اساسنامه سازمان توسعه و سرمایه گذاری پارک فناوری پردیس

تاریخ تصویب: ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
شماره ثبت: 19030/ت61235هـ - 1404/2/9
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۲/۲۲

هیئت وزیران در جلسه های ۱۴۰۳/۱/۱۵ و ۱۴۰۳/۴/۱۷ و ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ به پیشنهاد وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و به استناد تبصره (۳) ماده (۱۴) قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب ۱۴۰۱، اساسنامه سازمان توسعه و سرمایه گذاری پارک فناوری پردیس را به شرح زیر تصویب کرد:

اساسنامه سازمان توسعه و سرمایه گذاری پارک فناوری پردیس

ماده ۱ـ سازمان توسعه و سرمایه گذاری پارک فناوری پردیس که در این اساسنامه به اختصار «سازمان» نامیده می شود، وابسته به پارک فناوری پردیس بوده و دارای استقلال مالی و شخصیت حقوقی مستقل و در قالب شرکت در چهارچوب ماده (۱) قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور مصوب ۱۳۹۵ و این اساسنامه و با رعایت قوانین و مقررات مربوط، مطابق مصوبات هیئت امنای پارک و ماده (۱۴) قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب ۱۴۰۱ و به صورت خودگردان اداره می شود. صددرصد (۱۰۰%) مالکیت سازمان متعلق به پارک می باشد.

ماده ۲ـ هدف از تشکیل سازمان، کمک به تحقق اهداف، وظایف و مأموریت های پارک فناوری پردیس، که در این اساسنامه به اختصار «پارک» نامیده می شود، در حوزه های علمی، پژوهشی و فناوری و از طریق توسعه منابع مالی و مدیریت متمرکز و یکپارچه سرمایه گذاری ها، دارایی ها، اموال و موقوفات (با رعایت موازین شرعی) است.

ماده ۳ـ محل استقرار سازمان، شهرستان پردیس در استان تهران است و سازمان می تواند حسب مورد و نیاز، برای اجرای فعالیت های خود در راستای اهداف این اساسنامه، شعب یا نمایندگی هایی در تهران یا خارج از کشور منوط به تأیید هیئت امنای پارک و با رعایت قوانین و مقررات تأسیس نماید. هر یک از شعب و نمایندگی های ایجادشده می توانند در صورت تفویض اختیار، کلیه وظایف سازمان را در حوزه مأموریت سازمانی خود انجام دهند.

ماده ۴ـ سرمایه اولیه سازمان، مبلغ پانصد میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۵۰۰) ریال است که از محل منابع مالی پارک تأمین می شود. این سرمایه ظرف سه سال توسط پارک تأدیه می شود.

ماده ۵ ـ مدت فعالیت سازمان برای انجام فعالیت های مندرج در این اساسنامه نامحدود است.

تبصره ـ فعالیت سازمان در دوره های پنج ساله ارزیابی و به تأیید هیئت امنای پارک می رسد و در صورتی که عملکرد سازمان با اهداف تعیین شده در این اساسنامه مغایر تشخیص داده شود، نسبت به پیشنهاد انحلال آن به هیئت وزیران اقدام می شود.

ماده ۶ ـ وظایف، اختیارات و فعالیت های سازمان، در راستای اهداف مندرج در ماده (۲) این اساسنامه و ناظر به پارک با رعایت قوانین و مقررات، از جمله قانون اجرای سیاست های کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی مصوب ۱۳۸۶ که منافع و درآمد آن در راستای تجاری سازی فناوری و نوآوری هزینه شود، به شرح زیر است:

الف ـ مدیریت و بهره برداری از اموال و دارایی های پارک:

۱ـ مدیریت و بهره برداری از دارایی ها و درآمدها، موقوفات و منافع موقوفات (با رعایت موازین شرعی)، متصرفات، اموال منقول و غیرمنقول پارک و توسعه آن و دریافت هدایا و کمک های مردمی و جذب منابع مالی و سرمایه ای و موقوفات (با رعایت موازین شرعی) به منظور افزایش بهره وری و خلق ارزش افزوده اقتصادی و اداره متمرکز و یکپارچه سرمایه گذاری ها (از جمله سرمایه گذاری در فعالیت های آموزشی و پژوهشی در زمینه های علمی، فناوری و نوآوری و مراحل تجاری سازی طرح ها و فعالیت های فناورانه و دانش بنیان به صورت مستقیم و غیرمستقیم و سرمایه گذاری یا مشارکت در خرید، ایجاد، توسعه، راه اندازی و اداره واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی، بازرگانی، مالی، خدماتی و آموزشی به صورت مستقل یا با مشارکت بخش دولتی و خصوصی مربوط به پارک).

