ماده ۱- برای اجراء ثبت طهران یک شعبه حراج اموال توقیف شده تشکیل می شود.
ماده ۲- شعبه حراج اجراء فعلا مرکب خواهد بود از یک نفر متصدی و یک نفر عضو دفتردار لدی الاقتضا ممکن است که اعضاء آن کم و زیاد شود.
تبصره- برای مزایده یکنفر فروشنده (چوب زدن حراج) تعیین و حقوق او به نسبت کار بطور حق الزحمه تادیه خواهد شد
ماده ۳- شعبه حراج دارای دفاتر ذیل خواهد بود :
1 – دفتر اموال توقیفی ۲-دفتر حراج ۳- دفتر اوقات حراج ۴- دفتر جمع و خرج .
ماده ۴- شعبه اجراء مکلفند اموالی را که باید به مزایده فروخته شود لااقل یک هفته قبل از روز مزایده بشعبه حراج تحویل داده و رسید اخذ کنند و شعبه حراج مکلف است در دفتر اموال توقیفی با نمره و مشخصات آن ثبت کند و در موقع فروش متصدی یا نماینده او در شعبه حراج حاضر شود .
ماده ۵- موقع فروش اموال شعبه حراج باید آن را در دفتر حراج با قید نمره دفتر توقیفی ثبت و در آخر هر جلسه حراج ذیل صورت فروش آن جلسه را نماینده مدعی العموم و متصدی حراج یا نماینده او و نمایندة اجراء ثبت امضاء نماید
ماده ۶- متصدی شعبه حراج باید اوقات مزایده را در مینوت اعلان مزایده که از شعبه اجراء برای تعیین وقت فرستاده میشود با قید روز و ساعت آن تعیین نموده و وقت مرقوم را دفتر اوقات حراج یادداشت کند.
ماده ۷- متصدی شعبه حراج باید وجوه حاصله از فروش را هر روزه بشعبه محاسبات اجراء تسلیم نموده و قبض رسید آن را با صورت فروش فورا بشعبه مربوطه اجراء ارسال داشته رسید اخذ کند.
ماده ۸ – از حاصل فروش اموال حق حراج برطبق تعرفه ذیل اخذ میشود :
تا ده هزار ریال
|
۴٪
|
از ده هزار و یک ریال تا صد هزار ریال
|
۳٪
|
از صد هزار و یک ریال ببالا
|
۲٪
|
ماده ۹- از وجوه حاصله اثاثیه لازمه و کرایه محل حراج و انبار و سوخت و روشنائی و حق الزحمه چوب زن و انباردار و مخارج لازمه بتصدیق رئیس ثبت تادیه میشود.
ماده ۱۰- محل حراج اجراء ثبت در جائی خواهد بود که مراء و منظر عموم بوده و رئیس ثبت محل مخصوصی برای حراج تعیین و تهیه می کند وغیر محل در هر موقع به تصویب رئیس ثبت ممکن است
ماده ۱۱- از وجوهی که از تاریخ تصدی اجراء ثبت به امر حراج (آذر ۳۱۳) وصول شده بتصدیق مدیر ثبت بمصرف مخارج لازمه و اثاثیه شعبه حراج خواهد رسید.
وزیر عدلیه