ۲/۵ متری مرکز نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة مرکز علامت مرزی شمارة ۱۸ بشرح زیر است:
4328688.۲ Y= 8534943.5 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۱۷ و شمارة ۱۸ مساویست با ۱۴۸/۰ متر، فاصله بین مرکز علامت مرزی شمارة ۱۸ و ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ شوروی مساویست با ۱۸۲۱/۸ متر و فاصله بین مرکز علامت مرزی شمارة ۱۸ و ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ ایران مساویست با ۱۸۸۹/۵ متر.
علامت مرزی شمارة ۱۸ نقطه نهایی خط جدید مرز در دریاچه سد «ارس» می باشد که در سال ۱۳۴۹ (سال ۱۹۷۰) تعیین و در خط مرز علامت گذاری و تجدید علامت گذاری سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵ (سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) نصب شده است. مرز از علامت مرزی شمارة ۱۸ ابتدا از کنار میدانچه پائین دست سد ارس عبور میکند و سپس از وسط رود «ارس» بطور کلی در جهت جنوب منطبق با خط تعیین شده بوسیله اسناد علامت گذاری و تجدید علامت گذاری سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵(سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) پل فلزی را قطع می کند و جزیره شمارة ۱۹۹ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و جزیره شمارة ۱۲۰ را در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۱۸/۱ میرسد.
پروتکل شرح
مسیر خط مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
در دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس
که بسال ۱۹۷۰ علامت گذاری شده است
بخش مربوط به علامت مرزی شمارة ۵۰ تا
علامت مرزی شمارة ۵۱/۱
مرز دولتی ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد انحرافی میل و مغان از علامت مرزی شمارة ۵۰ طبق اسناد علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز در سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵ سالهای (۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) از وسط رود ارس در جهت کلی شمال – شمال شرقی عبور می کند و جزائر، شمارة ۴۸۴ و شماره ۴۸۵ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و جزایر شمارههای ۴۸۰، ۴۸۱، ۴۸۱ – الف، ۴۸۲، ۴۸۳، ۴۸۶ و۴۸۷ را در طرف ایران گذارده به علامت مرزی شمارة ۵۰/۱ که بهنگام علامت گذاری مرز در دریاچه سد انحرافی میل و مغان بسال ۱۹۷۰ نصب شده است، می رسد.
این علامت مرزی عبارتست از یک ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که در هر دو ساحل دریاچه سد انحرافی میل و مغان در یک محور با ستونهای میان تهی نصب شده است.
ستون بتون مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی می باشد در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در ۹۹۰/۱ متری ستون محوری شمارة۱/ ۵۰ – ۱ شوروی و در ۷/۹۵۵ متری ستون محوری شمارة۱/ ۵۰ – ۲ ایران نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة:
مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۱ بشرح زیر:
4367267.۳ Y= 8702385.2 X=
ستون محوری شمارة۱/ ۵۰ – ۱ شوروی بشرح زیر:
4367795.۲ Y= 8701547.6 X=
ستون محوری شماره۱/ ۵۰ – ۲ ایران بشرح زیر:
4366757.۷ Y= 8703193.6 X=
فاصله بین ستون علامت مرزی شمارة ۵۰ شوروی و مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۱ مساویست با۲۵۶۸/۴ متر.
فاصله بین ستون علامت مرزی شماره ۵۰ ایران و مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۱ مساویست با ۲۶۳۸/۶ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۵۰/۱ بخط مستقیم در جهت شمال – شمال شرقی از دریاچه عبور می کند و جزیره شمارة ۴۸۸ را در طرف ایران گذارده به علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ می رسد. این علامت عبارت است از یک ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که در هر دو ساحل دریاچه سد انحرافی میل و مغان در یک محور با ستون میان تهی نصب شده است.
ستون بتون مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی می باشد در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در ۶۱۳/۷ متری ستون محوری شمارة۲/ ۵۰ – ۱ شوروی و در ۱۵۵۵/۹ متری ستون محوری شمارة۲/ ۵۰ – ۲ ایران نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة:
مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ بشرح زیر:
4368654.۷ Y= 8702759.4 X=
ستون محوری شمارة۲/ ۵۰ – ۱ شوروی بشرح زیر:
4369006.۱ Y= 8702256.2 X=
ستون محوری شمارة۲/ ۵۰ – ۲ ایران بشرح زیر:
43677640.۰ Y= 8704034.9 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۵۰/۱ و شمارة ۵۰/۲ مساویست با ۱۴۳۷/۰ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ بخط مستقیم در جهت شرق از دریاچه عبور می کند و جزیره شمارة ۴۹۰ را در طرف ایران گذارده به علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ می رسد. این علامت عبارت است از یک ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون که در انتهای بازوهای هدایت آب، نصب شده است.
ستون بتون مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی می باشد در امتداد محور عرضی سد بتونی در نقطه تغییر مسیر خط مرز، در ۲۰۷/۱ متری ستون شماره /۳۵۰ – ۱ شوروی مستقر در بازوی سمت چپ و در ۲۷۵/۶ متری ستون شمارة۳/ ۵۰ – ۲ ایران مستقر در بازوی سمت راست، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ بشرح زیر:
4368701.۸ Y= 8703855.0 X=
ستون شمارة۳/ ۵۰ – ۱ شوروی بشرح زیر:
4368903.۹ Y= 8703809.9 X=
ستون شمارة۳/ ۵۰ – ۲ ایران بشرح زیر:
4368734.۸ Y= 8704128.6 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۵۰/۲ و ۵۰/۳ مساویست با ۱۰۹۶/۶ متر.
مرز از علامت مرزی شمارة۵۰/۳ بخط مستقیم در جهت شمال – شمال شرقی عبور میکند و بازوی هدایت آب را در سمت چپ ساحل در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و بازوی هدایت آب را در سمت راست ساحل در طرف ایران گذارده، سد را از روی درز پایه مرکزی قطع کرده به علامت مرزی شمارة ۵۱ می رسد. این علامت عبارتست از مرکز که در خط نرده قسمت سواره رو سد و در محل تلاقی آن با درز پایه مرکزی سد نصب شده و دو ستون بتون مسلح که هر یک در فاصله ۲/۵ متری مرکز نصب شده.
مختصات قائمالزاویة مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ بشرح زیر است:
4369351.۳ Y= 8704210.8 X=
فاصله بین مراکز علائم مرزی شمارة ۵۰/۳ و شمارة ۵۱ مساویست با ۷۴۰/۵ متر.
علامت مرزی شماره ۵۱ آخرین علامت مرزی است که هنگام علامت گذاری مرز در دریاچه سد انحرافی میل و مغان بسال ۱۹۷۰ نصب شده است.
مرز از علامت مرزی شمارة ۵۱ بخط مستقیم از وسط کانال خروج آب عبور کرده بازوی هدایت آب را در سمت چپ ساحل در قسمت پائین دست سد در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده و نیز بازوی هدایت آب را در سمت راست ساحل در قسمت پائین دست سد در طرف ایران گذارده به نقطهای که در ۴۵۵ متری شمال شرقی علامت مرزی شمارة ۵۱ و در ۸۸۰ متری شرق – جنوب شرقی انبار و در خط مرز تعیین شده طبق اسناد علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز در سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵(سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) واقع است، می رسد و سپس مرز از نقطه مذکور طبق خط مرز تعیین شده بوسیله اسناد علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز در سالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵ (سالهای ۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) بطور کلی در جهت شمال – شمال شرقی از وسط رود ارس عبور می کند و جزائر شمارههای ۵۰۲، ۵۰۵، ۵۰۶، ۵۰۷ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و نیز جزائر شمارة ۵۰۳ و شمارة ۵۰۴ را در طرف ایران گذارده به علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ می رسد. این علامت عبارتست از دو ستون بتون مسلح که در هر دو ساحل رود ارس، نصب شده است.
ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ شوروی در زمان علامت گذاری و تجدید علامت گذاری مرز بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی درسالهای ۱۳۳۴ – ۱۳۳۵ (۱۹۵۵ – ۱۹۵۶) در ۱۵۴۵/۱ متری خط مرز در ساحل چپ رود ارس، در ۳۸۵ متری شمال شرقی پل روی جوی و در ۱۲۵۰متری جنوب غربی برج دیده بانی، نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون شوروی بشرح زیر است:
4371586.۰ Y= 8703647.8 X=
فاصله بین مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ و ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ شوروی مساویست با ۲۳۰۴/۶ متر.
ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ ایران توسط مرزبان ایران و کمیسر مرز اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در سال ۱۳۴۸ (۱۹۶۹) در ۹/۳۴۴ متری خط مرز، در بریدگی ساحل راست رود ارس و در ۱۸۴۰ متری جنوب غربی آسیاب آبی، نصب شده است.
ستون قائمالزاویه ستون ایران بشرح زیر است:
4370998.۵ Y= 8705444.1 X=
فاصله بین مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ و ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ ایران مساویست با ۲۰۵۷/۸ متر.
فاصله بین ستونهای علائم مرزی شمارة ۵۱/۱ ایران و شوروی مساویست با ۱۸۹۰/۰ متر.
این پروتکل – شرح و کلیه ضمایم آن باید به تصویب دولت شاهنشاهی ایران و دولت اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی برسد و پس از آنکه مورد تصویب طرفین متعاهدین قرار گرفت دارای اعتبار خواهد بود.
این پروتکل در دو نسخه بزبانهای فارسی و روسی تنظیم شده و هر دو متن دارای اعتبار واحد است.
بتاریخ ۱۴ آذر ماه سال ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ در تهران بامضاء رسید.
کمیسیون مشترک ایران و شوروی
مأمور تعیین مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
در دریاچه سد مخزنی «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان روی رود ارس
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد امانالله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکلهای
علائم مرزی که در مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان
در رود «ارس»بسال ۱۳۴۹ نصب شده است.
علائم مرزی از شماره ۹ تا ۱۸/۱ و از شمارة ۵۰ تا شماره ۵۱/۱
پروتکل
علامت مرزی شماره ۹
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که موقعیت علامت مرزی شماره ۹ تغییر نکرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه رود ارس نصب گردیده است. ستون مرزی در قلمرو ایران در ۱۱۸/۱ متری خط مرز، در بریدگی کرانه راست رود ارس، در ۵۳۴ متری خاوری حدود شخم زار و ۱۹۵ متری شمال – شمال غربی پاسگاه مرزی نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ºستون علامت مرزی شماره ۹ ایران عبارت است از:
4358192.۲ Y= 8506648.1 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۹ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۸/۱ ایران برابر با ۲۹۶˚۴۲َ/۲بطرف ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ ایران برابر با ۱۳۹۵۲.۰ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۹ شوروی برابر با ۴۳۱۳/۸ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۹ ایران تا ستون علامت مرزی شماره ۸/۱ ایران برابر با ۱۸۷۶/۰ متر و تا ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ ایران برابر با ۱۲۷۶/۲ متر میباشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۱۲۰/۰ متری خط مرز، در بریدگی کرانه چپ رود ارس، در ۱۶۵ متری جنوبی برج دیده بانی و در ۷۰۵ متری باختر – جنوب باختری گذرگاه راه آهن نصب گردیده است.
مختصات قائمالزاویه ستون علامت مرزی شماره ۹ شوروی عبارت است از:
4358365.۷ Y= 8506811.2 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۹ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۸/۱ شوروی برابر با ۲۹۳۵۵.۷، بطرف ستون علامت مرزی شماوه ۹/۱ شوروی برابر با ۱۳۴۲۰.۱، بطرف ستون علامت مرزی شماره ۹ ایران برابر با ۲۲۳۱۳.۸ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۹ شوروی تا ستون علامت مرزی شماره ۸/۱ شوروی برابر با ۱۸۸۱/۹ متر و تا ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ شوروی برابر با ۱۵۳۹/۴ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شماره ۹ برابر با ۲۳۸/۱ متر است.
مرز بین این ستونها از بستر اصلی رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شماره ۸/۱ از وسط رود ارس بطور کلی بسمت خاور – جنوب خاوری میگذرد و جزیره شماره ۶۰ را در طرف ایران گذارده به علامت مرزی شماره ۹ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۹ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب شرقی و از پل خراب شده عبور میکند و جزیره شماره ۶۱ راکه بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میگردد در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده به علامت مرزی شماره۹/۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی فرعی شمارة ۹/۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۹/۱ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه دریاچه سد “ارس” نصب گردیده است.
ستون مرزی در قلمرو ایران در ۵/۹۳ متری خط مرز، در بریدگی کرانه راست دریاچه، در ۳۳۸ متری خاوری انشعاب نهرهای آبیاری و در ۳۸۵ متری شمال – شمال خاوری تقاطع نهرهای آبیاری نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ ایران عبارتست از:
4357216.۵ Y= 8507470.7 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۹ ایران برابر با ۳۱۹۵۲.۰، بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰ ایران با ۱۹۶۳۷.۰ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ شوروی برابر با ۸۰۳۳.۵ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۹/۱ ایران تا ستون علامت مرزی شماره ۹ ایران برابر با ۱۲۷۶/۲ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۰ ایران برابربا ۱۶۸۴/۴ متر میباشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۳۵۴/۰ متری خط مرز، در شیب ملایم کرانه چپ دریاچه، در ۷۵۳ متری جنوب خاوری برج آب و در ۴۲۰ متری جنوب باختری پل راه آهن نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ شوروی عبارتست از:
4357289.۹ Y= 8507912.1 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۹ شوروی برابر با ۳۱۴۲۰.۱ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۰ شوروی برابر با ۲۰۱۳۷.۵ و بطرف علامت مرزی شماره ۹/۱ ایران برابر با ۲۶۰۳۳.۵ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ شوروی تا ستون علامت مرزی شمارة ۹ شوروی برابر با ۱۵۳۹/۴ متر و تا ستون علامت مرزی شماره ۱۰شوروی برابر با ۱۷۲۹/۵ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شماره ۹/۱ برابر با ۴۴۷/۵ متر است.
مرز بین این ستونها از بستر سابق رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شماره ۹ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب شرقی و از پل خراب شده میگذرد و جزیره شماره ۶۱ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شماره ۹/۱میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۹/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب – جنوب باختری میگذرد و جزیره شماره ۶۱ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده و بعلامت مرزی شماره ۱۰ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۱۰
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدین وسیله گواهی می نماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۰ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه دریاچه «ارس» نصب گردیده است. ستون مرزی در قلمرو ایران در ۷۸/۵ متری خط مرز، در بریدگی کرانه راست دریاچه، در ۲۸۵ متری شمال خاوری اتصال جاده تسطیح شده خاکی و راه فرعی و در ۳۱۶ متری خاور – جنوب خاوری پل روی نهر نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون علامت مرزی شماره ۱۰ ایران عبارت است از:
4355602.۴ Y= 8506989.0 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۰ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ایران برابر با ۱۶۳۷.۰، بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ ایران برابر با ۹۹۱۷.۳ و بطرف مرزی شماره ۱۰ شوروی برابر با ۷۴۲۳.۸ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۰ ایران تا ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ ایران برابر با ۱۶۸۴/۴ متر و تا ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ ایران برابر با ۱۶۳۳/۵ متر می باشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۲۱۸/۰ متری خط مرز، در شیب تند کرانه چپ دریاچه، در ۳۲۰ متری شمال باختری برج دیده بانی و در ۳۰۰ متری باختر انشعاب راههای بیابانی نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون علامت مرزی شماره ۱۰ شوروی عبارت است از:
4355682.۱ Y= 8507274.6 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۰ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ شوروی برابر با ۲۱۳۷.۵، بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۱ شوروی برابر با ۸۸۲۲.۱ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰ ایران برابر با ۲۵۴۲۳.۸ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۰ شوروی تا ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ شوروی برابر با ۱۷۲۹/۵ متر و تا ستون علامت مرزی شماره۱۰/۱ شوروی برابر با ۱۴۱۳/۲ متر می باشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شماره ۱۰ برابر با ۲۹۶/۵ متر است.