۲ـ مدیریت اموال و دارایی های مؤسسات انتفاعی و غیرانتفاعی وابسته به پارک با تأیید هیئت امنای پارک.

ب ـ توسعه منابع مالی از طریق:

۱ـ حمایت از انجام فعالیت های آموزشی، کارگاهی، آزمایشگاهی، اداری و خدماتی انتفاعی و غیرانتفاعی، حمایت از ایجاد انجمن، کانون، بنیاد علمی و فرهنگی با استفاده از نام و سایر حقوق مادی و معنوی پارک به صورت مستقل یا با مشارکت سایر مؤسسات دولتی، خصوصی و غیرانتفاعی.

۲ـ درآمدزایی از طریق کارگزاری فناوری و نوآوری پارک با مشارکت شرکت های
دانش بنیان و واحدهای فناور در ارتقای بهره وری و کیفیت پیونددهی و توسعه شبکه، ارتقای توانمندی فناورانه، ارتقای مهارت های تأمین مالی، توسعه بازار و سرمایه انسانی سایر خدمات فنی، مالی، اداری، آموزشی، اطلاع رسانی، بازرگانی و مشاوره ای.

۳ـ اقدام به خرید یا تحصیل هرگونه حق مالکیت معنوی از قبیل اختراع و علائم تجاری یا پروانه و امتیاز و مانند آن و به ثبت رساندن علائم تجاری و استفاده از علائمی که به طور مستقیم برای انجام امور سازمان مفید باشد.

۴ـ انجام و ارایه عملیات و خدمات مورد نیاز مؤسسات و شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور عضو پارک در کلیه زمینه ها اعم از فنی، مالی، اداری، خدماتی، آموزشی، اطلاع رسانی، بازرگانی و مشاوره ای.

۵ ـ ساماندهی و پشتیبانی از توسعه کارآفرینی، ایجاد کسب و کار، تأمین منابع مالی، توسعه فناوری، بهبود روش های تولید یا ارائه خدمت، ارتقای بهره وری و کیفیت و رعایت ضوابط زیست محیطی در مؤسسات و شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور عضو پارک و فراهم آوردن سازوکار لازم برای پشتیبانی از فعالیت های مخاطره پذیر.

۶ ـ پشتیبانی از تشکیل شرکت های دانش بنیان، فناور و خلاق، نهادهای مالی و سرمایه گذاری بین مؤسسات و شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور عضو پارک، دانشگاه ها، توسعه شبکه ها، خوشه های نوآوری/ فناوری/ صنعتی و توسعه مراکز اطلاع رسانی و تجارت الکترونیک برای آنها.

۷ـ پشتیبانی از توسعه بازار و همکاری های فنی، اقتصادی و فناوری بین مؤسسات و شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور عضو پارک با سایر کشورها.

۸ ـ اخذ هرگونه اعتبار، وام، کمک بلاعوض، تسهیلات و جلب مشارکت مالی و اعتباری حسب مورد از بانک ها، صندوق های تخصصی و مؤسسات مالی و اعتباری داخلی و خارجی و سازمان ها و نهادهای بین المللی تخصصی.

۹ـ انجام هرگونه فعالیت در راستای کمک به انجام وظایف کارفرمایی پارک اعم از مطالعات، احداث، اجرا، واگذاری، به صورت مستقل یا مشارکت با اشخاص حقیقی و حقوقی و یا سازمان های داخل یا خارج کشور جهت امور توسعه فناوری و نگهداشت و توسعه زیرساخت های اصلی و فرعی پارک مانند ایجاد نیروگاه برق تجدیدپذیر، شبکه برق فشار متوسط و ضعیف، شبکه آبرسانی و جمع آوری فاضلاب، شبکه گاز، شبکه تار (فیبر) نوری، شبکه اینترنت و سایر شبکه های ارتباطی بهره برداری از مرحله (فاز)های توسعه پارک و اماکن و ساختمان ها اعم از پژوهشی، فناوری، اداری، تجاری، مسکونی، ورزشی، تفریحی، مذهبی و غیره عضو پارک از جمله انجام مطالعات جامع نیازسنجی، طراحی، اجرا، ساخت، نظارت، مدیریت پیمان و پیمانکاری.

