هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۶۳.۳.۱۶ بنا به پیشنهاد مورخ ۱۳۶۳.۱.۶ ستاد پشتیبانی و امداد امام تصویب نمودند برای رسیدگی به امور مناطق بمبارانشده و هماهنگی در امور اجرائی، شورای نجات و درمان و ستاد پشتیبانی و امداد استان به ترتیب ذیل تشکیل گردد.
۱ – شورای نجات و امداد استان متشکل از امام جمعه – استاندار و نماینده آیتا.. مهدوی کنی (ستاد پشتیبانی و امداد امام) خواهد بود. این شورا در کلیه موارد مندرج در این مصوبه نظارت عالیه داشته و در صورت صلاحدید نسبت به تغییر یا اصلاح تصمیمات ستاد پشتیبانی و امداد امام استان اقدام خواهد نمود. مسئولیت شورا با استاندار ذیربط است.
۲ – ستاد پشتیبانی و امداد استان متشکل از سپاه پاسداران – ارتش – هلال احمر – کمیته انقلاب اسلامی – بنیاد امور مهاجرین – ستاد بازسازی و نوسازی -شهربانی و ژاندارمری و بهداری و دفتر ستاد تبلیغات جنگ استان بوده و در حدود اختیارات ارگانهای عضو اتخاذ تصمیم خواهد نمود. مسئولیت ستاد با نماینده آیتا.. مهدوی کنی (ستاد پشتیبانی و امداد امام) است. ستاد پشتیبانی و امداد استان دارای ۶ کمیته اجرائی است که در مرکز و استانها به ترتیب زیر تشکیل میگردد.
الف – کمیته آموزش و تبلیغات متشکل از بسیج مستضعفین – ارتش – بهداری – ستاد تبلیغات جنگ – نماینده ستاد جمعیت هلال احمر است مسئولیت آن با بسیج مستضعفین میباشد.
ب – کمیته انتظامات متشکل از کمیته انقلاب اسلامی – شهربانی – سپاه، ژاندارمری است. مسئولیت این کمیته در مرکز با کمیته انقلاب اسلامی است و مسئول آن بنا به شرایط با نظر شورای نجات و درمان تعیین خواهد شد.
ج – کمیته اسکان مرکب از بنیاد امور مهاجرین – هلال احمر – جهاد سازندگی بوده و مسئولیت آن با بنیاد امور مهاجرین جنگ تحمیلی است.
د – کمیته نجات و امداد مرکب از هلال احمر – بهداری – بسیج مستضعفین – جهاد سازندگی و شهرداری است و مسئولیت آن با هلال احمر میباشد.
ه – کمیته بازسازی و نوسازی به مسئولیت ستاد بازسازی و نوسازی.
و – کمیته ترمیم خسارات به مسئولیت کمیته امداد امام است و بودجه آن از محل اعتبارات ستاد بازسازی تأمین میگردد.
شرح وظایف هر یک از کمیتهها توسط مسئول کمیته تهیه و پس از تصویب ستاد پشتیبانی و امداد امام جهت اجرا به استانها ابلاغ میگردد.
میرحسین موسوی – نخستوزیر