مرز بین این ستونها از روی بستر سابق رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شماره ۹/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب – جنوب باختری میگذرد و جزیره شماره ۶۱ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۰ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۰ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت خاور میگذرد و جزایر بشمارههای ۶۲ و ۶۳ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشوند در طرف ایران و جزیره شماره ۶۴ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۰/۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی فرعی شمارة ۱ر۱۰
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است. ستون مرزی در قلمرو ایران در ۳۰۵/۲ متری خط مرز، در شیب ملایم کرانه راست دریاچه، در ۹۶۹ متری خاور شمال خاوری تقاطع خاکریز و کوره راه و در ۱۱۱۸ متری شمال چشمه نصف شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ ایران عبارتست از:
4355338.۸ Y= 8508601.1 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰ ایران برابر با ۲۷۹۱۷.۳، بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ ایران برابر با ۱۶۲۳۴.۶ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ شوروی برابر با ۱۲۳۸.۱ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ ایران تا ستون علامت مرزی شماره ۱۰ ایران برابر با ۱۶۳۳/۵ متر و تا ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ایران برابر با ۱۷۸۰/۳ متر می باشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۸۸/۰ متری خط مرز، در بریدگی کرانه چپ دریاچه، در ۱۰۰۶ متری باختر پل لولهای و در ۶۰۰ متری جنوب تقاطع جاده خاکی و راه خاکی و راه بیابانی نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ شوروی عبارتست از:
4355722.۴ Y= 8508687.1 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰ شوروی برابر با ۲۶۸۲۲.۱،بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ شوروی برابر با ۱۵۳۰۹.۹ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ ایران برابر با ۱۹۲۳۸.۱ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۱ شوروی تا ستون علامت مرزی شماره ۱۰ شوروی برابر با ۱۴۱۳/۲ متر و تا ستون علامت مرزی شماره۱۰/۲ شوروی برابر با ۲۱۳۶/۷ متر می باشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شماره ۱۰/۱ برابر با ۳۹۳/۲ متر است.
مرز بین این ستونها از بستر سابق رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۰ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت خاور میگذرد و جزایر بشمارههای ۶۲ و ۶۳ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود، در طرف ایران و جزیره ۶۴ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده به علامت مرزی شماره ۱۰/۱ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۰/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بطرف جنوب – جنوب خاوری میگذرد و جزیره شماره ۶۵ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده و به علامت مرزی شماره ۱۰/۲میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی فرعی شمارة ۱۰/۲
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سدانحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است. ستون مرزی در قلمرو ایران ۱۷۵/۰ متریخط مرز در شیب ملایم کرانه راست دریاچه، در ۵۱۴ متری جنوب – جنوب خاوری کوه مجزا و در ۲۹۳ متری خاور کوه مجزای دیگر نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۲ ایران عبارت است از:
4353640.۱ Y= 8509134.2 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۲ ایران بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۱ ایران برابر با ۳۴۲۳۴.۶ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ ایران ۱۴۸۱۶.۰ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ شوروی برابر با ۷۱۱۵.۴ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۲ ایران تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۱ ایران برابر ۱۷۸۰/۳ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۳ایران برابر با ۱۸۶۷/۹ متر می باشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۳۷۱/۵متری خط مرز، در شیب ملایم کرانه چپ دریاچه، در ۲۰۰ متری باختر – شمال باختری تقاطع راه بیابانی و آبرفتگی و در ۲۲۲ متری جنوب باختری انبار نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۲ شوروی عبارت است از:
4353815.۸ Y= 8509651.7 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۲ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ شوروی برابر با ۳۳۳۰۹.۹ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ شوروی برابر با ۱۳۶۱۳.۶ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ ایران برابر با ۲۵۱۱۵.۴ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۲ شوروی تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۱ شوروی برابر با ۲۱۳۶/۷ متر و تا ستون مرزی شمارة ۱۰/۳ شوروی برابر با ۲۴۳۱/۹ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شماره ۱۰/۲ برابر با ۵۴۶/۵ متر می باشد.
مرز بین این ستونها از بستر سابق رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۰/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بطرف جنوب – جنوب خاوری میگذرد و جزیره شمارة ۶۵ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده به علامت مرزی شمارة ۱۰/۲میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۰/۲ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب شرقی میگذرد و جزیره شمارة ۶۶ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میگردد در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده به علامت مرزی شمارة ۱۰/۳ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی فرعی شمارة ۱۰/۳
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدین وسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون مرزی در قلمرو ایران در ۱۰۱۵/۴ متری خط مرز، در کرانه سنگی سمت راست دریاچه، در ۱۲۷۰ متری شمال – شمال خاوری انشعاب راهها ودر ۷۰۵ متری خاور – شمال خاوری آغل نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ ایران عبارت است از:
4352051.۶ Y= 8510116.7 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ ایران برابر با ۳۲۸۱۶.۰، بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱ ایران برابر با ۱۷۱۳۲.۰ و بطرف علامت مرزی شماره ۱۰.۳ شوروی برابر با ۸۹۳۷.۰ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ ایران تا ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ ایران برابر با ۱۸۶۷/۹ متر و تا ستون علامت مرزی شماره ۱۱ایران برابر با ۱۸۱۰/۲ متر میباشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۲۰۲/۰ متری خط مرز، در بریدگی کرانه چپ دریاچه، در ۲۵۳ متری شمال باختری پل راه آهن و در ۹۷ متری جنوب – جنوب باختری قله کوه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ شوروی عبارت است از:
4352059.۷ Y= 8511334.1 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ شوروی برابر با ۳۱۶۱۳.۶، بطرف ستونعلامت مرزی شماره ۱۱ شوروی برابر با ۲۰۹۱۴.۸ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۰.۳ ایران برابر با ۲۶۹۳۷.۰ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ شوروی تا ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ شوروی برابر با ۲۴۳۱/۹ متر و تا ستون علامت مرزی شماره۱۱ شوروی برابر با ۱۶۴۶/۲ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای مرزی شماره ۱۰/۳ برابر با ۱۲۱۷/۴ متر است.
مرز بین این ستونها از بستر سابق رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۰/۲ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب خاوری میگذرد و جزیره شماره ۶۶ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود، در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۰/۳ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۰/۳ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب – جنوب باختری میگذرد و جزایر بشمارههای ۶۷ و ۶۸را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۱ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون مرزی در قلمرو ایران در ۱۴۰/۶ متری خط مرز، در کرانه سنگی سمت راست دریاچه، در ۲۰۵ متری خاور – جنوب خاوری پاسگاه مرزی و در۴۲۱ متری شمال خاوری لوله در جاده خاکی در آبادی نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ ایران عبارت است از:
4350261.۲ Y= 8510383.3 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ ایران بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۳ ایران برابر با ۳۵۱۳۲.۰ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ ایران برابر با ۱۲۹۲۷.۴ و بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ شوروی برابر با ۲۲۰۰.۵ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ ایران تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۳ ایران برابر با ۱۸۱۰/۲ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ایران برابر با ۱۲۷۱/۲ متر میباشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۲۵۰/۰ متری خط مرز، در شیب تند کرانه چپ دریاچه، در ویرانههای روی بلندی در ۵متری خاور – جنوب خاوری سنگ قبر و در ۸۷۲ متری باختر – جنوب باختری برج دیده بانی نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ شوروی عبارت است از:
4350623.۴ Y= 8510529.7 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۳ شوروی برابر با ۲۹۱۴.۸ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۱ شوروی برابر با ۱۰۷۲۶.۲ و بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ ایران برابر با ۲۰۲۰۰.۵ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ شوروی تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۰/۳ شوروی برابر با ۱۶۴۶/۲ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ شوروی برابر با ۲۲۰۶/۸ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شمارة ۱۱ برابر با ۳۹۰/۶ متر است.
مرز بین این ستونها از بستر سابق رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۰/۳ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب – جنوب باختری میگذرد و جزایر شمارههای ۶۷ و ۶۸ را که بهنگام پائین آمدن آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشوند در طرف ایران گذارده به علامت مرزی شمارة ۱۱ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت خاور – جنوب خاوری می گذرد و جزیره شمارة ۶۹ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف ایران گذارده به علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی فرعی شماةه ۱۱/۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون مرزی در قلمرو ایران در ۱۰۶۸/۲ متری خط مرز، در شیب ملایم کرانه راست دریاچه، در ۷۶۴ متری شمال خاوری انشعاب راهها و در ۴۲۸متری جنوب خاوری انبار نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ ایران عبارتست از:
4349453.۴ Y= 8511364.8 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ ایران بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ ایران برابر با ۳۰۹۲۷.۴ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ ایران برابر با ۱۵۵۰۱.۸ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۱ شوروی برابر با ۶۸۱۰.۴ است.
فاصله از ستون علامت مرزی سمارة ۱۱.۱ ایران تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ ایران برابر با ۱۲۷۱/۲ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۲ ایران برابر با ۱۲۹۷/۱ متر میباشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۳۰۰/۰ متری خط مرز، در شیب تند کرانه چپ دریاچه، در ۱۶۰۰ متری جنوب خاوری برج دیده بانی و در ۲۲۵ متری شمال – شمال باختری پل (لوله) راهآهن نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ شوروی عبارتست از:
4349962.۱ Y= 8512634.9 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ شوروی برابر با ۲۸۷۲۶.۲ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ شوروی برابر با ۱۹۴۴۷.۳ و بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ ایران برابر با ۲۴۸۱۰.۴ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ شوروی تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۱ شوروی برابر با ۲۲۰۶/۸ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة۱۱/۲ شوروی برابر با ۱۳۸۶/۲ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ برابر با ۱۳۶۸/۲ متر است.
مرز بین این ستونها از بستر سابق رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت خاور – جنوب خاوری میگذرد و جزیره شمارة ۶۹ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف ایران گذارده به علامت مرزی شمارة ۱۱/۱ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة۱۱/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب – جنوب باختری میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۱/۲ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی فرعی شماره ۲ر۱۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی می نماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است. ستون مرزی در قلمرو ایران در ۱۰۱/۶متری خط مرز، در کرانه سنگی راست دریاچه در ۸۲۴ متری خاور – جنوب خاوری اتصال راهها و در ۵۷۰ متری شمال تقاطع راه فرعی و نهر نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ ایران عبارت است از:
4348277.۵ Y= 8511912.4 X=
زاویه سمت ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۱ ایران برابر با ۳۳۵۰۱.۸ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ ایران برابر با ۱۵۶۰۲.۸ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ شوروی برابر با ۴۶۵۷.۰ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ ایران تا ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۱ ایران برابر با ۱۲۹۷/۱ متر و تا ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ ایران ۱۸۴۶/۷ متر میباشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۴۰۳/۰ متری خط مرز، در شیب ملایم کرانه چپ دریاچه، در ۶۰۹ متری باختری پل لولهای راه آهن و در ۱۰۸ متری جنوب قله کوه با علامت ۸۴۰/۱ نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ شوروی عبارت است از:
4348621.۹ Y= 8512281.1 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۱ شوروی برابر با ۱۴۴۷.۳ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ شوروی برابر با ۱۵۹۵۴.۸ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ ایران برابر با ۲۲۶۵۷.۰ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ شوروی تا ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۱ شوروی برابر با ۱۳۸۶/۲ متر و تا ستون علامت مرزی شماره۱۱/۳ شوروی ۲۱۸۳/۹ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شماره ۱۱/۲ برابر با ۵۰۴/۶ متر است.
مرز بین این ستونها از بستر سابق رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۱/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب – جنوب باختری میگذرد و بعلامت مرزی شماره ۱۱/۲ می رسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۱/۲ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب – جنوب خاوری میگذرد و جزایر شمارههای ۷۰ و ۷۱ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشوند در طرف ایران گذارده به علامت مرزی شماره ۱۱/۳ می رسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی فرعی شماره ۱۱/۳
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون مرزی در قلمرو ایران در ۹۳/۳ متری خط مرز، در بریدگی کرانه سخرهای سمت راست دریاچه، در ۵۲۵ متری خاور – جنوب خاوری تقاطع راه بیابانی و فرعی راه و در ۳۶۷ متری خاور – شمال خاوری گوشه گورستان نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ ایران عبارتست از:
4346589.۸ Y= 8512662.1 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ ایران برابر با ۳۳۶۰۲.۸ بطرف ستون علامت مرزیشماره ۱۱۱/۴ ایران برابر با ۱۶۶۵۱.۶ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ شوروی برابر با ۹۲۵۷.۰ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ ایران تا ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ ایران برابر با ۱۸۴۶/۷ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ ایران برابر با ۹۱۶/۶ متر میباشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۲۷۶/۰ متری خط مرز، در شیب تند کرانه چپ دریاچه، در ۳۴۰ متری جنوب – جنوب باختری قله کوه بارتفاع ۸۱۲/۲ متر در ۱۵۶ متری باختر – جنوب باختری تقاطع راه بیابانی و آبرفتگی نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ شوروی عبارتست از:
4346570.۸ Y= 8513031.0 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ شوروی برابر با ۳۳۹۵۴.۸ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۴ شوروی برابر با ۱۴۹۰۶.۸ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ ایران برابر با ۲۷۲۵۷.۰ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ شوروی تا ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ شوروی برابر با ۲۱۸۳/۹ متر و تا ستون علامت مرزی شماره۱۱/۴ شوروی برابر با ۸۰۵/۹ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شماره ۱۱/۳ برابر با ۳۶۹/۳ متر است.
مرز بین این ستونها از بستر سابق رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۱/۲ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب – جنوب خاوری میگذرد و جزایر شمارههای ۷۰ و ۷۱ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشوند در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۱/۳ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۱/۳ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب – جنوب خاوری میگذرد و جزیره شمارة ۷۲ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۱/۴ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی فرعی شماره ۱۱/۴
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون مرزی در قلمرو ایران در ۲۸۸/۳ متری خط مرز، در شیب تند سنگی کرانه راست دریاچه، در ۳۹۵ متری خاور – جنوب خاوری تقاطع راههای بیابانی و در ۵۵۵ متری شمال قله کوه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ ایران عبارت است از:
4345697.۳ Y= 8512870.5 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ ایران بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۳ ایران برابر با ۳۴۶۵۱.۶ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۲ ایران برابر با ۱۸۱۰۲.۴ و بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ شوروی برابر با ۷۲۲۵.۵ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ ایران تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۳ ایران برابر با ۹۱۶/۶ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۲ ایران برابر با ۱۴۱۷/۱ متر میباشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۳۱۴/۰ متری خط مرز، در شیب تند کرانه چپ دریاچه، در ۸۶ متری جنوب خاوری گوشه ویرانهها و در ۱۱۵ متری جنوب باختری تپه بارتفاع ۸۰۴/۲ متر نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ شوروی عبارت است از:
4345879.۲ Y= 8513444.7 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۳ شوروی برابر با ۳۲۹۰۶.۸ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۲ شوروی برابر با ۱۹۵۳۸.۹ و بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ ایران برابر با ۲۵۲۲۵.۵ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ شوروی تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۱/۳ شوروی برابر با ۸۰۵/۹ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۲ شوروی برابر با ۱۶۷۰/۲ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ برابر با ۶۰۲/۳ متر میباشد.
