ماده ۱) هر کس بوسیله چاقو یا هر نوع اسلحه دیگر تظاهر یا قدرتنمائی کند و یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص و یا اخاذی و یا بدان وسیله تهدید و یا با کسی گلاویز شود به سه ماه تا یک سال حبس تأدیبی و یا به اقامت اجباری از شش ماه تا یک سال در محلی غیر از محل اقامت خود محکوم خواهد شد.
ماده ۲) هر کس بوسیله هیاهو و جنجال و با حرکات بر خلاف عادت و متعارف و یا تعرض به اشخاص نظم و آرامش و آسایش عمومی را مختل نماید و یا مرتکب اعمال و رفتاری شود که ایجاد هراس و تشویش در افکار عمومی نماید و یا مردم را از کسب و کار باز دارد و یا آزادی و آسایش عمومی را مختل سازد به حبس تأدیبی از ۲ ماه تا ۱ سال محکوم خواهد شد.
ماده ۳) هر کس در اماکن عمومی و یا معابر معترض و یا مزاحم زنی بشود و یا با الفاظ و یا حرکات مخالف شئون و حیثیت به او توهین نماید به حبس تأدیبی از ۲ ماه تا هشت ماه محکوم خواهد شد.
ماده ۴) هر گاه جرائم مذکور در مواد فوق در نتیجه توطئه قبلی و دستهجمعی واقع شود هر یک از مرتکبین به حداکثر مجازات مقرر محکوم خواهد شد.
ماده ۵ ) به کلیه جرائم مذکور در مواد فوق، دادگاهها خارج از نوبت رسیدگی خواهند کرد.
در نقاطی که حکومت نظامی اعلام شده دادگاههای نظامی صلاحیت رسیدگی به این جرائم را به استثناء مورد ماده ۲ خواهند داشت. در این صورت محکومعلیه و دادستان میتوانند از حکم دادگاه بدوی تقاضای تجدید نظر نمایند. حکم دادگاه تجدید نظر قطعی و غیر قابل فرجام است.
ماده ۶) در تمام موارد مذکور در این قانون، تعقیب و توقیف متهمین طبق قوانین جزائی بعمل خواهد آمد.
ماده ۷) وزارت دادگستری و وزارت جنگ مأمور اجرای این قانون خواهند بود.
لایحه قانونی فوق که مشتمل بر هفت ماده می باشد در جلسه روز چهارشنبه پانزدهم آبان ماه یکهزار و سیصد و سی و شش شمسی به تصویب مجلس سنا رسیده است.
رئیس مجلس سنا – محسن صدر