۸۰۲۷۰/ت۳۳۸۳۳هـ – ۱۳۸۴/۱۲/۳
هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۸۴/۱۰/۱۸ بنا به پیشنهاد شماره ۱۰۵۳۴۰/۱۰۱ مورخ ۱۴/۶/۱۳۸۴ سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و به استناد بند “ث” تبصره (۷) قانون بودجه سال ۱۳۸۴ کل کشور، آییننامه اجرایی تبصره یادشده را به شرح زیر تصویب نمود:
ماده ۱ ـ به منظور گسترش بازار صادرات و افزایش سهم جمهوری اسلامی ایران در زمینه صدور کالا، خدمات فنی و مهندسی، جذب منابع و سرمایه گذاری خارجی و انتقال فناوری پیشرفته، به وزیر امورخارجه اجازه داده می شود در سقف اعتبار مورد اشاره در بند “ث” تبصره (۷) قانون بودجه سال ۱۳۸۴ کل کشور و براساس مواد این آییننامه عمل نماید.
ماده ۲ ـ وزارت امورخارجه می تواند برای انجام امور مطالعاتی و پژوهشی جهت تدوین استراتژی روابط اقتصادی و یافتن راهکارهای عملی جهت شناسایی ظرفیتها و امکانات اقتصادی کشورهای هدف، با اشخاص حقیقی و حقوقی با رعایت قوانین و مقررات مربوط قرارداد منعقد نماید.
حق الزحمه قراردادهای تحقیقاتی و پژوهشی و نیز برگزاری دوره های آموزشی با رعایت مقررات مربوط از محل اعتبار موضوع بند “ث” تبصره (۷) قانون بودجه سال ۱۳۸۴ کل کشور پرداخت میشود.
ماده ۳ – به منظور افزایش سطح بهرهوری، وزارت امورخارجه نسبت به تدوین و اجرای برنامههای کوتاه مدت و پودمانی آموزشی جهت تربیت نیروی انسانی موردنیاز در امر تجارت جهانی و بالا بردن توان علمی و تجربی آنان از جمله در زمینه های تعامل با اقتصاد جهانی و پیوستن به سازمان تجارت جهانی (WTO) با مشارکت و همکاری دستگاههای ذیربط اقدام مینماید.
حق الزحمه قراردادهای تحقیقاتی و پژوهشی ونیز برگزاری دوره های آموزشی با رعایت مقررات مربوط از محل اعتبار موضوع بند (ث) تبصره (۷) قانون بودجه سال ۱۳۸۴ کل کشور پرداخت می شود .
ماده ۴ ـ حداکثر تا ده درصد (۱۰%) اعتبار موضوع این آییننامه جهت تشویق کارکنان مؤثر واحدهای صف و ستادی که نقش برجسته و فوق العاده ای در انجام رایزنیهای ویژه اقتصادی، بازاریابی کالاهای غیرنفتی، واگذاری پروژه های خدمات فنی و مهندسی به شرکتهای ایرانی در کشورهای دیگر، انتقال تکنولوژی خارجی و جذب منابع و صرفه جویی اقتصادی داشته اند، اختصاص می یابد.
این مبالغ با رعایت قوانین و مقررات مربوط تخصیص یافته و پرداخت می شود.
وزیر امورخارجه مسؤول حسن اجرای این تصویبنامه خواهد بود.
پرویز داودی
معاون اول رئیس جمهور