مرز بین این ستونها از بستر سابق رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۱/۳ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب – جنوب خاوری میگذرد و جزیره شمارة ۷۲ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۷۰/۳ متر نمایان میشود در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۱/۴ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۱/۴ در وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب میگذرد و جزیره شمارة ۷۳ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت۷۶۴/۳ متر نمایان میشود در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شمارة ۱۲ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۱۲
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۲ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون میان تهی در قلمرو ایران در ۷۴/۵ متری خط مرز، در کرانه راست بستر سابق رود ارس نصب گردیده است و ستون محوری در ۱۶۳۳/۲ متری ستون میان تهی در کرانه راست دریاچه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون میان تهی شماره ۱۲ ایران عبارتست از:
4344280.۵ Y= 8512844.8 X=
و ستون محوری شماره ۱۲ – ۲ ایران عبارتست از:
4344385.۵ Y= 8511215.0 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۲ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۴ ایران برابر با ۱۰۲.۴ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۱ ایران برابر با ۱۷۴۲۹.۳ بطرف ستون محوری شماره ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۲۷۳۴۱.۲ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲ شوروی برابر با ۹۳۴۱.۲ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۲ ایران تا ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۴ ایران برابر با ۱۴۱۷/۱ متر تا ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۱ ایران برابر با ۱۳۸۴/۶ متر و تا ستون محوری شماره ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۱۶۳۳/۲ متر میباشد.
ستون میان تهی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۷۵/۰ متری خط مرز، در کرانه چپ بستر سابق رود ارس نصب گردیده و ستون محوری در ۹۷۷/۶ متری از ستون میان تهی در تپه کوچک نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون میان تهی شماره ۱۲ شوروی عبارتست از:
4344270.۹ Y= 8512994.0 X=
و ستون محوری شماره ۱۲ – ۱ شوروی عبارتست از:
4344208.۰ Y= 8513969.6 X=
زاویه سمت از ستون میان تهی علامت مرزی شماره ۱۲ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۴ شوروی برابر با ۱۵۳۸.۹ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۱ شوروی برابر با ۱۶۹۳۸.۰ بطرف ستون محوری شماره ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۹۳۴۱.۲ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲ ایران برابر با ۲۷۳۴۱.۲ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۲ شوروی تا ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۴ شوروی برابر با ۱۶۷۰/۲متر تا ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۱ شوروی برابر با ۱۴۲۱/۶ متر تا ستون محوری شماره ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۹۷۷/۶ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شماره ۱۲ برابر با ۱۴۹/۵ متر است.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۱/۴ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب میگذرد و جزیره شماره ۷۳ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۶۴/۳ متر نمایان میشود در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۲ میرسد.
مرز از علامت مرز شماره ۱۲ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب میگذرد و جزایر شمارههای ۷۵ و ۷۶ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۶۴/۳ متر نمایان میشوند در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۲/۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۲/۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۲/۱ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون میان تهی در قلمرو ایران در ۱۸۰/۰ متری خط مرز، در کرانه راست بستر سابق رود ارس نصب گردیده و ستون محوری در ۱۳۲۴/۲ متری از ستون میان تهی در کرانه راست دریاچه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شماره ۱۲/۱ ایران عبارت است از:
4342902.۳ Y= 8512977.8 X=
و ستون محوری شماره۱/ ۱۲ – ۲ ایران عبارتست از:
4343046.۰ Y= 8511661.4 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۱ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲ ایران برابر با ۳۵۴۲۹.۳ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۲ ایران برابر با ۱۷۹۳۲.۳ بطرف ستون محوری شمارة۱/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۲۷۶۱۳.۸ و بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۱شوروی برابر با ۹۶۱۳.۸ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۱ ایران تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۲ ایران برابر با ۱۳۸۴/۶ متر تا ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۲ ایران برابر با ۱۴۶۶/۰ متر و تا ستون محوری شمارة۱/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۱۳۲۴/۲ متر میباشد.
ستون میان تهی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۹۳/۵ متری خط مرز در کرانه چپ بستر سابق رود ارس نصب گردیده و ستون محوری در ۱۱۸۳/۹ متری از ستون میان تهی در تپه بی نام نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شماره ۱۲/۱ شوروی عبارت است از:
4342872.۶ Y= 8513249.7 X=
و ستون محوری شمارة /۱۱۲ – ۱ شوروی عبارتست از:
4342744.۱ Y= 8514426.6 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۱ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۲ شوروی برابر با ۳۴۹۳۸.۰ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۲ شوروی برابر با ۱۸۸۵۱.۰ بطرف ستون محوری شماره۱/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۹۶۱۳.۸ و بطرف علامت مرزی شمارة۱۲/۱ ایران برابر با ۲۷۶۱۳.۸ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۱ شوروی تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۲ شوروی برابر با ۱۴۲۱/۶ متر تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۲شوروی برابر با ۱۳۳۱/۵ متر تا ستون محوری شمارة۱/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۱۱۸۳/۹ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شماره ۱۲/۱ برابر با ۲۷۳/۵ متر است.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب میگذرد و جزایر شمارههای ۷۵ و ۷۶ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۶۴/۳ متر نمایان میشوند در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۱۲/۱ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب میگذرد و جزایر شمارههای ۷۷ و ۷۹ را که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۶۴/۳ متر نمایان میشوند در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۱۲/۲ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۱۲/۲
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی ۱۲/۲ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون میان تهی در قلمرو ایران در ۶۲/۶ متری خط مرز، در کرانه راست بستر سابق رود ارس نصب گردیده و ستون محوری ۱۴۳/۲ متری از ستون میان تهی در کرانه راست دریاچه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شماره ۱۲/۲ ایران عبارتست از:
4341436.۵ Y= 8512989.5 X=
و ستون محوری شماره۲/ ۱۲ – ۲ ایران عبارتست از:
4341306.۳ Y= 8512929.7 X=
زاویه سمت از ستون میان تهی علامت مرزی شماره ۱۲/۲ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۱ ایران برابر با ۳۵۹۳۲.۳ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۳ ایران برابر با ۶۰۰۰.۰ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۲ شوروی برابر با ۲۴۴۰.۸ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۲ ایران تا ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۱ ایران برابر با ۱۴۶۶/۰ متر تا ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۳ایران برابر با ۱۶۳۲/۱ متر تا ستون محوری شماره۲/ ۱۲ – ۲ برابر با ۱۴۳/۲ متر میباشد.
ستون میان تهی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۷۰/۰ متری خط مرز، در کرانه چپ بستر سابق رود ارس نصب گردیده و ستون محوری در ۲۶۵۴/۰ متری از ستون میان تهی در قله کوه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شماره ۱۲/۲ شوروی عبارتست از:
4341556.۹ Y= 8513044.8 X=
و ستون محوری شماره۲/ ۱۲ – ۱ شوروی عبارتست از:
4343968.۵ Y= 8514153.0 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۲ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۱ شوروی برابر با ۸۵۱.۰ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۳ شوروی برابر با ۵۷۴۸.۹ بطرف ستون محوری شماره۲/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۲۴۴۰.۸ و بطرف ستون علامت مرزی شماره۱۲/۲ ایران برابر با ۲۰۴۴۰.۸ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۲ شوروی تا ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۱ شوروی برابر با ۱۳۳۱/۵ متر، تا ستون علامت مرزی شماره۱۲/۳ شوروی برابر با ۱۵۸۶/۴ متر تا ستون محوری شماره۲/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۲۶۵۴/۰ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شماره ۱۲/۲ برابر با ۱۳۲/۶ متر است.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۱ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت جنوب میگذرد و جزایر شمارههای ۷۷ و ۷۹ که بهنگام پائین آمدن سطح آب تا علامت ۷۶۴/۳ متر نمایان میشوند در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شماره ۱۲/۲ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۲ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت خاور – شمال خاوری میگذرد و بعلامت مرزی شماره ۱۲/۳ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۱۲/۳
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری بوده که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون میان تهی در قلمرو ایران در ۶۶/۳ متری خط مرز، در کرانه راست بستر سابق رود ارس نصب گردیده و ستون محوری در ۱۲۳۸/۳ متری از ستون میان تهی در کرانه راست دریاچه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شمارة ۱۲/۳ ایران عبارت است از:
4342252.۶ Y= 8514403.0 X=
و ستون محوری شمارة۳/ ۱۲ – ۲ ایران عبارتست از:
4341021.۰ Y= 8514531.6 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ ایران بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۲ ایران برابر با ۲۴۰۰۰.۰ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ ایران برابر با ۹۶۴۵.۰ بطرف ستون محوری شمارة۳/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۱۷۴۰۲.۱ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۳ شوروی برابر با ۳۵۴۰۲.۱ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ ایران تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۲ ایران برابر با ۱۶۳۲/۱ متر تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ ایران برابر با ۷۳۲/۵ متر و تا ستون محوری شمارة ۳/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۱۲۳۸/۳ متر میباشد.
ستون میان تهی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۸۴/۰ متری خط مرز، در کرانه چپ بستر سابق رود ارس نصب گردیده و ستون محوری در ۲۶۱/۱ متری از ستون میان تهی در قله بارتفاع ۷۸۱/۰ نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شمارة ۱۲/۳ شوروی عبارت است از:
4342402.۰ Y= 8514387.4 X=
و ستون محوری شماره۳/ ۱۲ – ۱ شوروی عبارتست از:
4342661.۷ Y= 8514360.2 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ شوروی بطرف علامت مرزی شمارة ۱۲/۲ شوروی برابر با ۲۳۷۴۸.۹ بطرف ستون نصب شده در خط مرز علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ برابر با ۰،۹۱۵۳بطرف ستون محوری شماره۳/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۳۵۴۰۲.۱ و بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ ایران برابر با ۱۷۴۰۲.۱ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ شوروی تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۲ شوروی برابر با ۱۵۸۶/۴ متر تا ستون نصب شده در خط مرز علامت مرزی شماره ۱۲/۴ برابر با ۷۱۶/۶ متر تا ستون محوری شمارة ۳/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۲۶۱/۱ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ برابر با ۱۵۰/۳ متر است.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۲ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت خاور – شمال خاوری میگذرد و بعلامت مرزی شمارة ۱۲/۳ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۳ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی بسمت خاوری تا نقطه واقع در محور دو ستون میان تهی علامت مرزی شماره ۱۲/۴ در ۱۳۱/۰ متری ستون میان تهی نصب شده در خط مرز و در ۸۳/۲ متری ستون میان تهی ایران میگذرد و از این نقطه بطرف شمال مستقیماً از روی محور تغییر جهت داده بستون علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ که در خط مرز نصب گردیده است میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده است نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۴ر۱۲
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد مخزنی «ارس» ودریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۲/۴ را نصب کرده است.
این علامت مرزی عبارتست از دو ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری که در هر دو کرانه دریاچه سد مخزنی ارس کار گذاشته شده است.
ستون میان تهی مستقر در کرانه چپ بستر سابق رود ارس، در خط مرز، در ۱۳۱/۰ متری نقطه تغییر جهت مرز واقع در محور دو ستون میان تهی و ستونهای محوری علامت مرزی شماره ۱۲/۴ نصب شده است:
ستون میان تهی در قلمرو ایران در کرانه راست بستر سابق رود ارس، در ۸۳/۲ متر نقطه تغییر جهت مرز واقع در محور دو ستون میان تهی فوقالذکر کارگذاشته شده و ستون محوری شمارة۴/ ۱۲ – ۲ در ۱۵۷۷/۹ متری ستون میان تهی در کرانه راست دریاچه نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شماره ۱۲/۴ ایران برابر است:
4342166.۵ Y= 8515130.3 X=
و مختصات قائمالزاویة ستون محوری شماره۴/ ۱۲ – ۲ ایران برابر است:
4340600.۴ Y= 8515328.8 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۴ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۳ ایران مساویست با ۲۷۶۴۵.۰ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۴ مستقر در خط مرز برابر است با ۳۵۲۴۶.۸، بطرف ستون محوری شماره۴/ ۱۲ – ۲ ایران مساویست با ۱۷۲۴۶.۸ و بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۵ برابر است با ۳۵۲۴۶.۸.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۴ ایران تا ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۳ ایران مساویست با ۷۳۲/۵ متر، تا ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۴ واقع در خط مرز برابر است با ۲۱۴/۲ متر، تا ستون محوری شماره۴/ ۱۲ – ۲ ایران مساویست با ۱۵۷۷/۹ متر.
ستون محوری در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۲۷۹۲/۹ متری ستون میان تهی، در کرانه چپ دریاچه که با ستون محوری علامت مرزی شماره ۱۲/۵ توأم گردیده نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون میان تهی شماره ۱۲/۴ که در خط مرز کار گذاشته شده برابر است:
4342378.۵ Y= 8515103.5 X=
و مختصات قائمالزاویه ستون محوری شماره۴/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر است:
: Y=4345149.3 8514752.5 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۴ که در خط مرز نصب شده بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۳ شوروی مساویست با۲۷۱۵۳.۰، بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۵ مساویست با ۳۵۲۴۶.۸، بطرف ستون محوری شماره۴/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر است با۳۵۲۴۶.۸ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۴ ایران برابر است با ۱۷۲۴۶.۸.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۴ که در خط مرز نصب شده تا ستون علامت مرزی ۱۲/۳ شوروی مساویست با ۷۱۶/۶ متر، تا مرکزعلامت مرزی شماره ۱۲/۵ برابر است با ۹۶۰/۳ متر. تا ستون محوری شماره۴/ ۱۲ – ۱ شوروی مساویست با ۲۷۹۲/۹ متر.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۳ از وسط بستر سابق رود ارس بطور کلی در جهت شرق تا نقطه واقع در محور دو ستون میان تهی علامت مرزی شماره ۱۲/۴، در ۱۳۱/۰ متری ستون میان تهی مستقر در خط مرز و در ۸۳/۲ متری ستون میان تهی ایران عبور میکند و از این نقطه بسمت شمال تغییر جهت داده مستقیماً در خط محور بستون علامت مرزی شمار. ۱۲/۴ مستقر در خط مرز میرسد و مرز از ستون مذکور از دریاچه مستقیم بسمت شمال میگذرد و به علامت مرزی شماره ۱۲/۵ منتهی میشود.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة۱۲/۵
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر ستون بتون مسلح میان تهی که در کرانه چپ بستر سابق رود ارس نصب شده و دو ستون محوری است که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون بتونی مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی میباشد در دریاچه، در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب شده و در یک خط با ستونهای محوری شمارة ۵/ ۱۲ – ۱ و شمارة ۵/ ۱۲ – ۲ استقرار یافته است
ستون محوری شمارة۵/ ۱۲ – ۲ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه، در ۲۷۵۲/۴ متری مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ نصب گردیده و با ستون محوری شمارة۴/ ۱۲ – ۲ توأم شده است و ستون محوری شمارة۵/ ۱۲ – ۱ که با ستون محوری شمارة۴/ ۱۲ – ۱ توأم شده در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه و در۱۸۳۲/۶ متری مرکز مذکور نصب شده است.
