آیین‌نامه اجرایی جزء (۲) بند (الف‌) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۳۸۳ کل کشور

تاریخ تصویب: ۱۳۸۳/۰۲/۳۰
تاریخ انتشار: ۱۳۸۳/۰۳/۱۱

شماره‌ : ۱۱۱۵۳ت۳۰۶۵۰ه
تاریخ : ۱۳۸۳.۰۳.۰۹

هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۸۳.۲.۳۰ بنا به پیشنهاد شماره ۱۰۱.۲۲۷۴۵ مورخ ۱۳۸۳.۲.۱۹ سازمان‌ مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و به استناد جزء (۲) بند “الف‌” تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۳۸۳ کل کشور، آیین‌نامه‌ اجرایی بند یادشده را به شرح زیر تصویب نمود:


۱ ـ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان می‌تواند حداکثر به میزان ده درصد (۱۰%) از اعتبارات تملک‌ دارایی‌های سرمایه‌ای استانی مندرج در پیوست شماره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۸۳ کل کشور را به منظور تکمیل‌ پروژه‌های نیمه تمام که بخشی از اعتبارات آن توسط مردم تأمین شده باشد اختصاص دهد.

تبصره ۱ ـ اختصاص اعتبار برای فصول ساختمانها و تأسیسات دولتی و تأمین مسکن از محل اعتبارات‌ موضوع این آیین‌نامه ممنوع است‌.

تبصره ۲ ـ اختصاص اعتبار برای تکمیل پروژه‌هایی که بخشی از اعتبارات مورد نیاز آنها از طریق زکات تأمین‌ شده باشد، بلامانع است‌.

۲ ـ سهم فصول‌، برنامه‌ها و شهرستانهای استان از محل اعتبارات موضوع این آیین‌نامه‌، بنا به پیشنهاد سازمان‌ مدیریت و برنامه‌ریزی استان و تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تعیین می‌شود.

۳ ـ فرمانداران موظفند فهرست پروژه‌های موضوع این آیین‌نامه را پس از تصویب در کمیته برنامه‌ریزی‌ شهرستان مربوط همراه با اطلاعات کامل شامل میزان خودیاری‌، میزان کل اعتبار مورد نیاز و تأیید دستگاه اجرایی‌ مربوط‌، به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ارایه نمایند. پروژه‌های تصویبی در چارچوب سهم اعتبارات هر شهرستان به دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط ابلاغ می‌شود تا با رعایت ضوابط این آیین‌نامه و در قالب موافقتنامه‌های‌ مبادله شده به مصرف برسد.

۴ ـ اعتبارات موضوع این آیین‌نامه به پروژه‌های نیمه تمامی که خودیاری مردمی آنها به صورت منقول‌، غیرمنقول‌، نقدی و غیرنقدی در روستاها و مناطق عشایری حداقل ده درصد (۱۰%) و در شهرهای دارای کمتر ازپنجاه هزار نفر جمعیت حداقل سی درصد (۳۰%) و در شهرهای دارای بیشتر از پنجاه هزار نفر جمعیت حداقل‌ پنجاه درصد (۵۰%) باشد، اختصاص می‌یابد.

تبصره ۱ ـ [اصلاحی ۱۳۸۳/۶/۱۵]
تأمین اعتبار برای تکمیل پروژه‌های آموزشی و ورزشی که توسط خیرین اجرا گردیده‌اند، در اولویت قرار دارد.

تبصره ۲ ـ تأمین اعتبار برای پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالاتر و پروژه‌هایی که میزان خودیاری آن بیشتر می‌باشد با تشخیص کمیته برنامه‌ریزی شهرستان در اولویت می‌باشد.

۵ ـ خودیاری غیرنقدی توسط دستگاه اجرایی ذی‌ربط یا دفتر فنی استانداری بر اساس آخرین فهرست بهای‌سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور تقویم ریالی شده و در موافقتنامه درج می‌شود.

این آیین‌نامه از تاریخ تصویب قابل اجرا می‌باشد.

محمدرضا عارف – معاون اول رییس‌جمهور