ماده ۷ـ سازمان دارای ارکان زیر است:

۱ـ مجمع عمومی.

۲ـ هیئت مدیره.

۳ـ مدیرعامل.

۴ـ بازرس (حسابرس).

ماده ۸ ـ مجمع عمومی سازمان از افراد زیر تشکیل می شود:

۱ـ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور (رئیس مجمع).

۲ـ وزیر امور اقتصادی و دارایی یا نماینده وی با رعایت شرایط اسلام، ایمان، وثاقت و امانت و دارا بودن تحصیلات عالی و تخصص در زمینه های مرتبط.

۳ـ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور یا نماینده وی با رعایت شرایط اسلام، ایمان، وثاقت و امانت و دارا بودن تحصیلات عالی و تخصص در زمینه های مرتبط.

۴ ـ رئیس پارک (نایب رئیس مجمع).

۵ ـ یکی از معاونین پارک به انتخاب رئیس پارک.

۶ ـ سه نفر فعال حوزه اقتصادی و یا پژوهش و فناوری به انتخاب هیئت امنای پارک با رعایت شرایط اسلام، وثاقت و امانت.

۷ـ یک نفر فعال حوزه اقتصادی و یا پژوهش و فناوری به انتخاب رئیس پارک با رعایت شرایط اسلام، وثاقت و امانت.

ماده ۹ـ مجمع عمومی عادی حداقل سالی یک بار برای تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان و عملکرد سازمان، تصویب صورت های مالی و بودجه سازمان و رسیدگی به سایر موضوعات مرتبط با اهداف سازمان و مذکور در دستور جلسه با رعایت قوانین و مقررات مربوط تشکیل خواهد شد.

ماده ۱۰ـ مجمع عمومی عادی با حضور اکثریت اعضا و مجمع عمومی فوق العاده با حضور حداقل پنج نفر از اعضا به شرط حضور رئیس مجمع در هر دو مجمع، رسمیت می یابد. تصمیمات مجمع عمومی عادی با اکثریت آرا و مجمع عمومی فوق العاده با حداقل دو سوم آرا اعضای مجمع معتبر است. دعوت مجمع عمومی عادی و فوق العاده با ذکر تاریخ و محل تشکیل و دستور جلسه، توسط رئیس مجمع عمومی یا رئیس هیئت مدیره به عمل می آید. دستورجلسه و سوابق مربوط به موضوعاتی که در دستور مجمع قرار دارد باید همراه دعوت نامه حداقل یک هفته قبل از تشکیل برای اعضای مجمع ارسال شود.

ماده ۱۱ـ وظایف و اختیارات مجمع عمومی عادی با رعایت قوانین و مقررات به شرح زیر است:

۱ـ بررسی و تصویب سیاست ها و خط مشی کلی سازمان و تصویب بودجه سالانه آن.

۲ـ رسیدگی و اتخاذ تصمیم نسبت به گزارش عملیات سالانه سازمان.

۳ـ اتخاذ تصمیم نسبت به ترازنامه و صورت حساب سود و زیان سازمان.

۴ـ تأیید تشکیلات اداری سازمان به پیشنهاد هیئت مدیره و ارائه آن به سازمان اداری و استخدامی کشور جهت تصویب.

۵ ـ بررسی و تصویب آیین نامه های مالی ـ معاملاتی سازمان براساس قوانین و مقررات مربوط.

۶ ـ تعیین حقوق و مزایای مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره.

۷ـ انتخاب بازرس (حسابرس) و تعیین حق الزحمه وی.

۸ ـ نظارت بر حسن اجرای اساسنامه و آیین نامه های سازمان.

۹ـ اتخاذ تصمیم راجع به اموری که طبق قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب ۱۴۰۱ و این اساسنامه و سایر ضوابط قانونی به عهده مجمع عمومی سازمان می باشد و در دستور جلسه مجمع عمومی سازمان قرار می گیرد.

ماده ۱۲ـ وظایف و اختیارات مجمع عمومی فوق العاده با رعایت قوانین و مقررات به شرح زیر است:

۱ـ اتخاذ تصمیم نسبت به افزایش یا کاهش سرمایه سازمان جهت طی مراحل قانونی.

۲ـ بررسی اصلاح یا تغییر مواد اساسنامه سازمان و پیشنهاد آن به هیئت امنای پارک جهت طی مراحل قانونی.

۳ـ اتخاذ تصمیم نسبت به انحلال سازمان و پیشنهاد آن به هیئت امنای پارک جهت طی مراحل قانونی.