موقعیت مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ را خط امتداد بین ستونهای محوری شمارة ۵/ ۱۲ – ۱ و شمارة۵/ ۱۲ – ۱بفاصلههای مذکور فوق تعیین می نمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ عبارتست از:
4343331.۱ Y= 8514982.8 X=
ستون محوری شمارة۵/ ۱۲ – ۲ ایران عبارتست از:
4340600.۴ Y= 8515328.8 X=
ستون محوری شمارة۵/ ۱۲ – ۱ شوروی عبارتست از:
4345149.۳ Y= 8514752.5 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ بطرف ستون نصب شده در خط مرز علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ برابر با ۱۷۲۴۶.۸ بطرف مرکز علامت مرزی ۱۲/۶ برابر با ۹۴۲۳.۰ بطرف ستون محوری شمارة۵/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۱۷۲۴۶.۸ و بطرف ستون محوری شمارة۵/ ۱۲ – ۱شوروی برابر با ۳۵۲۴۶.۸ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ تا ستون نصب شده در خط مرز علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ برابر با ۹۶۰/۳ متر تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۶ برابر با ۸۳۹/۴ متر تا ستون محوری شماره۵/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۲۷۵۲/۴ متر و تا ستون محوری شمارة۵/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۱۸۳۲/۶ متر میباشد.
مرز از ستون نصب شده در خط مرز علامت مرزی شمارة ۱۲/۴ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت شمال میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۵ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت خاور میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۲/۶ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۶ر۱۲
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۲/۶ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر ستون بتونی مسلح میان تهی که در کرانه چپ بستر سابق رود ارس نصب شده و دو ستون محوری است که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون بتونی مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی میباشد در دریاچه، در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب گردیده و در یک خط با ستونهای محوری شماره ۶/ ۱۲ – ۲ و شماره ۶/ ۱۲ – ۱ استقرار یافته است.
ستون محوری شماره ۶/ ۱۲ – ۲ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه در ۲۷۱۱/۰ متری مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۶ نصب و با ستون محوری شماره ۴/ ۱۲ – ۲ توأم شده است و ستون محوری شماره ۶/ ۱۲ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه در ۱۴۱۳/۵ متری مرکز مذکور نصب گردیده است.
موقعیت مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۶ را خط امتداد بین ستونهای محوری شماره ۶/ ۱۲ – ۲ و شماره ۶/ ۱۲ – ۱ بفاصلههای مذکور فوق تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۶ عبارتست از:
4343267.۰ Y= 8515819.7 X=
ستون محوری شماره ۶/ ۱۲ – ۲ ایران عبارتست از:
4340600.۴ Y= 8515328.8 X=
ستون محوری شماره۶/ ۱۲ – ۱ شوروی عبارتست از:
4344657.۱ Y= 8516075.7 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۶ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۵ برابر با ۲۷۴۲۳.۰ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۷ برابر با ۱۴۳۰۰.۸ بطرف ستون محوری شماره۶/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۱۹۰۲۶.۱ و بطرف ستون محوری شماره۶/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با۱۰۲۶.۱ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۶ تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۵ برابر با ۸۳۹/۴ متر تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۷ برابر با ۶۹۵/۷ متر تا ستون محوری شماره ۶/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۲۷۱۱/۰ متر و تا ستون محوری شماره ۶/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۱۴۱۳/۵ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۵ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت خاور میگذرد و بعلامت مرزی شماره ۱۲/۶ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۶ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت جنوب خاوری می گذرد و بعلامت مرزی شماره ۱۲/۷ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۷ر۱۲
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۲/۷ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر ستون بتونی مسلح میان تهی که در کرانه چپ بستر سابق رود ارس نصب شده و دو ستون محوری است که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون بتونی مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی میباشد در دریاچه، در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب گردیده و در یک خط با ستونهای محوری شماره ۷/ ۱۲ – ۲ و شماره ۷/ ۱۲ – ۱ استقرار یافته است.
ستون محوری شماره۷/ ۱۲ – ۲ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه، در ۲۲۹۸/۲ متری مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۷ نصب و با ستون محوری شماره ۴/ ۱۲ – ۲ توأم شده است و ستون محوری شماره ۷/ ۱۲ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه و در ۲۰۳۴/۶ متری مرکز مذکور نصب گردیده است.
موقعیت مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۷ را خط امتداد بین ستونهای محوری شماره ۷/ ۱۲ – ۲ و شماره ۷/ ۱۲ – ۱ بفاصلههای مذکور فوق تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۷ عبارتست از:
4342711.۲ Y= 8516238.2 X=
ستون محوری شماره ۷/ ۱۲ – ۲ ایران عبارتست از:
4340600.۴ Y= 8515328.8 X=
ستون محوری شماره ۷/ ۱۲ – ۱ شوروی عبارتست از:
4344579.۸ Y= 8517043.0 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۷ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۶ برابر با ۳۲۳۰۰.۸ بطرف مرکز علامت مرزی ۱۲/۸ برابر با۱۸۷۳۳.۴ بطرف ستون محوری شماره ۷/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۲۰۳۱۸.۰ و بطرف ستون محوری شماره ۷/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۲۳۱۸.۰ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۷ تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۶ برابر با ۶۹۵/۷ متر تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۸ برابر با ۱۴۷۳/۲ متر تا ستون محوری شماره ۷/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۲۲۹۸/۲ متر و تا ستون محوری شماره ۷/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۲۰۳۴/۶ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۶ بصورت خط مستقیم از روی دریاچه بسمت جنوب خاوری میگذرد و بعلامت مرزی شماره ۱۲/۷ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۷ از روی دریاچه بخط مستقیم بسمت جنوب میگذرد و بعلامت مرزی شماره ۱۲/۸ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۲/۸
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سدانحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۲/۸ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر ستون بتونی مسلح میان تهی که در کرانه راست بستر سابق رود ارس نصب شده و دو ستون محوری است که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون بتونی مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی میباشد در دریاچه، در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب شده و در یک خط با ستونهای محوری شمارة ۸/ ۱۲ – ۱ و شمارة۸/ ۱۲ – ۲ استقرار یافته است.
ستون محوری شمارة۸/ ۱۲ – ۲ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه، در ۹۶۷/۵ متری مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ نصب و با ستون محوری شمارة ۴/ ۱۲ – ۲ توأم شده است و ستون محوری شمارة ۸/ ۱۲ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه و در ۲۸۵۳/۹ متری مرکز مذکور نصب گردیده است.
موقعیت مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ را خط امتداد بین ستونهای محوری شمارة ۸/ ۱۲ – ۲ و شمارة ۸/ ۱۲ – ۱ بفاصلههای مذکور فوق تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه:
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ عبارت است از:
4341250.۷ Y= 8516044.4 X=
ستون محوری شمارة ۸/ ۱۲ – ۲ ایران عبارت است از:
4340600.۴ Y= 8515328.8 X=
ستون محوری شمارة ۸/ ۱۲ – ۱ شوروی عبارت است از:
4343170.۹ Y= 8518155.8 X=
زاویه سمت مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۷ برابر با ۷۳۳.۴ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ برابر با ۹۴۳۳.۶ بطرف ستون محوری شمارة ۸/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۲۲۷۴۲.۹ و بطرف ستون محوری شمارة ۸/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۴۷۴۲.۹ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۷ برابر با ۱۴۷۳/۲ متر تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ برابر با ۲۲۶۴/۹متر تا ستون محوری شماره ۸/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۷۶۷/۵ متر و تا ستون محوری شمارة ۸/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۲۸۵۳/۹ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۷ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت جنوب میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت خاور میگذرد و بعلامت مرزی شمارة ۱۲/۹ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۲/۹
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر ستون بتونی مسلح میان تهی که در کرانه چپ بستر سابق رود ارس نصب شده و دو ستون محوری است که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون بتونی مسلح میان تهی که مرکز علامت مرکزی میباشد در دریاچه، در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب گردیده و در یک خط با ستونهای محوری شمارة ۹/ ۱۲ – ۲ و شمارة ۹/ ۱۲ – ۱ استقرار یافته است.
ستون محوری شمارة ۹/ ۱۲ – ۲ در قلمرو ایران، در کرانه راست دریاچه، در ۱۶۷۶/۴ متری مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۹ نصب شده و ستون محوری شمارة ۹/ ۱۲ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی، در کرانه چپ دریاچه، در ۱۸۹۶/۳ متری مرکز مذکور نصب گردیده است.
موقعیت مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ را خط امتداد بین ستونهای محوری شمارة ۹/ ۱۲ – ۲ و شمارة ۹/ ۱۲ – ۱ بفاصلههای مذکور فوق تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه.
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ عبارتست از:
4341070.۵ Y= 8518302.0 X=
ستون محوری شمارة۹/ ۱۲ – ۲ ایران عبارتست از:
4339462.۴ Y= 8517828.2 X=
ستون محوری شمارة ۹/ ۱۲ – ۱ شوروی عبارتست از:
4342889.۵ Y= 8518837.9 X=
زاویه سمت مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ برابر با ۲۷۴۳۳.۶، بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۰ برابر با ۵۴۵۳.۵ بطرف ستون محوری شمارة ۹/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۱۹۶۲۴.۹ و بطرف ستون محوری شمارة ۹/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۱۶۲۴.۹است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ برابر با ۲۲۶۴/۹ متر، تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۰ برابر با ۱۱۰۷/۷ متر، تا ستون محوری شمارة ۹/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۱۶۷۶/۴ متر و تا ستون محوری شمارة ۹/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۱۸۹۶/۳ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۸ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت خاور میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۹ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت شمال خاوری میگذرد و به علامت مرزی شماره ۱۲/۱۰ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۱۰ر۱۲
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۰ را نصب نموده است.
این علامت مرزی مشتمل بر ستون بتونی مسلح میان تهی که در کرانه چپ بستر سابق رود ارس نصب شده و دو ستون محوری است که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون بتونی مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی میباشد در دریاچه، در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب گردیده و در یک خط با ستونهای محوری شماره ۱۰/ ۱۲ – ۱ و ۱۰/ ۱۲ – ۲ نصب شده. ستون محوری شماره ۱۰/ ۱۲ – ۲ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه در ۲۶۸۲/۹ متری مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۰ نصب شده.
ستون محوری شماره ۱۰/ ۱۲ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی، در کرانه چپ دریاچه، در ۱۰۴۶/۵ متری مرکز مذکور نصب گردیده است.
موقعیت مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۰ را خط امتداد بین ستونهای محوری شماره۱۰/ ۱۲ – ۲ و شماره۱۰/ ۱۲ – ۱ بفاصلههای مذکور فوق تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۰ عبارت است از:
4341707.۵ Y= 8519208.1 X=
تون محوری شماره۱۰/ ۱۲ – ۲ ایران عبارت است از:
4339052.۲ Y= 8518823.8 X=
ستون محوری شماره۱۰/ ۱۲ – ۱ شوروی عبارت است از:
4342743.۳ Y= 8519358.0 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۰ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۹ برابر با ۲۳۴۵۳.۵ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۱ برابر با ۱۷۳۰۸.۱ بطرف ستون محوری شماره۱۰/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۱۸۸۱۴.۱ و بطرف ستون محوری شماره۱۰/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۸۱۴.۱ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۰ تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۹ برابر با ۱۱۰۷/۷ متر تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۱ برابر با ۱۳۳۵/۶ متر تا ستون محوری شماره۱۰/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۲۶۸۲/۹ متر و تا ستون محوری شماره۱۰/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۱۰۴۶/۵ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۹ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت شمال خاوری میگذرد و بعلامت مرزی شمارة ۱۲/۱۰ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۱۰ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت جنوب میگذرد و بعلامت مرزی شمارة ۱۲/۱۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۲/۱۱ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر ستون بتونی مسلح میان تهی که در کرانه راست بستر سابق رود ارس نصب شده و دو ستون محوری است که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون بتونی مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی میباشد در دریاچه، در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب گردیده و در یک خط با ستونهای محوری شماره۱۱/ ۱۲ – ۲ و شماره۱۱/ ۱۲ – ۱ استقرار یافته است.
ستون محوری شماره۱۱/ ۱۲ – ۲ در قلمرو ایران، در کرانه راست دریاچه، در ۱۴۳۶/۳ متری مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۱ نصب و با ستون محوری شماره۱۰/ ۱۲ – ۲ توأم شده است.
ستون محوری شماره۱۱/ ۱۲ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی، در کرانه چپ دریاچه، در ۱۲۴۳/۴ متری مرکز مذکور نصب گردیده است.
ستون محوری شماره۱۱/ ۱۲ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی، در کرانه چپ دریاچه، در ۱۲۴۳/۴ متری مرکز مذکور نصب گردیده است.
موقعیت مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۱ را خط امتداد بین ستونهای محوری شماره۱۱/ ۱۲ – ۲ و شماره۱۱/ ۱۲ – ۱ بفاصلههای مذکور فوق تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۱ عبارتست از:
4340381.۴ Y= 8519367.7 X=
ستون محوری شماره۱۱/ ۱۲ – ۲ ایران عبارتست از:
4339052.۲ Y= 8518823.8 X=
ستون محوری شماره۱۱/ ۱۲ – ۱ شوروی عبارتست از:
4341532.۲ Y= 8519838.5 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۱ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۰ برابر با ۳۵۳۰۸.۱، بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۲ برابر با ۱۰۸۴۳.۸ بطرف ستون محوری شماره۱۱/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۲۰۲۱۵.۰ و بطرف ستون محوری شماره۱۱/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۲۲۱۵.۰ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۱ تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۰ برابر با ۱۳۳۵/۶ متر، تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۲ برابر با ۳۰۷/۷ متر، تا ستون محوری شماره۱۱/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۱۴۳۶/۳ متر و تا ستون محوری شماره۱۱/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۱۲۴۳/۴ مترمیباشد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۱۰ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت جنوب میگذرد و بعلامت مرزی شماره ۱۲/۱۱ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۱۱ از روی مخزن دریاچه بصورت خط مستقیم به سمت خاور – جنوب خاوری میگذرد و به علامت مرزی شماره ۱۲/۱۲ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۲
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۲/۱۲ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر ستون بتونی مسلح میان تهی که در کرانه چپ بستر سابق رود ارس نصب شده و دو ستون محوری است که در دو کرانه دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
ستون بتونی مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی میباشد در دریاچه، در خط مرزی که بطور مستقیم بین علائم مرزی شمارة ۱۲/۱۱ و شمارة ۱۳میگذرد نصب گردیده و در یک خط با ستونهای محوری شمارة ۱۲/ ۱۲ – ۲ و شمارة ۱۲/ ۱۲ – ۱ استقرار یافته است.
ستون محوری شمارة۱۲/ ۱۲ – ۲ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه، در ۹۸۸/۹ متری مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۲ نصب شده و ستون محوری شمارة۱۲/ ۱۲ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه، در ۲۲۰۴/۱ متری مرکز مذکور نصب گردیده است.
موقعیت مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۲ را خط امتداد بین ستونهای محوری شمارة۱۲/ ۱۲ – ۲ و شمارة۱۲/ ۱۲ – ۱ بفاصلههای مذکور فوق تعیین می نمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۲ عبارت است از:
4339395.۲ Y= 8522275.6 X=
ستون محوری شمارة ۱۲/ ۱۲ – ۲ ایران عبارت است از:
4338438.۱ Y= 8522026.8 X=
ستون محوری شمارة ۱۲/ ۱۲ – ۱ شوروی عبارت است از:
4341528.۵ Y= 8522830.0 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۲ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۱ برابر با ۲۸۸۴۳.۸ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۳برابر با ۱۰۸۴۳.۸ بطرف ستون محوری شمارة۱۲/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۱۹۴۳۴.۱ بطرف ستون محوری شمارة ۱۲/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با۱۴۳۴.۱ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۲ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۱ برابر با ۳۰۷۰/۷ متر تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۳ برابر با ۲۵۶۲/۰متر تا ستون محوری شمارة ۱۲/ ۱۲ – ۲ ایران برابر با ۹۸۸/۹ متر و تا ستون محوری شمارة ۱۲/ ۱۲ – ۱ شوروی برابر با ۲۲۰۴/۱ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۱ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت خاور – جنوب خاوری میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۲ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۲/۱۲ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت خاور – جنوب خاوری میگذرد و بعلامت مرزی شمارة ۱۳ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۱۳
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدین وسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۳ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر گوی شناوری است که به وسیله زنجیر به لنگر چدنی بسته شده و چهار علائم محوری است که دو بدو در کرانه سمت راست دریاچه سد «ارس» نصب گردیده است.
