اصلاح ماده سوم تصویبنامه مربوط به اجازه صدور خشکبار

تاریخ تصویب: ۱۳۲۰/۱۰/۱۷
شماره ثبت: 14828/1174 - ۱۳۲۰/۱۰/۱۸
تاریخ انتشار: ۱۳۲۰/۱۰/۱۸

هیئت وزیران در جلسه ۱۷ دیماه ۱۳۲۰ بر طبق پیشنهاد شماره (۴۷۷۳ص /۵۱۵۲۷) مورخ ۱۵ /۱۰ /۲۰ وزارت اقتصاد و بازرگانی تصویب نمودند در مقررات مربوط به اجازه صدور خشکبار ماده سوم تصویبنامه شماره (۲۲۳۰) مورخ ۱۷/۳/۷ [یافت نشد] بطریق زیر تغییر داده شود.

ماده سوم- کسانی که منفردا داوطلب تهیه و صدور خشکبار هستند باید واجد شرایط زیر باشند.
الف – دارای پانصد هزار ریال سرمایه بوده و متعهد شوند در هر سال لااقل معادل نصف این مبلغ خشکبار تهیه و صادر کنند.
ب- وسائل تهیه خشکبار را مطابق اصول فنی بترتیبی که از طرف وزارت کشاورزی معین میشود دارا بوده و یا متعهد شوند محصولات صدوری را از موسساتیکه وسائل تهیه آنرا دارا هستند خریداری نمایند و کلیه مقررات مربوط بطبقه بندی و بسته بندی که از طرف وزارت بازرگانی وضع شده یا میشود رعایت کنند.

تبصره ۱- صدور کالاهای زیر:
آلبالو خشک – آلو خشک – توت خشک – انجیر خشک- سیب و گلابی و به خشک- سنجد- بادام زمینی خارک- مویز- خرمای سبدی محصول سایر نقاط ایران باستثنای محصول خوزستان برای عموم آزاد بوده و محتاج بداشتن پروانه خشکبار نیست.

تبصره ۲- اشخاصی که بسفارش بازرگانان خارجی بخواهند از کالاهای خشکبار صادر نمایند در صورتیکه محصولات صدوری را از موسساتی که دارای وسایل فنی تهیه خشکبار هستند خریداری و در سیاهه فروش از طرف آن موسسات گواهی شده باشد که کالا از طرف آنها با رعایت کلیه مقررات مربوط بطرز تهیه و طبقه بندی و بسته بندی رعایت شده است وزارت اقتصاد و بازرگانی میتواند اجازه صدور بدهد.

دسته‌ها