ماده ۱۳ـ هیئت مدیره سازمان مرکب از پنج عضو اصلی شامل رئیس پارک یا معاون توسعه مدیریت و منابع (رئیس هیئت مدیره)، مدیرعامل (نایب رئیس) و سه نفر عضو حقیقی است که از بین اشخاص مسلمان، متخصص و متعهد، مورد وثوق و امانت دار انتخاب می شوند. سه نفر عضو حقیقی با حكم رئیس پارک برای مدت چهار سال انتخاب می شوند و پس از انقضای مدت تا زمانی که تجدید انتخاب به عمل نیامده است، در سمت خود باقی خواهند بود و انتخاب مجدد آنان برای دوره های بعد بلامانع است.

ماده ۱۴ـ جلسات هیئت مدیره با حضور اکثریت اعضا رسمیت می یابد و تصمیمات با اکثریت آرای موافق اعضای هیئت مدیره اتخاذ می شود.

ماده ۱۵ـ جلسات هیئت مدیره در هر موقع به دعوت رئیس هیئت مدیره یا مدیرعامل و حداقل هر ماه یک بار و به طور منظم تشکیل می شود. دستور جلسه یک هفته قبل از تشکیل جلسه توسط رئیس هیئت مدیره یا مدیرعامل برای اعضا ارسال می شود.

تبصره ۱ـ اداره جلسات هیئت مدیره سازمان با رئیس هیئت مدیره و در غیاب وی با نایب رئیس هیئت مدیره (مدیر عامل) می باشد.

تبصره ۲ـ در صورت پیشنهاد یا درخواست رئیس هیئت مدیره یا اعضا برای تشکیل جلسه، مدیرعامل موظف به بررسی و پیگیری تشکیل جلسه است.

ماده ۱۶ـ صورتجلسات هیئت مدیره با درج نظر اعضا ثبت و به امضای اعضای حاضر خواهد رسید. مسئولیت ابلاغ مصوبات هیئت مدیره با رئیس هیئت مدیره و پیگیری مصوبات بر عهده مدیرعامل می باشد. یک نسخه از مصوبات ظرف یک هفته از تاریخ تشکیل جلسه به دبیرخانه مجمع عمومی سازمان ارسال می شود.

ماده ۱۷ـ هیئت مدیره برای هرگونه اقدام و انجام هرگونه عملیات و معاملاتی که مربوط به موضوع فعالیت سازمان بوده و اتخاذ تصمیم درباره آنها صراحتاً در صلاحیت مجمع عمومی قرار نگرفته باشد با رعایت آیین نامه مالی ـ معاملاتی خود و قوانین و مقررات مربوط، دارای اختیارات کامل است. اختیارات هیئت مدیره در چهارچوب قوانین و مقررات به شرح زیر است:

۱ـ تهیه و تنظیم نمودار و تشکیلات تفصیلی و آیین نامه های مالی ـ معاملاتی به منظور پیشنهاد به مجمع عمومی.

۲ـ بررسی و تأیید افزایش یا کاهش بودجه سالانه جهت پیشنهاد به مجمع عمومی.

۳ـ بررسی و تأیید ترازنامه و صورت حساب سود و زیان سازمان برای ارائه به مجمع عمومی.

۴ـ بررسی و تأیید گزارش سالیانه عملیات سازمان و هر نوع گزارش و پیشنهاد که باید به مجمع عمومی تسلیم شود.

۵ ـ تصویب و اعمال دستورالعمل ها و روش های مناسب برای اداره امور سازمان و اجرای تصمیمات مجمع عمومی و تعیین حدود اختیارات هر یک از واحدهای سازمان با رعایت مقررات مربوط.

۶ ـ رسیدگی و اتخاذ تصمیم در مورد قراردادهایی که برابر آیین نامه معاملات سازمان باید به تصویب هیئت مدیره برسد.

۷ـ تصویب طرح های لازم جهت مسایل مربوط به بهبود و پیشرفت امور سازمان برای ارائه به مجمع عمومی.

۸ ـ اتخاذ تصمیم نسبت به خرید و فروش اموال منقول و غیرمنقول و همچنین اجاره آنها و هرگونه وسایلی که مورد نیاز سازمان باشد در حدود آیین نامه های مالی و معاملاتی.

۹ـ بررسی برنامه عملیات سالانه سازمان که از طرف مدیرعامل گزارش می شود و نظارت بر اجرای برنامه های جاری براساس خط مشی و هدف های سازمان.

