شرایط واگذاری سهام قابل واگذاری متعلق به دولت به سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری

تاریخ تصویب: ۱۳۷۴/۱۲/۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳۷۴/۱۲/۲۶
دسته:

شماره ۱۵۵۱۷/ت۱۶۳۹۱ – ۲۶/۱۲/۱۳۷۴

هیات وزیران در جلسه مورخ ۲۰/۱۲/۱۳۷۴ براساس پیشنهاد مورخ ۲۹/۱۱/۱۳۷۴ کمیسیون موضوع بند “ز” تبصره (۱۰) قانون بودجه سالهای ۱۳۷۴ و ۱۳۷۵ کل کشور و توافق نهایی سازمانهای تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی با وزارت صنایع (سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و سازمان صنایع ملی) و به استناد بند “ز” یادشده تصویب نمود:

سهام قابل واگذاری متعلق به دولت و سازمانهای وابسته به دولت در شرکتهای مندرج در فهرست پیوست با شرایط زیر به سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری واگذار می شود.

۱ ـ قیمت سهام قابل واگذاری توسط دستگاه فروشنده سهام، در چهارچوب ماده (۵) آیین نامه اجرایی قانون نحوه واگذاری سهام دولتی ـ موضوع تصویبنامه شماره ۷۲۰۱۵/ت۴۳۱هـ مورخ ۲۹/۱۱/۱۳۷۳ هیات وزیران و توافق طرفین انجام می گیرد.

۲ ـ چگونگی پرداخت بهای معامله به ترتیب زیر خواهد بود:
الف: ۶۰% بهای سهام به صورت نقد به هنگام معامله پرداخت می شود.
ب : ۴۰% بهای سهام بابت تسویه باقی مانده مطالبات سازمانهای تامین اجتماعی و بازنشستگی کشوری از دولت به حساب فی مابین خزانه داری کل و دستگاه فروشنده بابت بدهی به خزانه منظور می گردد.

۳ ـ نقل و انتقال سهام از فروشنده به خریدار پس از دریافت بخش نقدی سهام انجام می پذیرد.

۴ ـ پس از توافق قیمت، سازمانهای فوق الذکر موظفند حداکثر ظرف یک ماه نسبت به پرداخت بخش نقدی سهام اقدام نمایند. در غیر این صورت دستگاه واگذارنده مجاز به واگذاری سهام به متقاضیان دیگر می باشد.

۵ ـ معادل ارزش روز سهام کارخانجات به شرح پیوست این تصویبنامه در صورتی که از محل بودجه عمومی دولت در آنها سرمایه گذاری شده باشد، بابت مطالبات خزانه داری کل ناشی از اجرای طرحهای عمرانی (سرمایه گذاری ثابت) انتفاعی موضوع ماده (۳۲) قانون برنامه و بودجه کشور ـ مصوب ۱۳۵۱ ـ و یا سایر مطالبات به حساب خزانه منظور می شود و به همان میزان مطالبات مذکور تسویه شده تلقی می گردد.

حسن حبیبی
معاون اول رییس جمهور


فهرست شرکتهای قابل واگذاری به سازمانهای تامین اجتماعی و بازنشستگی کشوری

درصد قابل واگذاری
۱- ایران یاسا ۵۷
۲- پارس الوان ۷/۲۵
۳- فرش اکباتان ۵/۴۸
۴- داروسازی زهراوی ۲۳
۵- سرم سازی شهید قاضی ۲۳
۶- فرش گیلان ۳۷/۳۷
۷- خودرو لنت ایران ۵۴
۸- کاشی پارس ۴/۲۷
۹- غنچه پرور ۲۰
۱۰- ایران خودرو ۱۰
۱۱- سیمان سپاهان ۱۰
۱۲- نورد و لوله اهواز ۱۰
۱۳- رنا(عام) ۱۰
۱۴- لوله و ماشین سازی ایران ۴۸