ماده ۱ – وزارت دارائی مکلف است از تاریخ تأسیس بانک ساختمانی منتهی تا یک ماه عملیات زیر را انجام دهد:
الف – کلیه وجوه حاصله از فروش اراضی یوسف آباد و آنچه از ۵ % پرداختی صاحبان اراضی که تا این تاریخ مصرف نشده است و آنچه از سود متعلقه بمعاملات اقساطی را که تاکنون وصول شده پس از وضع ۶ میلیون ریال بابت بهای یوسف آباد نقداً و کلیه قبوض اقساطی را که هنوز وصول نشده عیناً ببانک مزبور تحویل نماید.
ب – سهمی دولت از قنات یوسف آباد را ببانک ساختمانی منتقل نماید.
ج – بقیه اراضی یوسف آباد را که تا تاریخ پنجم بهمن ابلاغ واگذاری آن بنام کارمندان دولت صادر نشده است با کلیه سوابق و پرونده های مربوطه ببانک ساختمانی منتقل نماید.
تبصره – بانک ساختمانی قائم مقام قانونی وزارت دارائی است که نسبت بصدور قباله بنام صاحبان آن و رفع اشکال و اختلاف بین کارمندان دولت و وصول اقساط بدهی صاحبان اراضی اقدام نماید کلیه سوابق امور مربوطه باراضی یوسف آباد به بانک ساختمانی تحویل خواهد شد.
ماده ۲ – کلیه وجوه دریافتی از وزارت دارائی طبق ماده یک این قانون و سود معاملات اقساطی و حق الشرب وصولی و ۵ % پرداختی صاحبان اراضی و بهای حاصله از فروش بقیه اراضی که در اختیار بانک قرار میگیرد توسط بانک منحصراً بمصرف تأمین آب کافی برای کلیه قطعات یوسف آباد و نهرکشی یا لوله کشی و جدول سازی و تسطیح و اسفالت خیابان ها و تهیه برق و ساختمان اماکن عمومی از قبیل مسجد – دبستان – دبیرستان – پست – بهداری – بیمارستان و سایر عملیات عمرانی کوی مزبور خواهد رسید.
ماده ۳ – وزارت دارائی و وزارت کشاورزی مأمور اجرای این قانون میباشند.
قانون فوق که مشتمل بر ۳ ماده و یک تبصره است در جلسه یکشنبه چهاردهم بهمن ماه یکهزار و سیصد و سی و پنج به تصویب مجلس شورای ملی رسید.
رئیس مجلس شورای ملی – رضا حکمت
قانون فوق در جلسه ۳ /۴ /۱۳۳۴ بتصویب مجلس سنا رسیده است.