لنگر گوی شناور مرکز علامت مرزی میباشد.
گوی شناور در دریاچه در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب شده است.
علامت محوری جلوی شماره ۱۳ – ۱ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه، در ۱۰۶۷/۶ متری از نقطه تغییر جهت مرز نصب شده و علامت محوری عقبی شماره ۱۳ – ۲ در همان کرانه و در ۸۳/۴ متری علامت محوری شماره ۱۳ – ۱ نصب گردیده است. همچنین علامت محوری جلوی شماره ۱۳ -۳ در قلمرو ایران در ۱۳۲۵/۲ متری نقطه تغییر جهت مرز نصب شده و علامت محوری عقبی شماره ۱۳ – ۴ در همان کرانه در ۸۴/۹ متری علامت محوری شماره ۱۳ – ۳ نصب گردیده است.
امتداد علائم محوری شماره ۱۳ – ۲ و شماره ۱۳ – ۱ و شماره ۱۳ – ۴ و شماره ۱۳ – ۳ در تقاطع خود موقعیت نقطه تغییر جهت خط مرز شماره ۱۳ را که در آن گوی شناور نصب شده است تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شماره ۱۳ عبارتست از:
4338572.۴ Y= 8524701.8 X=
علامت محوری شماره ۱۳ – ۱ ایران عبارتست از:
4337582.۵ Y= 8525101.8 X=
علامت محوری شماره ۱۳ – ۲ ایران عبارتست از:
4337505.۱ Y= 8525132.7 X=
علامت محوری شماره ۱۳ – ۳ ایران عبارتست از:
4337804.۴ Y= 8523621.9 X=
علامت محوری شماره ۱۳ – ۴ ایران عبارتست از:
4337755.۱ Y= 8523552.6 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شماره ۱۳ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۲ برابر با ۲۸۸۴۳.۸ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۴ برابر با ۵۴۳۴.۸ بطرف علائم محوری شماره ۱۳ – ۱ و شماره ۱۳ – ۲ برابر با ۱۵۷۵۹.۹ و بطرف علائم محوری شماره ۱۳ – ۳ و شماره ۱۳ – ۴ برابر با۲۳۴۳۴.۸ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شماره ۱۳ تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۲ برابر با ۲۵۶۲/۰ متر تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۴ برابر با ۲۶۵۹/۲ متر تا علامت محوری شماره ۱۳ – ۱ برابر با ۱۰۶۷/۶ متر و تا علامت محوری شماره ۱۳ – ۳ برابر با ۱۳۲۵/۲ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۲/۱۲ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت خاور – جنوب خاوری میگذرد و بعلامت مرزی شماره ۱۳میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۳ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به شمال خاوری بسوی علائم محوری شماره ۱۴ – ۱ و شماره ۱۴ – ۲میگذرد و بعلامت مرزی شماره ۱۴ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۴
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۴ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر گوی شناوری است که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی بسته شده و چهار علائم محوری است که دو به دو در کرانه چپ دریاچه نصب گردیده است.
لنگر گوی شناور مرکز علامت مرزی میباشد.
گوی شناور در دریاچه در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب شده است.
علامت محوری جلوی شماره ۱۴ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه، در ۳۰۰۲/۲ متری نقطه تغییر جهت خط مرز نصب گردیده و علامت محوری عقبی شمارة ۱۴ – ۲ در همان کرانه در ۱۱۰/۶ متری علامت محوری شمارة ۱۴ – ۱ نصب شده است. علامتمحوری جلوی شمارة ۱۴ – ۳ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۳۱۳۲/۸ متری نقطه تغییر جهت مرز نصب شده و علامت محوری عقبی شماره ۱۴ – ۴ در همان کرانه و در ۳۲۷/۲ متری علامت محوری شماره ۱۴ – ۳ نصب گردیده است.
امتداد علائم محوری شمارة ۱۴ – ۲ و شمارة ۱۴ – ۱ و شمارة ۱۴ – ۴ و شمارة ۱۴ – ۳ با تقاطع خود موقعیت نقطه تغییر جهت خط مرز شماره ۱۴ را که در آن گوی شناور نصب شده تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شماره ۱۴ عبارتست است:
4340113.۴ Y= 8526868.7 X=
علامت محوری شمارة ۱۴ – ۱ شوروی عبارتست از:
4341853.۴ Y= 8529315.3 X=
علامت محوری شمارة ۱۴ – ۲ شوروی عبارتست از:
4341917.۵ Y= 8529405.4 X=
علامت محوری شمارة ۱۴ – ۳ شوروی عبارتست از:
4342791.۰ Y= 8525242.3 X=
علامت محوری شمارة ۱۴ – ۴ شوروی عبارتست از:
4343070.۶ Y= 8525072.5 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۳ برابر با ۲۳۴۳۴.۸ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ برابر با۱۴۸۴۳.۵ بطرف علائم محوری شمارة ۱۴ – ۱ و شمارة ۱۴ – ۲ برابر با ۵۴۳۴.۸ و بطرف علائم محوری شمارة ۱۴ – ۳ و شمارة ۱۴ – ۴ برابر با۳۲۸۴۳.۵ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۳ برابر با ۲۶۵۹/۲ متر تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ برابر با ۱۸۶۹/۹ متر تا علامت محوری شمارة ۱۴ – ۱ برابر با ۳۰۰۲/۲ متر و علامت محوری شمارة ۱۴ – ۳ برابر با ۳۱۳۲/۸ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۳ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به شمال خاوری بسمت علائم محوری شمارة ۱۴ – ۱ و شمارة ۱۴ – ۲میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۴ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۴ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به جنوب – جنوب خاوری در امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۴ – ۴ و شمارة ۱۴ – ۳ میگذرد و به علامت شمارة ۱۴/۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۴/۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر گوی شناوری است که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی بسته شده و دو علامت محوری است که هر دو در کرانه راست دریاچه نصب شده است.
لنگر گوی شناور مرکز علامت مرزی میباشد.
گوی شناور در دریاچه در خط مستقیم مرز بین علائم مرزی شمارة ۱۴ و شمارة ۱۵ نصب شده است.
علامت محوری جلوی شمارة ۱/ ۱۴ – ۱ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه، در ۲۷۴۲/۶ متری نقطه مرزی شمارة ۱۴/۱ نصب شده و علامت محوری عقبی شمارة ۱۳ – ۲ در همان کرانه در ۱۴۶/۴ متری علامت محوری شمارة ۱/ ۱۴ – ۱ نصب گردیده است.
تقاطع امتداد علائم محوری شمارة ۱۳ – ۲ و شمارة ۱/ ۱۴ – ۱ با جهت مراکز علائم مرزی شمارة ۱۴ و شمارة ۱۵ موقعیت نقطه خط مرز شمارة ۱۴/۱را که در آن گوی شناور نصب شده تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ عبارت است از:
4338515.۲ Y= 8527839.4 X=
علامت محوری شمارة ۱/ ۱۴ – ۱ ایران عبارت است از:
4337556.۳ Y= 8525269.8 X=
علامت محوری شمارة ۱۳ – ۲ ایران عبارت است از:
4337505.۱ Y= 8525132.7 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴ برابر با ۳۲۸۴۳.۵ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۵ برابر با۱۴۸۴۳.۵ بطرف علائم محوری شمارة ۱/ ۱۴ – ۱ و شمارة ۱۳ – ۲ برابر با ۲۴۹۳۲.۲ و بطرف علائم محوری شمارة ۱۴ – ۴ و شمارة ۱۴ – ۳ برابربا ۳۲۸۴۳.۵ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شماره ۱۴/۱ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴ برابر با ۱۸۶۹/۹ متر، تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۵ برابر با ۱۴۷۳/۷ متر، تا علامت محوری شماره ۱/ ۱۴ – ۱ برابر با ۲۷۴۲/۶ متر و تا علامت محوری شمارة ۱۳ – ۲ برابر با ۲۸۸۹/۰ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۴ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به جنوب – جنوب خاوری در امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۴ – ۴ و شمارة ۱۴ – ۳ میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به جنوب – جنوب خاوری در امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۴ – ۴ و شمارة ۱۴ – ۳ میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۵ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۱۵
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۵ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر گوی شناوری است که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی بسته شده و چهار علامت محوری است که دو تا دو تا در کرانه راست دریاچه سد «ارس» نصب شده است.
لنگر گوی شناور مرکز علامت مرزی میباشد.
گوی شناور در دریاچه در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب گردیده است.
علامت محوری جلوی شمارة ۱۵ – ۱ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه در ۳۵۲۶/۵ متری نقطه تغییر جهت مرز نصب شده و علامت محوری عقبی شمارة ۱۵ – ۲ در همان کرانه در ۱۸۱/۹ متری علامت محوری شمارة ۱۵ – ۱ نصب گردیده است.
همچنین علامت محوری جلوی شمارة ۱۵ – ۳ در قلمرو ایران در ۳۲۱۰/۸ متری نقطه تغییر جهت مرز نصب شده و علامت محوری عقبی شمارة ۱۳- ۲ در همان کرانه در ۲۷۰/۱ متری علامت محوری شمارة ۱۵ – ۳ نصب گردیده است.
امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۵ – ۲ و شمارة ۱۵ – ۱ و شمارة ۱۳ – ۲ و شمارة ۱۵ – ۳ در تقاطع خود موقعیت نقطه تغییر جهت خط مرز شمارة ۱۵ را که در آن گوی شناور نصب شده است تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۵ عبارت است از:
4337255.۶ Y= 8528604.4 X=
علامت محوری شمارة ۱۵ – ۱ ایران عبارت است از:
4333744.۸ Y= 8528271.2 X=
علامت محوری شمارة ۱۵ – ۲ ایران عبارتست از:
4333563.۷ Y= 8528254.0 X=
علامت محوری شمارة ۱۵ – ۳ ایران عبارتست از:
4337485.۷ Y= 8525401.8 X=
علامت محوری شمارة ۱۳ – ۲ ایران عبارتست از:
4337505.۱ Y= 8525132.7 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۵ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ برابر با ۳۲۸۴۳.۵ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶ برابر با۹۴۰۶.۶ بطرف علائم محوری شمارة ۱۵ – ۱ شمارة ۱۵ – ۲ برابر با ۱۸۵۲۵.۳ و بطرف علائم محوری شمارة ۱۵ – ۳ شمارة ۱۳ – ۲ برابر با۲۷۴۰۶.۶ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۵ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ برابر با ۱۴۷۳/۷ متر، تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶ برابر با ۵۷۹/۵ متر، تا علامت محوری شمارة ۱۵ – ۱ برابر با ۳۵۲۶/۵ متر و تا علامت محوری شمارة ۱۵ – ۳ برابر با ۳۲۱۰/۸ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به جنوب – جنوب خاوری در امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۴ – ۴ و شمارة ۱۴ – ۳ میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۵ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۵ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به خاور در امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۳ – ۲ و شمارة ۱۵ – ۳ میگذرد و بعلامت مرزی شمارة ۱۶ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۶
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۶ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر گوی شناوری است که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی بسته شده و چهار علامت محوری است که دو تا دو تا در کرانه چپ دریاچه نصب شده است.
لنگر گوی شناور مرکز علامت مرزی می باشد.
گوی شناور در دریاچه در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب شده است.
علامت محوری جلوی شماره ۱۶ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه، در ۱۳۷۶/۲ متر از نقطه تغییر جهت خط مرز نصب شده و علامت محوری عقبی شمارة ۱۶ – ۲ در همان کرانه در ۶۰/۹ متری علامت محوری شمارة ۱۶ – ۱ نصب گردیده است. علامت محوری جلوی شمارة ۱۶ – ۳ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۷۱۴/۹ متری از نقطه تغییر جهت مرز نصب شده و علامت محوری عقبی شماره ۱۶ – ۴ در همان کرانه در ۲۴/۷ متری علامت محوری شمارة ۱۶ – ۳ نصب گردیده است.
امتداد خط علائم محوری شماره ۱۶ – ۲ و شماره ۱۶ – ۱ و شماره ۱۶ – ۴ و شمارة ۱۶ – ۳ در تقاطع خود موقعیت نقطه تغییر جهت خط مرز شمارة ۱۶ را که در آن گوی شناور نصب شده است تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶ عبارتست از:
4337214.۲ Y= 8529182.2 X=
علامت محوری شمارة ۱۶ – ۱ شوروی عبارتست از:
4338554.۲ Y= 8529496.0 X=
علامت محوری شمارة ۱۶ – ۲ شوروی عبارتست از:
4338613.۵ Y= 8529509.9 X=
علامت محوری شمارة ۱۶ – ۳ شوروی عبارتست از:
4337797.۱ Y= 8528768.3 X=
علائم محوری شمارة ۱۶ – ۴ شوروی عبارتست از:
4337817.۳ Y= 8528754.0 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۵ برابر با ۲۷۴۰۶.۶ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ برابر با۱۴۴۳۷.۲ بطرف علائم محوری شمارة ۱۶ – ۱ و شمارة ۱۶ – ۲ برابر با ۱۳۱۰.۸ و بطرف علائم محوری شمارة ۱۶ – ۴ و شمارة ۱۶ – ۳ برابر با۳۲۴۳۷.۲ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۵ برابر با ۵۷۹/۵ متر، تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۶/۱ برابر با ۳۰۵۳/۲ متر، تا علامت محوری شمارة ۱۶ – ۱ برابر با ۱۳۷۶/۲ متر و تا علامت محوری شمارة ۱۶ – ۳ برابر با ۷۱۴/۹ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۵ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به خاور در امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۳ – ۲ و شماره ۱۵ – ۳ میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۶ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۶ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به جنوب خاوری امتداد خط علائم محوری شمارة ۱۶ – ۴ و شماره ۱۶ – ۳ میگذرد و به علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۶/۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر گوی شناوری است که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی بسته شده و دو علامت محوری است که هر دو در کرانه چپ دریاچه نصب شده است.
لنگر گوی شناور مرکز علامت مرزی میباشد.
گوی شناور در دریاچه در خط مستقیم مرز بین علائم مرزی شمارة ۱۶ و شمارة ۱۶/۲ نصب شده است.
علامت محوری جلوی شمارة ۱/ ۱۶ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه، در ۱۵۴۷/۵ متری از نقطه مرز شمارة ۱۶/۱ نصب شده و علامت محوری عقبی شمارة ۱/ ۱۶ – ۲ درمان کرانه و در ۹۵/۴ متری علامت محوری شمارة ۱/ ۱۶ – ۱ نصب گردیده است.