۱۰ـ اتخاذ تصمیم درباره نحوه مدیریت سرمایه گذاری و مشارکت با بخش خصوصی یا دولتی و اخذ وام و اعتبار و سایر روش های تأمین منابع مالی به پیشنهاد مدیرعامل.

۱۱ـ پیشنهاد چگونگی استفاده از اندوخته های سازمان به مجمع عمومی با رعایت ضوابط مربوط.

۱۲ـ اجرای مصوبات مجمع عمومی.

۱۳ـ تهیه، تنظیم و پیشنهاد خط مشی و برنامه های عملیاتی سازمان به مجمع عمومی.

۱۴ـ اتخاذ تصمیم نسبت به تأسیس و یا انحلال شعب و یا نمایندگی های سازمان و پیشنهاد به مجمع عمومی.

۱۵ـ بررسی و تصویب پیشنهادهای مدیرعامل در خصوص آیین نامه های داخلی لازم برای اداره سازمان.

۱۶ـ اعطای کمک یا انتقال منابع از سازمان به پارک، از محل عواید و درآمدها.

۱۷ـ پیشنهاد صلح و سازش در دعاوی بین المللی به مجمع عمومی، اقامه دعوی در دعاوی داخلی و خارجی، صلح و سازش در دعاوی داخلی، ارجاع امر به داوری و تعیین داور در دعاوی داخلی با رعایت اصل یکصد و سی و نهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران جهت احقاق حقوق سازمان از طریق مراجع ذی صلاح و همچنین استرداد دعوی.

۱۸ ـ اتخاذ تصمیم نسبت به سفارشات و قراردادهای خارجی سازمان در چهارچوب آیین نامه مالی ـ معاملاتی.

۱۹ـ بررسی و پیشنهاد اصلاح یا تغییر مواد اساسنامه، کاهش یا افزایش سرمایه و انحلال سازمان به مجمع عمومی فوق العاده.

۲۰ـ انجام حسابرسی داخلی نسبت به عملیات معاملات، فعالیت ها، و مخارج سازمان و بازرسی در کلیه امور سازمان به نحوی که انجام این وظیفه نباید در امور اجرایی جاری سازمان خللی وارد آورد.

۲۱ـ بررسی و اتخاذ تصمیم در مورد مسایلی که رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل در
هیئت مدیره سازمان مطرح می نماید، مگر در مواردی که از وظایف مراجع صلاحیت دار دیگر باشد.

تبصره ـ هیئت مدیره می تواند به مسئولیت خود قسمتی از اختیارات خود را به مدیرعامل تفویض نماید.

ماده ۱۸ـ هیئت مدیره موظف است یک نسخه از صورت های مالی سازمان و گزارش هیئت مدیره را در مهلت مقرر به منظور رسیدگی و اظهارنظر برای بازرس (حسابرس) سازمان ارسال نماید.

تبصره ـ مبنای تهیه و تنظیم و ارائه صورت های مالی، استانداردهای لازم الاجرای حسابداری می باشد.

ماده ۱۹ـ مدیرعامل بالاترین مقام اداری و اجرایی سازمان می باشد که با حکم رئیس پارک منصوب شده و باید دارای حداقل مدرک کارشناسی و پنج سال سابقه فعالیت اقتصادی یا مدیریتی باشد. مدیرعامل در حدود قوانین و مقررات این اساسنامه مسئول اداره امور سازمان می باشد.

ماده ۲۰ـ وظایف مدیرعامل در چهارچوب قوانین و مقررات به شرح زیر است:

۱ـ اجرای مصوبات مجمع عمومی و هیئت مدیره.

۲ـ تهیه و تنظیم برنامه های اجرایی و عملیاتی، بودجه سالانه و صورت های مالی سازمان و ارائه آن به هیئت مدیره.

۳ـ اداره کلیه امور فنی، مالی، اداری و استخدامی سازمان.

۴ـ تهیه، تنظیم و پیشنهاد آیین نامه های مالی و معاملاتی سازمان.

۵ ـ تهیه، تنظیم و پیشنهاد تشکیلات تفصیلی سازمان.

۶ ـ تهیه و تنظیم قراردادها براساس آیین نامه های مالی و معاملاتی سازمان.

۷ـ نمایندگی قانونی سازمان در برابر مراجع قضایی و اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از داخلی یا خارجی با حق انتخاب وکیل و توکیل به غیر. وکیل باید از میان افراد موثق و امین انتخاب گردد.

