هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۶۶.۷.۱۹ بنا به پیشنهاد شماره ۱۱.۶۷۴۷ مورخ ۱۳۶۵.۱۱.۵ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که با همکاری وزارتخانههای سپاه – دفاع – جهاد و سازمان تبلیغات اسلامی تنظیم گردیده، به استناد بند ۶ تبصره ۱ ماده واحده قانون ممنوعیت وزارتخانهها و موسسات و شرکتهای دولتی از چاپ و انتشار نشریات غیرضرور مصوب ۶۵.۷.۲۹ مجلس شورای اسلامی، آییننامه اجرایی تبلیغات مربوط به جبهه و جنگ را به شرح زیر تصویب نمودند.
ماده ۱ – موضوعات مورد نظر در انتشارات مربوط به جبهه و جنگ به قرار زیر است.
الف – امور مربوط به جذب و اعزام نیروهای مورد نیاز جبههها و کمکهای مردمی.
ب – امور تبلیغی مخصوص رزمندگان و افراد مستقر در جبههها.
ج – عملیات روانی در مناطق آزاد شده، برون مرزی، در مناطق پشت جبهه.
ه – انعکاس پیروزیها و تحلیل و تشریح مسائل جنگ (در جهت توجیه و تنویر افکار عمومی).
و – ثبت وقایع جنگ و انتقال فرهنگ جبهه به پشت جبهه.
ز – تبلیغات مربوط به جنگ در خارج از کشور.
ح – تجلیل از عملیاتها و فرماندهان شهید.
ماده ۲ – ارگانها و نهادهایی که علاوه بر مرازک مذکور در “قانون ممنوعیت…” مجاز هستند در زمینه انتشارات مربوط به جبهه و جنگ اقدام نمایند، با تعیین حدود و اختیارات به قرار زیر میباشند.
الف – واحد تبلیغات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران و وزارت دفاع در ارتباط با مفاد بندهای، “الف، ب””ج”، “د”، “ه”، ح ماده اول.
ب – وزارت جهاد سازندگی در ابتطا با مفاد بندهای “الف” و “ب” ماده اول.
ج – ستاد تبلیغات جنگ شورایعالی دفاع در ارتباط با مفاد بندهای “ج”، “ه”، “و”، “ز” ماده اول.
تبصره ۱.
جلسات کمیسیون حداکثر دو (۲) هفته یک بار در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل میشود.
تبصره ۲.
جلسات و تصمیمات کمیسیون با حضور و با رأی اکثریت اعضاء معتبر بوده و نتیاج حاصله از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جهت اجرا به دستگاههای عضو ابلاغ میگردد.
تبصره ۳.
نهادها و ارگانهای عضو موظفند در زمینه انتشارات مربوط به جبهه و جنگ، بر اساس حدود اختیارات خود و با هماهنگی قبلی در کمیسیون اقدام نمابند.
ماده ۴ – مراکزی که به انجام تبلیغات جبهه و جنگ مجازند بایستی پنج نسخه از کلیه اثار منتشر خود را با ذکر دقیق تیراژ در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دهند.
تبصره ۱.
بهای نشریات و جزوات مورد نظر (مربوط و به تبلیغات جبهه و جنگ) با هماهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعیین و پس از فروش، به حساب درآمد عمومی کشور واریز خواهد شد.
ماده ۵ – مسئولیت نظارت بر اجرای مفاد این آییننامه به عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و در صورت مشاهده تخلف بر اساس تبصره ۴ ماده واحده “قانون فوقالذکر اقدام خواهد شد.
ماده ۶ – هر گونه تصویبنامه یا آییننامهای که مغایر با این آییننامه باشد از تاریخ تصویب این آییننامه از درجه اعتبار ساقط میباشد.
میرحسین موسوی – نخستوزیر