تقاطع امتداد خط علائم محوری شمارة ۱ /۱۶ – ۲ و شمارة ۱/ ۱۶ – ۱ با امتداد خط مراکز علائم مرزی شمارة ۱۶ و شمارة ۱۶/۲ موقعیت نقطه خط مرز شماره ۱۶/۱ را که در آن گوی شناور نصب گردیده است تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ عبارتست از:
4334724.۶ Y= 8530950.0 X=
علامت محوری شمارة ۱/ ۱۶ – ۱ شوروی عبارتست از:
4335649.۹ Y= 8532190.4 X=
علامت محوری شمارة ۱/ ۱۶ – ۲ شوروی عبارتست از:
4335706.۹ Y= 8532266.8 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۶ برابر با ۳۲۴۳۷.۲ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۲ برابر با ۱۴۴۳۷.۲ بطرف علائم محوری شمارة ۱/ ۱۶ – ۱ و شمارة ۱/ ۱۶ – ۲ برابر با ۵۳۱۶.۷ و بطرف علائم محوری شمارة ۱۶ – ۳ و شماره ۱۶- ۳ و شمارة ۱۶ – ۴ برابر با ۳۲۴۳۷.۲ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶ برابر با ۳۰۵۳/۲ متر، تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۲ برابر با ۳۱۵۰/۴ متر، تا علامت محوری شمارة ۱/ ۱۶ – ۱ برابر با ۱۵۴۷/۵ متر و تا علامت محوری شمارة۱/ ۱۶ – ۲ برابر با ۱۶۴۲/۹ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۶ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به جنوب خاوری در امتداد خط علائم محوری شماره ۱۶ – ۴ و شماره ۱۶ – ۳ میگذرد و بعلامت مرزی شمارة ۱۶/۱ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ بصورت خط مستقیم از روی دریاچه به جنوب خاوری بسمت علائم محوری شمارة۳/ ۱۶ – ۳ و شمارة۳/ ۱۶ – ۴ میگذرد و بعلامت مرزی شمارة ۱۶/۲ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۲ر۱۶
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۶/۲ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر گوی شناوری است که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی بسته شده و دو علائم محوری است که هر دو در کرانه راست دریاچه نصب شده است.
لنگر گوی شناور مرکز علامت مرزی میباشد.
گوی شناور در دریاچه، در خط مستقیم مرز بین علائم مرزی شمارة ۱۶/۱ و ۱۶/۳ نصب گردیده است.
علامت محوری جلوی شمارة ۲/ ۱۶ – ۱ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه، در ۲۴۵۹/۴ متری نقطه مرز شمارة ۱۶/۲ نصب شده و علامت محوری عقبی شمارة ۲/ ۱۶ – ۲ در همان کرانه، در ۳۸/۱ متری علامت محوری شمارة ۲/ ۱۶ – ۱ نصب گردیده است.
تقاطع امتداد خط علائم محوری شمارة ۲/ ۱۶ – ۲ و شمارة ۲/ ۱۶ – ۱ با امتداد خط مراکز علائم مرزی شمارة ۱۶/۱ و شمارة ۱۶/۳ موقعیت نقطه خط مرز شمارة ۱۶/۲ را که در آن گوی شناور نصب شده است تعیین مینمایند.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۲ عبارت است از:
4332155.۷ Y= 8532774.0 X=
علامت محوری شماره ۲/ ۱۶ – ۱ ایران عبارت است از:
4329740.۲ Y= 8532311.3 X=
علامت محوری شمارة ۲/ ۱۶ – ۲ ایران عبارت است از:
4329702.۸ Y= 8532304.1 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۲ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ برابر با ۳۲۴۳۷.۲ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۳ برابر با ۱۴۴۳۷.۲ بطرف علائم محوری شمارة ۲/ ۱۶ – ۱ و ۲/ ۱۶ – ۲ برابر با ۱۹۰۵۰.۶ و بطرف علائم محوری شمارة ۳/ ۱۶ – ۳ و شماره ۳/ ۱۶- ۴ برابر با ۱۴۴۳۷.۲ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۲ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ برابر با ۳۱۵۰/۴ متر تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۶/۳ برابر با ۳۷۰۸/۴ متر تا علامت محوری شمارة ۲/ ۱۶ – ۱ برابر با ۲۴۵۹/۴ متر و تا علامت محوری شمارة ۲/ ۱۶ – ۲ برابر با ۲۴۹۷/۵ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به جنوب خاوری بسمت علائم محوری شمارة۳/ ۱۶ – ۳ و شمارة۳/ ۱۶ – ۴ میگذرد و بعلامت مرزی شمارة ۱۶/۲ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۶/۲ بصورت خط مستقیم از روی دریاچه به جنوب خاوری بسمت علائم محوری شمارة۳/ ۱۶ – ۳ و شمارة۳/ ۱۶ – ۴ میگذرد و بعلامت مرزی شماره ۱۶/۳ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۳ر۱۶
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۱۶/۳ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر گوی شناوری است که بوسیله زنجیر به لنگر چدنی بسته شده و شش علائم محوری است که چهار تا از آنها دو به دو در کرانه چپ دریاچه و دو تای دیگر در کرانه راست دریاچه نصب شده است.
لنگر گوی شناور مرکز علامت مرزی میباشد.
گوی شناور در دریاچه در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب گردیده است.
علامت محوری جلوی شمارة۳/ ۱۶ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه، در ۱۰۷۱/۶ متری نقطه تغییر جهت خطمرز نصب شده و علامت محوری عقبی شمارة۳/ ۱۶ – ۲ در همان کرانه، در ۱۶۳/۱ متری علامت محوری شمارة۳/ ۱۶ – ۱ نصب گردیده است.
علامت محوری جلوی شماره۳/ ۱۶ – ۳ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه، در ۱۱۴۹/۹ متری نقطه تغییر جهت مرز نصب شده و علامت محوری عقبی شماره۳/ ۱۶ – ۴ در همان کرانه، در ۳۰۴/۰ متری علامت محوری شماره۳/ ۱۶ – ۳ نصب گردیده است.
علامت محوری جلوی شماره۳/ ۱۶ – ۵ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه، در ۸۲۸/۲ متری نقطه تغییر جهت مرز نصب شده و علامت محوری عقبی شماره۳/ ۱۶ – ۶ در همان کرانه، در ۱۳۵/۱ متری علامت محوری شماره۳/ ۱۶ – ۵ نصب گردیده است.
موقعیت نقطه تغییر جهت شماره ۱۶/۳ مرزی که در آن گوی شناور نصب شده بوسیله تقاطع ۳ خط علائم محوری شمارههای۳/ ۱۶ – ۲ و ۳/ ۱۶ – ۱و شمارههای۳/ ۱۶ – ۴ و ۳/ ۱۶ – ۳ و علائم شمارههای۳/ ۱۶ – ۶ و ۳/ ۱۶ – ۵ مشخص میشود.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شماره ۱۶/۳ عبارتست از:
4329131.۹ Y= 8534920.8 X=
علامت محوری شماره۳/ ۱۶ – ۱ شوروی عبارتست از:
4328565.۳ Y= 8535830.3 X=
علامت محوری شماره۳/ ۱۶ – ۲ شوروی عبارتست از:
4328479.۰ Y= 8535968.8 X=
علامت محوری شماره۳/ ۱۶ – ۳ شوروی عبارتست از:
4328194.۴ Y= 8535586.6 X=
علامت محوری شماره۳/ ۱۶ – ۴ شوروی عبارتست از:
4327946.۵ Y= 8535762.6 X=
علامت محوری شماره۳/ ۱۶ – ۵ ایران عبارتست از:
4328528.۶ Y= 8534353.4 X=
علامت محوری شماره۳/ ۱۶ – ۶ ایران عبارتست از:
4328430.۱ Y= 8534260.8 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شماره ۱۶/۳ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۶/۲ برابر با ۳۲۴۳۷.۲ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۱۷برابر با ۱۷۰۴۷.۱ بطرف علائم محوری شماره۳/ ۱۶ – ۱ و شماره۳/ ۱۶ – ۲ برابر با ۱۲۱۵۵.۲ بطرف علائم محوری شماره۳/ ۱۶ – ۳ و شماره۳/ ۱۶ – ۴ برابر با ۱۴۴۳۷.۲ و بطرف علائم محوری شماره۳/ ۱۶ – ۵ و شماره۳/ ۱۶ – ۶ برابر با ۲۲۳۱۴.۴ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شماره ۱۶/۳ تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۶/۲ برابر با ۳۷۰۸/۴ متر، تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۷ برابر با ۳۰۱/۸ متر، تا علامت محوری شماره۳/ ۱۶ – ۱ برابر با ۱۰۷۱/۶ متر، تا علامت محوری شماره۳/ ۱۶ – ۳ برابر با ۱۱۴۹/۹ متر و تا علامت محوری شماره۳/ ۱۶- ۵ برابر با ۸۲۸/۲ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۶/۲ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بجنوب خاوری بسمت علائم محوری شماره۳/ ۱۶ – ۳ و شماره۳/ ۱۶ – ۴ میگذرد و بعلامت مرزی شماره ۱۶/۳ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۶/۳ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت جنوب میگذرد و بدنه شمالی سد «ارس» را قطع میکند و بعلامت مرزی شماره ۱۷ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۷
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۷ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر مرکزی است بصورت ستون کوچک بتون مسلح بارتفاع یک متر و دو ستون بتون مسلح بارتفاع ۲/۰ متر است که درفاصله ۲/۵ متری از مرکز نصب گردیده است.
مرکز علامت مرزی در خط نرده قسمت سواره رو سد «ارس»، در ۶۸۷/۳ متری علامت محوری شمارة۳/ ۱۶ – ۵ و در ۹۰۲/۱ متری علامت محوری شمارة۳/ ۱۶ – ۱ نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه مرکز علامت مرزی شمارة ۱۷ عبارت است از:
4328834.۰ Y= 8534969.1 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۷ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۳ برابر با ۳۵۰۴۷.۱ و بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۸ برابربا ۱۸۹۵۸.۹ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۷ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۳ برابر با ۳۰۱/۸ متر، تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۸ برابر با ۱۴۸/۰ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۶/۳ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به سمت جنوب میگذرد و بدنه شمالی سد «ارس» را قطع میکند و بعلامت مرزی شمارة ۱۷ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۱۷ بصورت خط مستقیم از بدنه جنوبی سد میگذرد و میدانچه پائین دست سد را قطع میکند و بعلامت مرزی شمارة ۱۸ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۸
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۱۸ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر مرکزی است بصورت ستون کوچک بتون مسلح بارتفاع یک متر و دو ستون بتون مسلح بارتفاع ۲/۰ متر است که در فاصله ۲/۵ متری از مرکز نصب شده است.
مرکز علامت مرزی در کنار میدانچه پائین دست سد «ارس» نصب گردیده است.
مختصات قائمالزاویه مرکز علامت مرزی شمارة ۱۸ عبارت است از:
4328688.۲ Y= 8534943.5 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۸ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۷ برابر با ۹۵۸.۹ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ ایران برابر با ۱۸۱۳۸.۹ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ شوروی برابر با ۱۷۸۱۲.۲ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۱۸ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۷ برابر با ۱۴۸/۰ متر تا ستون علامت مرزی شماره ۱۸/۱ ایران برابر با ۱۸۸۹/۵ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ شوروی برابر با ۱۸۲۱/۸ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۷ بصورت خط مستقیم از بدنه جنوبی سد میگذرد و میدانچه پائین دست سد را قطع میکند و بعلامت مرزی شمارة ۱۸ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۸ ابتداء از کنار میدانچه پائین دست سد رو به پائین میرود سپس از وسط رود ارس بطور کلی بسمت جنوب میگذرد و پل فلزی را قطع میکند و جزیره شمارة ۱۱۹ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و جزیره شمارة ۱۲۰ را در طرف ایران گذارده و بعلامت مرزی شمارة ۱۸/۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است »
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۱۸/۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که موقعیت علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ تغییری نکرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه رود ارس نصب شده است.
ستون مرزی در قلمرو ایران در ۷۸/۵ متری خط مرز، در شیب ملایم کرانه راست رود ارس، در ۱۶۰ متری جنوب – جنوب خاوری تقاطع راه بیابانی بابستر خشک شده و در ۵۵۰ متری شمال باختری پاسگاه مرزی نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون شمارة ۱۸/۱ ایران عبارتست از:
4326799.۵ Y= 8534889.1 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ ایران بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۸ برابر با ۱۳۸.۹ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۲ ایران برابر با ۱۲۴۰۵.۲ و بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ شوروی برابر با ۵۸۴۲.۶ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ ایران تا مرکز علامت مرزی شماره ۱۸ برابر با ۱۸۸۹/۵ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۲ ایران برابربا ۲۵۳۶/۵ متر میباشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۵۲/۰ متر خط مرز، در بریدگی کرانه چپ رود ارس در ۵۲۰ متری جنوب – جنوب خاوری سربازخانه و در ۳۶۵ متری باختر – شمال باختری پل کوچک لوله راه آهن نصب شده است.
مختصات قائمالزاویة ستون شمارة ۱۸/۱ شوروی عبارتست از:
4326867.۳ Y= 8535000.6 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ شوروی بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۱۸ برابر با ۳۵۸۱۲.۲ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۲ شوروی برابر با ۱۲۳۵۸.۹ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۱۸/۱ ایران برابر با ۲۳۸۴۲.۶ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ شوروی تا مرکز علامت مرزی شمارة ۱۸ برابر با ۱۸۲۱/۸ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۱۸/۲ شوروی برابر با ۲۳۸۸/۱ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ برابر با ۱۳۰/۵ متر است.
مرز بین این ستونها از بستر اصلی رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۸ ابتداء از کنار میدانچه پاةین دست سد رو به پائین میرود سپس از وسط رود ارس بطور کلی بسمت جنوب میگذرد و پل فلزی را قطع میکند و جزیره شمارة ۱۱۹ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و جزیره شمارة ۱۲۰ را در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۱۸/۱ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۱۸/۱ از وسط رود ارس و بطور کلی بسمت جنوب خاوری میگذرد و جزیره شمارة ۱۲۱ را در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۱۸/۲ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۵۰
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که موقعیت علامت مرزی شماره ۵۰ تغییری نکرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر دو ستون بتون مسلح بوده که در دو کرانه رود ارس نصب شده است.
ستون مرزی در قلمرو ایران در ۵۰/۲ متری خط مرز، در بریدگی کرانه راست رود ارس، در ۵۵ متری شمال – شمال باختری گورستان و در ۷۱۵ متری باختر – شمال باختری حوالی شمالی قریه قلی بیگلی نصب شده.
مختصات قائمالزاویه ستون شماره ۵۰ ایران عبارت است از:
4364962.۹ Y= 8701099.8 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۵۰ ایران بطرف ستون علامت مرزی شماره ۴۹/۳ ایران برابر با ۲۱۱۰۸.۴ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۱ برابر با ۲۹۰۹.۲ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۵۰ شوروی برابر با ۳۱۲۲۴.۱ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۵۰ ایران تا ستون علامت مرزی شماره ۴۹/۳ ایران ۲۰۰۷/۲ متر و تا مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۱ برابر با ۲۶۳۸/۶ متر میباشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۵۵۸/۳ متری خط مرز، در بریدگی کرانه چپ رود ارس، در ۲۰۵ متری خاوری انتهای شرقی خاکریز بارتفاع ۴ متر و در ۵۰۵ متری جنوب – جنوب باختری پل روی نهر نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون شماره ۵۰ شوروی عبارت است از:
4365373.۲ Y= 8700650.5 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شماره ۵۰ شوروی بطرف ستون علامت مرزی شماره ۴۹/۳ شوروی برابر با ۲۰۷۳۷.۱ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۱ برابر با ۴۲۲۹.۱ و بطرف ستون علامت مرزی شماره ۵۰ ایران برابر با ۱۳۲۲۴.۱ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شماره ۵۰ شوروی تا ستون مرزی شماره ۴۹/۳ شوروی برابر با ۲۱۰۳/۱ متر و تا مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۱ برابر با ۲۵۶۸/۴ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شماره ۵۰ برابر با ۶۰۸/۵ متر است.