۸ ـ طرح دعاوی و پیگیری شکایات از نهادها، سازمان ها، شرکت ها و افراد حقیقی و حقوقی از مجاری ذی ربط برای استیفای حقوق سازمان.

۹ـ عزل و نصب کلیه کارکنان سازمان، تعیین حقوق، دستمزد، پاداش، ترفیع و رسیدگی به تخلفات آنان در چهارچوب قوانین و مقررات و براساس آیین نامه های مصوب.

ماده ۲۱ـ کلیه قراردادها و اسناد تعهدآور و چک ها به امضای مدیرعامل و یکی از اعضای هیئت مدیره می رسد. مکاتبات اداری با امضای مدیرعامل خواهد بود.

تبصره ـ مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره می توانند حق امضای اسناد و اوراق مالی و تعهدآور را در شعب و واحدهای اجرایی به موجب دستورالعملی که به تصویب مجمع عمومی سازمان می رسد، حسب مورد به مسئولین شعب یا واحدهای اجرایی سازمان واگذار نمایند. این تفویض اختیار رافع مسئولیت تفویض کننده نخواهد بود.

ماده ۲۲ـ در صورت انقضای مدت مدیریت مدیرعامل، اقدامات وی حداکثر تا دو سال تا تعیین مدیرعامل جدید سازمان نافذ و معتبر است.

ماده ۲۳ـ سازمان دارای بازرس (حسابرس) است که با رعایت قوانین و مقررات مربوط و با تصویب مجمع عمومی از میان اشخاص مسلمان، متخصص، متعهد، مورد وثوق و امانت دار برای مدت یک سال انتخاب می شود و تا زمانی که جانشین وی انتخاب نشده است، به وظایف خود ادامه می دهد و انتخاب مجدد وی بلامانع است.

ماده ۲۴ـ سال مالی سازمان به استثنای سال اول تأسیس که از تاریخ ابلاغ این اساسنامه شروع و به اسفندماه همان سال ختم می شود، از اول فروردین هر سال شروع و در روز آخر اسفند همان سال به پایان می رسد.

ماده ۲۵ـ صورت های مالی سازمان باید با رعایت استانداردهای حسابداری تهیه و در موعد مقرر قانونی در اختیار بازرس (حسابرس) قرار داده شود.

ماده ۲۶ـ دفاتر سازمان، ترازنامه و حساب سود و زیان و گزارش عملیات و عملکرد سالانه سازمان حداقل (۴۵) روز قبل از تاریخ تشکیل اولین جلسه مجمع عمومی سالانه از طرف مدیرعامل در اختیار بازرس (حسابرس) گذاشته می شود.

ماده ۲۷ـ تا زمان تصویب آیین نامه مالی و معاملاتی سازمان در مجمع عمومی، کلیه امور مالی و معاملاتی سازمان در چهارچوب قوانین و مقررات، تابع تصمیمات پارک است.

ماده ۲۸ـ سازمان موظف است نسبت به تأمین و حصول درآمدهای حاصل از فعالیت های مشمول این اساسنامه، حداقل به میزان مجموع درآمدهای اختصاصی و بودجه های عمومی پارک در هر دوره، برنامه ریزی لازم را انجام دهد.

ماده ۲۹ـ هرگونه استخدام نیروی انسانی رسمی و پیمانی توسط سازمان ممنوع است.

تبصره ـ سازمان می تواند با رعایت قوانین و مقررات از نیروهای پارک و سایر دستگاه های اجرایی برای انجام وظایف خود استفاده نماید.

ماده ۳۰ـ هیئت امنای پارک علاوه بر ارزیابی فعالیت سازمان در دوره های پنج ساله موظف به نظارت مستمر بر عملکرد سازمان است و موظف است در صورت عدم تناسب عملکرد سازمان با اهداف و مأموریت های مندرج در اساسنامه، نسبت به اصلاح عملکرد سازمان و یا انحلال آن ازطریق ارائه پیشنهاد به هیئت وزیران، اقدام مقتضی را به عمل آورد. در صورت انحلال سازمان، کلیه دارایی ها اعم از منقول و غیرمنقول و همچنین، مطالبات و دیون و تعهدات به پارک منتقل خواهد شد.

مفاد این اساسنامه به موجب نامه های شماره ۴۹۹۹۲/۱۰۲ مورخ ۱۴۰۳/۵/۶ و شماره ۴۵۷۷۹/۱۰۲ مورخ ۱۴۰۴/۱/۲۵ شورای نگهبان مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

معاون اول رئیس جمهور ـ محمدرضا عارف

دسته‌ها