[به موجب ماده ۵ آییننامه اجرایی ماده (۱۷۰) قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، لغو شده است.]
[به موجب ماده ۵ آییننامه اجرایی ماده (۱۷۰) تنفیذی قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، لغو شده است.]
۳۱۶۰۲ – ۱۳۶۳.۰۸.۱۲
هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۶۳.۸.۲ بنا به پیشنهاد شماره ۱.۱۰۵۴۷ مورخ ۱۳۶۳.۵.۱۰ سازمان تربیت بدنی و تائید شماره ۳.۲۰۰۱.۲۲۹ مورخ۱۳۶۳.۵.۷ سازمان برنامه و بودجه و ۷۵۶۱.۶۲۷۸.۲۴ مورخ ۱۳۶۳.۴.۳۳۰ وزارت امور اقتصادی و دارایی، آییننامه تبصره (۶۵) قانون بودجه سال ۱۳۶۳ را به شرح زیر تصویب نمودند.
ماده ۱ – سازمان تربیت بدنی جمهوری اسلامی ایران که در این آییننامه سازمان نامیده میشود مکلف است کلیه درآمدهای حاصل از محل فروش بلیط و برگزاری مسابقات ورزشی و استفاده از اماکن ورزشی را که به موجب قوانین و مقررات مربوط مجاز به وصول آن میباشد با رعایت مفاد و مراتب مذکور در اینآییننامه به حساب خزانه واریز نماید.
ماده ۲ – ادارات کل تربیت بدنی تابعه سازمان مکلفند کلیه درآمدهای وصولی موضوع این آییننامه را به حسابهائی که توسط خزانه برای هر یک از ادارات کل تربیت بدنی استانها در بانک ملی استان افتتاح شده یا میشود واریز نمایند حسابهای مزبور غیر قابل برداشت بوده و موجودی آن در پایان هر ماه به حساب تمرکز وجوه خزانه که به همین منظور توسط خزانه نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران افتتاح شده یا میشود منتقل خواهد شد.
تبصره – مسئولین امور مالی ادارات تربیت بدنی شهرستانها موظفند درآمدهای وصولی موضوع این آییننامه را در پایان هر ماه به حساب مربوط در بانک ملی ستان واریز و گزارش لازم را به امضاء خود و رئیس اداره تربیت بدنی همراه با صورت دقیق درآمدها به ضمیمه یک نسخه فیش بانکی به اداره کل تربیت بدنی استان مربوطه تحویل نمایند.
ماده ۳ – ادارات کل تربیت بدنی استانها مکلفند گزارش وصولیهای خود و واحدهای تابعه را از این بابت منضم به صورتحساب بانکی به سازمان در تهران ارسال دارند.
ماده ۴ – امور مالی سازمان مکلف است ضمن اعمال کنترلهای لازم درآمدهای وصولی و وجوه انتقالی به حساب خزانه را در حسابهای ماهانه مربوطه منظور نماید.
ماده ۵ – خزانه مکلف است بنا به درخواست ذیحسابان سازمان معادل ۵۰% از درآمدهای واریز شده به حساب تمرکز وجوه موضوع ماده ۴ این آییننامه را بهحساب پرداخت سازمان که به همین منظور از طریق خزانه نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران افتتاح شده یا میشود منتقل نماید، برداشت از این حساب باامضاء مشترک سرپرست سازمان یا مقام مجاز از طرف ایشان و ذیحسابان سازمان مجاز میباشد. وجوه مذکور برای انجام تعمیرات ساختمانی و تأسیسات اماکن ورزشی و اداره امور جاری ورزشگاهها و بر اساس موافقتنامه متبادله فنی مابین سازمان تربیت بدنی و سازمان برنامه و بودجه قابل مصرف میباشد.
تبصره – استخدام رسمی و پیمانی از محل اعتبارات مزبور مجاز نمیباشد.
ماده ۶ – سهم هر یک از ادارات کل تربیت بدنی استانها و واحدهای تابعه از محل وجوه واریز شده به حساب پرداخت موضوع این آییننامه بنا به تشخیص و دستور سرپرست سازمان یا مقام مجاز از طرف ایشان تعیین و وجه آن از طریق ذیحساب سازمان به صورت تنخواهگردان به حساب بانکی ادارات ذیربط کهتوسط خزانه به همین منظور افتتاح شده یا میشود واریز خواهد شد. برداشت از حسابهای مذکور به امضاء رئیس اداره کل تربیت بدنی استان یا ادارات تربیتبدنی شهرستانها مسئول امور مالی واحد مذکور مجاز خواهد بود.
تبصره – مسئولان امور مالی ادارات تربیت بدنی شهرستانها موظفند اسناد هزینههای انجام شده هر ماه را پس از امضاء خود و رئیس اداره مربوطه همراه با اصل مدارک و نماینده اسناد مربوطه جهت واریز تنخواهگردان حداکثر تا پایان ماه بعد به اداره کل تربیت بدنی استانهای مربوطه ارسال دارند و ادارات کل تربیت بدنی استانها موظفند اسناد واصله از شهرستانهای تابعه و مرکز استان را رسیدگی و پس از امضاء نماینده اسناد مربوطه همراه با اسناد واصله از شهرستانهای تابعه واسناد مربوطه به مرکز استان که به امضاء سرپرست اداره کل و مسئول امور مالی واحد مزبور رسیده باشد جهت واریز تنخواهگردان حداکثر تا پایان ماه بعد بهمدیریت امور مالی سازمان در تهران ارسال دارند.
ماده ۸ – ذیحساب سازمان مکلف است کلیه اسناد هزینههای انجام شده در سازمان مرکزی و اسناد هزینه و نماینده اسناد واصله از استانها را رسیدگی و پس از امضاء خود و سرپرست سازمان یا مقام مجاز از طرف ایشان به هزینه قطعی منظور نماید.
ماده ۹ – لزوم انجام هزینه برای تعمیرات ساختمانی باید وسیله مدیریت فنی و مهندسی و هزینههای تأسیسات اماکن ورزشی و امور جاری ورزشگاهها توسط ادارات کل تربیت بدنی مربوطه یا سرپرست مجموعهها تائید شود.
ماده ۱۰ – این آییننامه از سال ۱۳۶۳ قابل اجراء میباشد.
میرحسین موسوی – نخستوزیر