مرز بین این ستونها از بستر اصلی رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شماره ۴۹/۳ از وسط رود ارس بطور کلی بسمت شمال – شمال خاوری میگذرد و جزایر شمارههای ۴۷۶، ۴۷۷، ۴۷۸ و ۴۷۸ – الف را در طرف ایران و جزایر شمارههای ۴۷۳ و ۴۷۹ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شماره ۵۰ میرسد و مرز از علامت مرزی شماره ۵۰ از وسط رود ارس بطور کلی بسمت شمال – شمال خاوری میگذرد و جزایر شمارههای ۴۸۰، ۴۸۱، ۴۸۱ – الف، ۴۸۲،۴۸۳، ۴۸۶ و ۴۸۷ را در طرف ایران و جزایر شمارههای ۴۸۴ و ۴۸۵ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شماره ۵۰/۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شماره ۵۰/۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۵۰/۱ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر ستون بتون مسلح میان تهی است که در خط مرز نصب گردیده و دو ستون محوری است که در دو کرانه دریاچه سد انحرافی میل و مغان نصب شده است.
ستون بتونی میان تهی که مرکز علامت مرزی میباشد در دریاچه، در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب شده و در یک خط با ستونهای محوری شماره۱/ ۵۰ – ۲ و شماره۱/ ۵۰ – ۱ استقرار یافته است.
ستون محوری شماره۱/ ۵۰ – ۲ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه، در ۹۵۵/۷ متری از مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۱ نصب شده و ستون محوری شمارة۱/ ۵۰ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه، در ۹۹۰/۱ متری مرکز مذکور نصب گردیده است.
امتداد بین ستونهای محوری شماره۱/ ۵۰ – ۲ و شماره۱/ ۵۰ – ۱ بفاصلههای مذکور فوق موقعیت علامت مرزی شماره ۵۰/۱ را تعیین مینماید.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۱ عبارتست از:
4367267.۳ Y= 8702385.2 X=
ستون محوری شماره۱/ ۵۰ – ۲ ایران عبارتست از:
4366757.۷ Y= 8703193.6 X=
ستون محوری شماره۱/ ۵۰ – ۱ شوروی عبارتست از:
4367795.۲ Y= 8701547.6 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۱ بطرف ستون علامت مرزی شماره ۵۰ ایران برابر با ۲۰۹۰۹.۲ متر بطرف ستون علامت مرزی شماره ۵۰ شوروی برابر با ۲۲۲۲۹.۱ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۲ برابر با ۱۵۰۵.۶ بطرف ستون محوری شماره۱/ ۵۰ – ۲ ایران برابر با۱۲۲۱۳.۱ و بطرف ستون محوری شماره۱/ ۵۰ – ۱ شوروی برابر با ۳۰۲۱۳.۱ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۱ تا ستون علامت مرزی شماره ۵۰ ایران برابر با ۲۶۳۸/۶ متر تا ستون علامت مرزی شماره ۵۰ شوروی برابر با ۲۵۶۸/۴ متر تا مرکز علامت محوری شماره ۵۰/۲ برابر با ۱۴۳۷/۰ متر تا ستون محوری شماره ۱/ ۵۰ – ۲ ایران برابر با ۹۵۵/۷ متر و تا ستون محوری شماره ۱/ ۵۰ – ۱ شوروی برابر با ۹۹۰/۱ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شماره ۵۰ از وسط رود ارس بطور کلی بسمت شمال – شمال خاوری میگذرد و جزایر شمارههای ۴۸۰، ۴۸۱، ۴۸۱ – الف، ۴۸۲، ۴۸۳، ۴۸۶ و ۴۸۷ را در طرف ایران و جزایر شمارههای ۴۸۴ و ۴۸۵ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شماره ۵۰/۱ میرسد.
مرز از علامت مرزی شماره ۵۰/۱ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت شمال – شمال خاوری میگذرد و جزیره شماره ۴۸۸ را در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شماره ۵۰/۲ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۵۰/۲
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر ستون بتون مسلح میان تهی و دو ستون محوری است که در دو کرانه دریاچه سد انحرافی میل و مغان نصب شده است. ستون بتونی مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی میباشد در دریاچه، در نقطه تغییر جهت خط مرز نصب شده و در یک خط با ستونهای محوری شمارة ۲/ ۵۰ – ۲ و شمارة ۲/ ۵۰ – ۱ استقرار یافته است.
ستون محوری شمارة ۲/ ۵۰ – ۲ در قلمرو ایران در کرانه راست دریاچه، در ۱۵۵۵/۹ متری مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ نصب شده و ستون محوری شمارة ۲/ ۵۰ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در کرانه چپ دریاچه در ۶۱۳/۷ متری مرکز مذکور نصب گردیده است.
امتداد بین ستونهای محوری شمارة ۲/ ۵۰ – ۲ و شمارة ۲/ ۵۰ – ۱ بفاصلههای مذکور فوق موقعیت علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ را تعیین مینماید.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ عبارت است از:
4368654.۷ Y= 8702759.4 X=
ستون محوری شمارة ۲/ ۵۰ – ۲ ایران عبارت است از:
4367764.۰ Y= 8704034.9 X=
ستون محوری شمارة ۲/ ۵۰ – ۱ شوروی عبارت است از:
4369006.۱ Y= 8702256.2 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۱ برابر با ۱۹۵۰۵.۶ بطرف مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۳ برابر با ۸۷۳۲.۲ بطرف ستون محوری شمارة ۲/ ۵۰ – ۲ ایران برابر با ۱۲۴۵۶.۰ و بطرف ستون محوری شمارة ۲/ ۵۰ – ۱ شوروی برابر با ۳۰۴۵۶.۰ است. فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۱ برابر با ۱۴۳۷/۰ متر تا مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ برابر با ۱۰۹۶/۶ متر تا ستون محوری شمارة ۲/ ۵۰ – ۲ ایران برابر با ۱۵۵۵/۹ متر و تا ستون محوری شمارة ۲/ ۵۰ – ۱ شوروی برابر با ۶۱۳/۷ مترمیباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۵۰/۱ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت شمال – شمال خاوری میگذرد و جزیره شمارة ۴۸۸ را در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۵۰/۲ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم به سمت خاور میگذرد و جزیره شمارة ۴۹۰ را در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۵۰/۳ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است »
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۵۰/۳
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر ستون بتونی مسلح میان تهی و دو ستون بتون مسلح بارتفاع ۲/۰ متر است.
ستون بتونی مسلح میان تهی که مرکز علامت مرزی میباشد در دریاچه سد انحرافی میل و مغان، در نقطه تغییر جهت خط مرز، در ۷۱۷/۰ متری لبه جلوی پایه مرکزی سد نصب شده است.
ستون شمارة۳/ ۵۰ – ۲ در قلمرو ایران در کرانه راست بازوی هدایت آب، در ۲۷۵/۶ متری مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ نصب شده و ستون شمارة۳/ ۵۰ – ۱ در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی، در کرانه چپ بازوی هدایت آب، در ۲۰۷/۱ متری مرکز مذکور نصب گردیده است.
مختصات قائمالزاویه
مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ عبارت است از:
4368701.۸ Y= 8703855.0 X=
ستون شمارة۳/ ۵۰ – ۲ ایران عبارت است از:
4368734.۸ Y= 8704128.6 X=
ستون شمارة۳/ ۵۰ – ۱ شوروی عبارت است از:
4368903.۹ Y= 8703809.9 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ برابر با ۲۶۷۳۲.۲ بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ برابر با ۲۸۴۳.۰ بطرف ستون شماره۳/ ۵۰ – ۲ ایران برابر با ۸۳۰۸.۰ و بطرف ستون شماره /۳ ۵۰ – ۱ شوروی برابر با ۳۴۷۲۵.۷ است.
فاصله از علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ برابر با ۱۰۹۶/۶ متر تا مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ برابر با ۷۴۰/۵ متر تا ستون شمارة ۳/ ۵۰ – ۲ ایران برابر با ۲۷۵/۶ متر و تا ستون شمارة۳/ ۵۰ – ۱ شوروی برابر با ۲۰۷/۱ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۵۰/۲ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت خاور میگذرد و جزیره شمارة ۴۹۰ را در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۵۰/۳ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بطرف شمال – شمال خاوری میگذرد و کرانه راست بازوی هدایت آب را در طرف ایران و کرانه چپ بازوی هدایت آب را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده و از روی درز پایه مرکزی سد گذشته بعلامت مرزی شمارة ۵۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی شمارة ۵۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که این کمیسیون علامت مرزی شماره ۵۱ را نصب کرده است.
این علامت مرزی مشتمل بر مرکزی است بصورت ستون کوچک بتون مسلح بارتفاع ۱ متر و دو ستون بتون مسلح بارتفاع ۲ متر که در فاصله ۲/۵ متری مرکز مذکور نصب شده است.
مرکز علامت مرزی در خط نرده قسمت سواره رو سد انحرافی میل و مغان در محل تقاطع آن با درز پایه مرکزی سد نصب شد.
مختصات قائمالزاویه مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ عبارتست از:
4369351.۳ Y= 8704210.8 X=
زاویه سمت از مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ بطرف علامت مرزی شمارٍة ۵۰/۳ برابر با ۲۰۸۴۳.۰ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ ایران برابر با ۳۶۴۹.۴ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ شوروی برابر با ۳۴۵۵۱.۶ است.
فاصله از مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ تا مرکز علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ برابر با ۷۴۰/۵ متر تا ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ ایران برابر با ۲۰۵۷/۸ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ شوروی برابر با ۲۳۰۴/۶ متر میباشد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۵۰/۳ از روی دریاچه بصورت خط مستقیم بسمت شمال – شمال خاوری میگذرد و کرانه راست بازوی هدایت آب را در طرف ایران و کرانه چپ بازوی هدایت آب را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده و از روی درز پایه مرکزی سد گذشته بعلامت مرزی شمارة ۵۱ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۵۱ از وسط کانال خروج آب میگذرد و کرانه راست بازوی هدایت آب پائین دست سد را در طرف ایران و کرانه چپ بازوی هدایت آب پائین دست سد را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده سپس از وسط بستر رود ارس بطور کلی بسمت شمال – شمال خاوری عبور نموده و جزایر شمارههای ۵۰۲، ۵۰۵، ۵۰۶ و ۵۰۷ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و جزایر شمارههای ۵۰۳ و ۵۰۴ را در طرف ایران گذارده بعلامت مرزی شمارة ۵۱/۱ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
پروتکل
علامت مرزی فرعی شمارة ۵۱/۱
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بمنظور تعیین حدود مملکتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان در رود ارس بدینوسیله گواهی مینماید که موقعیت علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ تغییری نکرده است.
این علامت مرزی از دو ستون بتون مسلح است که در دو کرانه رود ارس نصب شده است.
ستون مرزی در قلمرو ایران در ۳۴۴/۹ متری خط مرز، در بریدگی کرانه راست رود ارس و در ۱۸۴۰ متری جنوب باختری آسیای آبی نصب شده است.
مختصات قائمالزاویه ستون شمارة ۵۱/۱ ایران عبارتست از:
4370998.۵ Y= 8705444.1 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ ایران بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ برابر با ۲۱۶۴۹.۴ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۲ ایران برابر با ۲۵۱۶.۹ و بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ شوروی برابر با ۲۸۸۰۶.۶ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ ایران تا مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ برابر با ۲۰۵۷/۸ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۲ ایران برابر با ۲۰۲۳/۸ متر میباشد.
ستون مرزی در قلمرو اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در ۱۵۴۵/۱ متری خط مرز، در کرانه چپ رود ارس، در ۳۸۵ متری شمال خاوری پل روی نهر و در ۱۲۵۰ متری جنوب باختری برج مرزی شوروی نصب گردیده است.
مختصات قائمالزاویه ستون شمارة ۵۱/۱ شوروی عبارت است از:
4371586.۰ Y= 8703647.8 X=
زاویه سمت از ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ شوروی بطرف مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ برابر با ۱۶۵۵۱.۶ بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۲ شوروی برابر با ۴۵۱۰.۱ و بطرف ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ ایران برابر با ۱۰۸۰۶.۶ است.
فاصله از ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ شوروی تا مرکز علامت مرزی شمارة ۵۱ برابر با ۲۳۰۴/۶ متر و تا ستون علامت مرزی شمارة ۵۱/۲ شوروی برابر با ۲۴۸۱/۸ متر میباشد.
فاصله بین ستونهای علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ برابر با ۱۸۹۰/۰ متر است.
مرز بین این ستونها از بستر اصلی رود ارس میگذرد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۵۱ از وسط کانال خروج آب میگذرد و کرانه راست بازوی هدایت آب پائین دست سد را در طرف ایران و کرانه چپ بازوی هدایت آب پائین دست سد را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده و سپس از وسط بستر رود ارس بطور کلی بسمت شمال – شمال خاوری عبور مینماید و جزایر شمارههای ۵۰۳ و ۵۰۴ را در طرف ایران و جزایر شمارههای ۵۰۲، ۵۰۵، ۵۰۶ و ۵۰۷ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شماره ۵۱/۱ میرسد.
مرز از علامت مرزی شمارة ۵۱/۱ از وسط بستر رود ارس بطور کلی بسمت شمال خاوری میگذرد و جزایر شمارههای ۵۰۹، ۵۱۰، ۵۱۱، ۵۱۲ و۵۱۹ در طرف ایران و جزایر شمارههای ۵۰۶، ۵۰۷، ۵۰۸، ۵۱۳، ۵۱۴، ۵۱۵، ۵۱۶، ۵۱۷ و ۵۱۸ را در طرف اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی گذارده بعلامت مرزی شمارة ۵۱/۲ میرسد.
موقعیت این علامت مرزی در کروکی که در زیر ترسیم گردیده نشان داده شده است.
«کروکی در نسخه اصلی اداره کل قوانین مجلس شورای ملی موجود است»
این پروتکل در دو نسخه اصلی هر یک بزبان فارسی و روسی تنظیم گردیده و هر دو متن دارای اعتبار یکسان میباشد.
در تهران بتاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ مطابق ۵ دسامبر ۱۹۷۰ امضاء شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران
|
رئیس هیئت نمایندگی شوروی
|
سپهبد اماناله جهانبانی
|
وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و.س. کازلف
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
اعضاء هیئت نمایندگی:
|
سرلشگر مهدی احترامی
|
ر.ن. صادق اف
|
سرتیپ هوشنگ دانشور
|
سرهنگ م.د. آلکساندروف
|
مرتضی سرمد
|
سرهنگ م.پ. دیدویچ
|
مهندس نعمتالله صوفی
|
ل.م. باسوفسکی
|
عبدالرضا اسبقی
|
سرهنگ ۲ ن.م. باگینسکی
|
فهرست
ارتفاعات مطلق (۱) علائم مرزی که در سال ۱۳۴۹ (سال ۱۹۷۰) در دریاچه سد مخزنی «ارس» و دریاچه انحرافی میل و مغان نصب شده است.
