۹۹/۱۴ – ۲۷/۵/۱۳۷۸
شورای عالی اداری در هشتاد و سومین جلسه مورخ ۱۳/۵/۱۳۷۸، در اجرای بند (۲) بخشنامه شماره ۵۶۴۵ مورخ ۱۴/۲/۱۳۷۸ رئیس جمهور مبنی بر تنظیم نحوه مشارکت موثر دستگاههای استانی در زمینه تحول نظام اداری و تبصره ۱ مصوبه شماره ۲۰۵۶/۱۲/۱ مورخ ۱۹/۲/۱۳۷۷ شورا، به پیشنهاد سازمان امور اداری و استخدامی کشور ترکیب اعضاء، وظایف و اختیارات «ستاد برنامهریزی تحول اداری استان» را به شرح ذیل تصویب نمود:
۱- در کلیه استانهای کشور به منظور راهبری، برنامهریزی و ایجاد هماهنگی در اجرای طرحها و برنامههای مصوب شورای عالی اداری و ستاد برنامهریزی تحول اداری کشور «ستاد برنامهریزی تحول اداری استان» با ترکیب ذیل تشکیل میشود:
- استاندار به عنوان رئیس ستاد
- معاون برنامهریزی و اداری و مالی استانداری
- رئیس سازمان برنامه و بودجه استان
- نماینده سازمان امور اداری و استخدامی کشور
- پنج نفر از مدیران کل دستگاههای اصلی استان (از بخشهای فرهنگی – آموزشی، امور عمومی، امور اجتماعی، امور زیربنایی، امور تولیدی) به پیشنهاد استاندار و تصویب کمیته برنامهریزی استان.
- دو نفر صاحبنظر در مسایل مدیریت و فنآوری اطلاعات، به پیشنهاد استاندار و تایید ستاد برنامهریزی تحول اداری کشور.
تبصره) معاون برنامهریزی و اداری و مالی استانداری، مسئولیت دبیرخانه ستاد برنامهریزی تحول اداری استان را به عهده داشته، رابط ستاد برنامهریزی تحول اداری استان با ستاد برنامهریزی تحول اداری کشور خواهد بود.
۲- وظایف و اختیارات ستاد برنامهریزی تحول اداری استان:
- برنامهریزی اجرای طرحها و برنامههای مصوب شورای عالی اداری، ستاد برنامهریزی تحول اداری کشور و شوراها یا کمیسیونهای تحول اداری دستگاههای اجرایی.
- راهبری و ایجاد هماهنگی لازم در اجرای طرحها و برنامههای مصوب در دستگاههای اجرایی استان
- ایجاد زمینه خلاقیت، نوآوری و ابتکار و جلب مشارکت کارکنان دستگاههای اجرایی استان و ایجاد انگیزه لازم در افزایش کارآیی و بهرهوری دستگاهها از طریق استقرار نظام پیشنهادها و ارائه اندیشههای نو در دستگاههای اجرایی استان.
- بررسی و تعیین ضوابط و معیارهای لازم در جهت بهینه سازی ساختار و ترکیب و توزیع نیروی انسانی دستگاههای اجرایی استان با مشارکت دستگاههای اجرایی جهت ارائه به سازمان امور اداری و استخدامی کشور.
- ایجاد زمینه مشارکت میان دستگاهی در اجرای طرحهای استانی در زمینه تحول اداری.
- تلاش در جهت جلب مشارکت مردمی و واگذاری امور و وظایف به بخش غیر دولتی براساس مصوبات شورای عالی اداری در سطح استان.
- نظارت و پیگیری اجرای تصمیمات شورای عالی اداری، ستاد برنامهریزی تحول اداری و شوراها یا کمیسیونهای تحول اداری دستگاهها در سطح استان.
- تلاش در جهت تقویت و توسعه منطقی واحدها و نهادهای تصمیمگیر استانی.
- پیگیری و شناسایی طرحها و برنامههای موفق تحول اداری در سطح استان و بررسی امکان تعمیم و گسترش آنها به سایر استانها و پیشنهاد آن به ستاد برنامهریزی تحول اداری کشور به همراه گزارش توجیهی و مستندات لازم.
- برنامهریزی و برگزاری همایشهای توجیهی، ترویجی و آموزشی استانی با هماهنگی ستاد برنامهریزی تحول اداری کشور.
- همکاری و مشارکت با دبیرخانه ستاد برنامهریزی تحول اداری کشور در ابعاد مختلف در خصوص برنامه ایجاد عزم ملی برای تحول اداری.
- تهیه گزارشهای ادواری جهت انعکاس به دبیرخانه ستاد برنامهریزی تحول اداری کشور و شورا یا کمیسیون تحول اداری دستگاه ذیربط.
- ایجاد ارتباط و ارائه خدمات اطلاعرسانی در رابطه با سازمانهای محلی، رسانهها و مردم.
۳- ستاد برنامهریزی تحول اداری استان میتواند برای انجام بررسیها و مطالعات کارشناسی در زمینه وظایف محوله و هماهنگی برنامههای خود نسبت به تشکیل کمیتههای فرعی اقدام نماید. ترکیب اعضاء و وظایف هر یک از کمیتههای فرعی توسط ستاد برنامهریزی تحول اداری استان تعیین میگردد.
۴- مسئولیت اجرای این مصوبه به عهده استانداران است و دبیرخانه شورای عالی اداری گزارش پیشرفت کار را به صورت دورهای به شورای عالی اداری ارائه مینماید.
محمد باقریان
معاون رئیس جمهور و دبیر شورای عالی اداری