۱۱۳۵۹/ت۳۴۸۱۳هـ – ۱۳۸۵/۲/۹
هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۸۵/۱/۱۶ بنا به پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و تأیید شورای عالی بیمه خدمات درمانی کشور و به استناد بند “ج” تبصره (۱۵) قانون بودجه سال ۱۳۸۵ کل کشور، آییننامه اجرایی بند یادشده را به شرح ذیل تصویب نمود:
ماده ۱ـ بیمه درمانی مکمل موضوع بند “ج” تبصره (۱۵) قانون بودجه سال ۱۳۸۵ کل کشور شامل بازنشستگان، از کار افتادگان و وظیفهبگیران کشوری و لشگری و عائله تحت تکفل ایشان حداکثر تا چهارنفر می باشد.
تبصره ـ سایر افراد تحت تکفل و سرپرستی شخص بیمهشده مازاد بر چهار نفر که دارای دفترچه بیمه درمان میباشند، مشروط برآنکه حق سرانه بیمه مکمل درمان را به طور کامل پرداخت کنند، میتوانند از خدمات بیمه مکمل استفاده کنند.
ماده ۲ـ سازمانهای بازنشستگی کشوری و لشگری موظفند در چارچوب اصول و موازین این آییننامه و با رعایت مفاد تصویبنامه شماره ۳۴۸۵/ت۲۸۰۶۶هـ مورخ ۲/۲/۱۳۸۳، موضوع “ضوابط مربوط به حداقل شمول و سطح خدمات پزشکی و دارو و لیست خدمات فوق تخصصی مشمول بیمههای مضاعف (مکمل)” و صرفه و صلاح دولت براساس مفاد تبصره ماده (۶) قانون بیمه همگانی خدمات درمانی کشور- مصوب۱۳۷۳- اقدام کنند.
ماده ۳ـ سازمانهای بازنشستگی کشوری و لشگری موظفند برای تأمین هزینههای مربوط به حق سرانه بیمه مکمل درمان حسب مورد به صورت رقم ثابت و یا درصدی، از حقوق بازنشستگان با توافق آنان اخذ کنند. سهم دولت از حق سرانه بیمه مکمل درمان در هر حال نباید حداکثر از پنجاه درصد حق سرانه بیمه همگانی درمانی بیشتر باشد.
ماده ۴ـ سازمانهای بازنشستگی کشوری و لشگری موظفند ضمن نظارت بر حسن اجرای قرارداد منعقد شده با شرکتهای بیمه، در مقاطع زمانی سه ماهه، عملکرد اجرایی خود را به سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و وزارت رفاه و تأمین اجتماعی گزارش کنند.
سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور نسبت به تخصیص اعتبارات براساس گزارش عملکرد یادشده اقدام خواهد نمود.
پرویز داودی
معاون اول رئیس جمهور