-فهرست
ارتفاعات مطلق علائم مرزی
(ارتفاعات بر سطح زمین تعیین شده است)
شماره ردیف شماره ستونهای علائم مرزی ارتفاع از سطح دریا
1 ستون علامت مرزی شماره ۹ ایران ۷۸۰/۱
2 ستون علامت مرزی شماره ۹ شوروی ۷۸۴/۳
3 ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ ایران ۷۷۸/۸
4 ستون علامت مرزی شماره ۹/۱ شوروی ۷۸۱/۳
5 ستون علامت مرزی شماره ۱۰ ایران ۷۸۵/۸
6 ستون علامت مرزی شماره ۱۰ شوروی ۸۰۱/۰
7 ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ ایران ۷۷۹/۲
8 ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۱ شوروی ۷۸۹/۶
9 ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ ایران ۷۸۱/۴
10 ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۲ شوروی ۷۷۸/۱
11 ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ ایران ۷۹۱/۷
12 ستون علامت مرزی شماره ۱۰/۳ شوروی ۷۹۴/۱
13 ستون علامت مرزی شماره ۱۱ ایران ۷۸۷/۴
14 ستون علامت مرزی شماره ۱۱ شوروی ۷۹۳/۵
15 ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۱ ایران ۷۸۴/۲
16 ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۱ شوروی ۷۹۳/۴
17 ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ ایران ۷۸۶/۹
18 ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۲ شوروی ۷۸۷/۶
19 ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ ایران ۷۸۶/۲
20 ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۳ شوروی ۸۰۰/۷
21 ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۴ ایران ۷۸۲/۱
22 ستون علامت مرزی شماره ۱۱/۴ شوروی ۷۹۹/۳
23 ستون علامت مرزی شماره ۱۲ ایران ۷۷۱/۷
24 ستون محوری شماره ۱۲ – ۲ ایران ۷۸۲/۳
25 ستون علامت مرزی شماره ۱۲ شوروی ۷۷۱/۵
26 ستون محوری شماره ۱۲ – ۱ شوروی ۷۸۱/۲
27 ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۱ ایران ۷۷۰/۹
28 ستون محوری شماره ۱/ ۱۲ – ۲ ایران ۷۸۱/۰
29 ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۱ شوروی ۷۷۱/۲
30 ستون محوری شماره ۱/۱ – ۱۲ شوروی ۷۸۰/۹
31 ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۲ ایران ۷۷۷/۴
32 ستون محوری شماره ۲/ ۱۲ – ۲ ایران ۷۸۹/۳
33 ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۲ شوروی ۷۷۰/۵
34 ستون محوری شماره ۲/ ۱۲ – ۱ شوروی ۷۷۹/۱
35 ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۳ ایران ۷۷۰/۲
36 ستون محوری شماره ۳/ ۱۲ – ۲ ایران ۷۸۰/۰
37 ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۳ شوروی ۷۶۹/۸
38 ستون محوری شماره ۳/ ۱۲ – ۱ شوروی ۷۸۰/۹
39 ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۴ روی خط مرز ۷۶۹/۹
40 ستون علامت مرزی شماره ۱۲/۴ ایران ۷۶۹/۶
41 ستون محوری شماره ۴/ ۱۲ – ۲ ایران ۷۹۷/۹
42 ستون محوری شماره ۴/ ۱۲ – ۱ شوروی ۷۷۷/۹
43 مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۵ ۷۷۰/۸
44 ستون محوری شماره ۵/ ۱۲ – ۲ ایران ۷۹۷/۹
45 ستون محوری شماره ۵/ ۱۲ – ۱ شوروی ۷۷۷/۹
46 مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۶ ۷۶۹/۲
47 ستون محوری شماره ۶/ ۱۲ – ۲ ایران ۷۹۷/۹
48 ستون محوری شماره ۶/ ۱۲ – ۱ شوروی ۷۷۸/۷
49 مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۷ ۷۶۸/۸
50 ستون محوری شماره ۷/ ۱۲ – ۲ ایران ۷۹۷/۹
51 ستون محوری شماره ۷/ ۱۲ – ۱ شوروی ۷۸۱/۲
52 مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۸ ۷۶۹/۱
53 ستون محوری شماره ۸/ ۱۲ – ۲ ایران ۷۹۷/۹
54 ستون محوری شماره ۸/ ۱۲ – ۱ شوروی ۷۷۸/۶
55 مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۹ ۷۶۷/۷
56 ستون محوری شماره ۹/ ۱۲ – ۲ ایران ۸۰۲/۸
57 ستون محوری شماره ۹/ ۱۲ – ۱ شوروی ۷۷۷/۷
58 مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۰ ۷۷۰/۴
59 ستون محوری شماره ۱۰/ ۱۲ – ۲ ایران ۷۸۳/۰
60 ستون محوری شماره ۱۰/ ۱۲ – ۱ شوروی ۷۷۷/۸
61 مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۱ ۰/۷۶۷
62 ستون محوری شماره ۱۱/ ۱۲ – ۲ ایران ۷۸۳/۰
63 ستون محوری شماره ۱۱/ ۱۲ – ۱ شوروی ۷۷۷/۹
64 مرکز علامت مرزی شماره ۱۲/۱۲ ۷۶۵/۰
65 ستون محوری شمارة ۱۲/ ۱۲ – ۲ ایران ۷۸۰/۶
66 ستون محوری شمارة ۱۲/ ۱۲ – ۱ شوروی ۷۸۶/۶
67 مرکز علامت مرزی شمارة ۱۳ ۷۶۲/۴
68 ستون محوری شمارة ۱۳ – ۱ ایران ۷۸۳/۹
69 ستون محوری شمارة ۱۳ – ۲ ایران ۷۸۴/۱
70 ستون محوری شمارة ۱۳ – ۳ ایران ۷۹۷/۳
71 ستون محوری شمارة ۱۳ – ۴ ایران ۷۹۸/۴
72 مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴ ۷۶۲/۶
73 ستون محوری شمارة ۱۴ – ۱ شوروی ۷۸۷/۳
74 ستون محوری شمارة ۱۴ – ۲ شوروی ۷۹۰/۴
75 ستون محوری شمارة ۱۴ – ۳ شوروی ۷۹۷/۶
76 ستون محوری شمارة ۱۴ – ۴ شوروی ۸۰۲/۴
77 مرکز علامت مرزی شمارة ۱۴/۱ ۷۶۱/۶
78 ستون محوری شمارة ۱/ ۱۴ – ۱ ایران ۷۸۲/۰
79 مرکز علامت مرزی شمارة ۱۵ ۷۶۰/۸
80 ستون محوری شمارة ۱۵ – ۱ ایران ۷۹۲/۵
81 ستون محوری شمارة ۱۵ – ۲ ایران ۷۹۴/۷
82 ستون محوری شمارة ۱۵ – ۳ ایران ۷۸۲/۶
83 مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶ ۷۶۰/۴
84 ستون محوری شمارة ۱۶ – ۱ شوروی ۷۸۱/۴
85 ستون محوری شمارة ۱۶ – ۲ شوروی ۷۸۴/۰
86 ستون محوری شمارة ۱۶ – ۳ شوروی ۷۸۵/۵
87 ستونً محوری شمارة ۱۶ – ۴ شوروی ۷۸۷/۲
88 مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۱ ۷۵۸/۶
89 ستونًًً محوری شمارًًًًة ۱/ ۱۶ – ۱ شوروی ۷۷۷/۴
90 ستون محوری شمارة ۱/ ۱۶ – ۲ شوروی ۷۸۱/۲
91 مرکز علامت مرزی شمارة ۱۶/۲ ۷۶۱/۶
92 ستون محوری شمارة ۲/ ۱۶ – ۱ ایران ۸۱۸/۳
93 ستون محوری شماره ۲/ ۱۶ – ۲ ایران ۸۲۲/۵
94 مرکز علامت مرزی شماره ۱۶/۳ ۷۵۰/۵
95 ستون محوری شماره ۳/ ۱۶ – ۵ ایران ۸۰۳/۴
96 ستونًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً محوری شماره ۳/ ۱۶ – ۶ ایران ۸۱۰/۳
97 ستون محوری شماره ۳/ ۱۶ – ۱ شوروی ۸۰۲/۴
98 ستون محوری شماره ۳/ ۱۶ – ۲ شوروی ۸۲۲/۵
99 ستون محوری شماره ۳/ ۱۶ – ۳ شوروی ۸۱۸/۷
100 ستون محوری شمارة ۳/ ۱۶ – ۴ شوروی ۸۶۴/۱
101 مرکز علامت مرزی شماره ۱۷ ۷۸۳/۰
102 مرکز علامت مرزی شماره ۱۸ ۷۵۷/۰
103 مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۱ ۱۴۳/۱
104 ستون محوری شماره ۱/ ۵۰ – ۲ ایران ۱۷۲/۵
105 ستون محوری شماره ۱/۵۰/۱ شوروی ۱۴۴/۰
106 مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۲ ۱۴۱/۰
107 ستون محوری شماره ۲/ ۵۰ – ۲ ایران ۱۵۹/۰
108 ستون محوری شماره ۲/ ۵۰ – ۱ شوروی ۱۴۵/۶
109 مرکز علامت مرزی شماره ۵۰/۳ ۱۳۸/۷
110 ستون محوری شماره ۳/ ۵۰ – ۲ ایران ۱۴۳/۰
111 ستون محوری شماره ۳/ ۵۰ – ۱ شوروی ۱۴۳/۰
112 مرکز علامت مرزی شماره ۵۱ ۱۴۴/۸
صورت مجلس
«کمیسیون مشترک ایران و شوروی مأمور تعیین مرز دولتی بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچه سد مخزنی ارس و سد انحرافی میل و مغان روی رود ارس»
کمیسیون مشترک ایران و شوروی بدینوسیله گواهی مینماید که پیش از امضاء پروتکل – شرح مسیر خط مرز دولتی بین ایران و ا. ج. ش. س. در دریاچه سد مخزنی «ارس» و دریاچه سد انحرافی میل و مغان روی رود ارس که در سال ۱۳۴۹ (سال ۱۹۷۰) مرز بندی شده و ضمایم آن – متون فارسی و روسی آنرا با هم مقابله و اصلاحات ذیل را در متون مذکور بعمل آورد.
۱ – در متن پروتکل – شرح بزبان روسی:
صفحه ۱۷ سطر هیجدهم از بالا کلمه «شرقی» به «غربی» تصحیح گردید.
۲ – در متن پروتکل – شرح بزبان فارسی:
صفحه «الف» مقدمه سطر پنجم از بالا جمله «بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی» و در سطر اول از پائین شمارة علامت مرزی «۱۰» افزوده شد.
صفحه « ه ز» مقدمه سطر دهم از پائین عبارت «قسمتی از» اضافه گردید.
صفحه «و» مقدمه سطر نهم از بالا عبارت «ایران و شوروی» افزوده شد.
صفحه «۱» سطر شانزدهم از پائین کلمه «شیب ملایم» اضافه شد.
صفحه «۲» سطر پنجم از بالا کلمه «ایران» به کلمه شوروی تبدیل گردید.
صفحه ۳ سطر دوم از بالا شماره جزیره «۵۶» به «۶۵» تصحیح شد.
صفحه ۵ سطر چهارم از بالا کلمه «شرقی» به «غربی» تبدیل گردید.
صفحه ۶ سطر نهم از بالا کلمه «غربی» افزوده شد.
صفحه ۷ سطر چهارم از پائین کلمه «شوروی» اضافه شد.
صفحه ۸ سطر سوم از بالا کلمه میان تهی به کلمه «محوری» تصحیح گردید.
صفحه ۱۳ سطر چهارم از پائین شماره علامت محوری۱۱/ ۲ – ۲ به شماره «۱۱/ ۱۲ – ۲» تصحیح و در سطر اول از پائین کلمه «شرقی» افزوده شد.
صفحه ۱۴ – سطر دوازدهم از پائین شماره علامت محوری مقدم ایران به ۱۳ – ۳ تصحیح و در سطرهای پنجم و هفتم از پائین کلمه ایران افزوده گردید و در سطر چهارم از پائین مختصات قائمالزاویه اصلاح و صحیح آن چنین است:
8523631.۹ X=.
صفحه ۱۶ سطر دهم از بالا شمارة علامت مرزی بشمارة ۱۵ تصحیح شد.
صفحه ۱۸ سطر یازدهم از بالا کلمه «سد» افزوده شد.
صفحه ۲۴ سطر نهم از بالا کلمه «ستون» به کلمه «متن» تصحیح شد.
۳ – در متون پروتکلهای علائم مرزی بزبان روسی:
صفحه ۵۳ سطر دوم از پائین و در صفحه ۵۵ سطر ششم از پائین کلمه «شرقی» به کلمه «غربی» تصحیح گردید.
صفحه ۵۷ سطر بیست و ششم از پائین رقم فاصله به «۹۳/۳» تصحیح شد.
۴ – در متون پروتکلهای علائم مرزی بزبان فارسی:
صفحه ۳۳ سطر هشتم از بالا کلمات «خاور – شمال» افزوده گردیده است.
صفحه ۴۱ سطر دوم از پائین کلمه «خاوری» به کلمه «باختری» تصحیح شد.
صفحه ۴۳ سطر هیجدهم از پائین کلمه «ایران» اضافه و در سطر پنجم از پائین کلمه «خاوری» به کلمه «باختری» تصحیح گردید.
صفحه ۵۱ سطرهای بیست و یکم و بیست و دوم از پائین کلمه «ایران» افزوده شد.
صفحه ۵۳ سطر هشتم از بالا رقم فاصله به «۶۲/۶» اصلاح و در سطر چهارم از پائین شماره جزیره به «۷۹» تصحیح گردید.
صفحه ۶۳ سطر دوم از پائین عبارت «بخط مستقیم» اضافه شده است.
صفحه ۶۹ سطر نهم از بالا شماره ستون محوری۱۰/ ۱۲ – ۲ افزوده و شماره ستون محوری دیگر به شماره «۱۰/ ۱۲ – ۱» اصلاح گردید.
صفحه ۷۱ سطر دوازدهم از بالا شماره ستون محوری۱۰/ ۱۲ – ۱ به شماره۱۱/ ۱۲ – ۱ تصحیح شد.
صفحه ۷۵ سطر هفتم از بالا عبارت «سمت راست» اضافه و در سطر یازدهم از پائین کلمه «مرکز» افزوده گردید و در سطر چهارم از پائین کلمه «مرز» به کلمه «از» تصحیح شد.
صفحه ۸۳ سطر سیزدهم از بالا کلمه «عقبی» افزوده شد.
صفحه ۸۷ سطر سیزدهم از بالا کلمه «مرزی» به کلمه «محوری» تصحیح گردید.
صفحه ۸۹ سطرهای هشتم و نهم از پائین کلمه«مرزی» به کلمه «محوری» تصحیح شد.
صفحه ۹۵ سطر هشتم از بالا کلمه«جنوب» اضافه شد.
صفحه ۱۰۵ سطرهای چهارم و پنجم از پائین و در صفحه ۱۰۷ سطرهای هشتم و نهم عبارت «پائین دست سد» اضافه شد.
صورتمجلس حاضر در دو نسخه هر یک بزبان فارسی و بزبان روسی تنظیم گردید.
این صورتمجلس جزء لایتجزای اسناد علامت گذاری مرز بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی در دریاچههای رود ارس که در تاریخ ۱۴آذر ماه ۱۳۴۹ (۵ دسامبر سال ۱۹۷۰) در تهران بامضاء رسید – میباشد و به اسناد مذکور ضمیمه گردید.
در تاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۳۴۹ (۵ دسامبر ۱۹۷۰) در تهران تنظیم شد.
رئیس هیئت نمایندگی ایران رئیس هیئت نمایندگی شوروی
سپهبد امانالله جهانبانی وزیر مختار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی
و. کازلوف
این آلبوم دارای یک مقدمه و ۱۲۷ صفحه میباشد.
بتاریخ آذر ماه سال ۱۳۴۹
پروتکل فوق منضم به قانون تعیین مسیر خط مرز بین ایران و اتحاد جماهیر شوروی در دریاچههای پشت سد ارس و سد انحرافی میل و مغان است.
رئیس مجلس شورای ملی – عبدالله ریاضی